- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.623
- Поени од реакции
- 119.795
Најлош штопер у свет, скапаница.BREAKING:
Dayot Upamecano’s agent, Moussa Sissoko, has offered his client to Premier League clubs, including Manchester United.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најлош штопер у свет, скапаница.BREAKING:
Dayot Upamecano’s agent, Moussa Sissoko, has offered his client to Premier League clubs, including Manchester United.
Играч кој те одбил во најдобрите денови во никој случај не би требало да му ја спасуваме кариерата.Упамекано не би го земал во никој случај, нека си кисне во Баерн.
Ехее, колку џаболебари се офајдија од Јунајтед после Ферги. Погба, Швајни, Кики, Стаорецот, Варан, Касемиро, де Лихт...... само тие што имаа желба да поиграат уште малку, за многу пари.Играч кој те одбил во најдобрите денови во никој случај не би требало да му ја спасуваме кариерата.
Истото требаше да биде и со Роналдо. Се искалеми како најдобар играч во Јунајтед, за најдобрите години да ги помине во Реал. Можеше барем уште некоја година да игра на ниво во Јунајтед пред да премине во Реал чисто ради почит кон клубот и кон Фергусон кој беше еден од најзаслужните за неговата кариера.
Како што паметам уште од почетокот желба на Роналдо беше еден ден да заигра за Реал. Но веднаш штом го достигна плафонот во Јунајтед, ја освои првата златна топка побара трансфер. Можеше барем уште две сезони да одигра на ниво па после да оди во Реал, а не да се враќа на 37 години и да прави триста пиздарии кога веќе му помина времето во Европа и никој не го сакаше во тимот.Ехее, колку џаболебари се офајдија од Јунајтед после Ферги. Погба, Швајни, Кики, Стаорецот, Варан, Касемиро, де Лихт...... само тие што имаа желба да поиграат уште малку, за многу пари.
За Роналдо при преминот во Реал, мислам дека и клубот изигра така, не само он .
Да не се радуваме, предвреме имаше претходно понуди одби црепот.Roma have made a bid to sign Jadon Sancho on a season-long loan. #mufc would rather a permanent sale. [@hirstclass, @_pauljoyce]
Што да се радуваш, нас ни треба продажба, не позајмица.Да не се радуваме, предвреме имаше претходно понуди одби црепот.
Па да но со оглед дека овој се однесува како да нема желба да игра повеќе фудбал и одбива трансфер, позајмица би значело заштеда на 13м фунти колку што му е годишната плата.Што да се радуваш, нас ни треба продажба, не позајмица.
Тешко дека ќе го откачиме, следно лето му истекува договорот нека покријат плата и нека се гони.Што да се радуваш, нас ни треба продажба, не позајмица.
| BREAKING:
Talks HAVE STARTED between Manchester United and Brighton for Carlos Baleba.
Brighton CEO Paul Barber has now had some ENGAGEMENT with United.
Ја би и Вортон после него,Меино Балеба Вортон ,за живот после Бруно.
Ќе газат децата,ама тешко остварливо.