Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Упамекано не би го земал во никој случај, нека си кисне во Баерн.
Играч кој те одбил во најдобрите денови во никој случај не би требало да му ја спасуваме кариерата.
Истото требаше да биде и со Роналдо. Се искалеми како најдобар играч во Јунајтед, за најдобрите години да ги помине во Реал. Можеше барем уште некоја година да игра на ниво во Јунајтед пред да премине во Реал чисто ради почит кон клубот и кон Фергусон кој беше еден од најзаслужните за неговата кариера.

Играч кој те одбил во најдобрите денови во никој случај не би требало да му ја спасуваме кариерата.
Истото требаше да биде и со Роналдо. Се искалеми како најдобар играч во Јунајтед, за најдобрите години да ги помине во Реал. Можеше барем уште некоја година да игра на ниво во Јунајтед пред да премине во Реал чисто ради почит кон клубот и кон Фергусон кој беше еден од најзаслужните за неговата кариера.
Ехее, колку џаболебари се офајдија од Јунајтед после Ферги. Погба, Швајни, Кики, Стаорецот, Варан, Касемиро, де Лихт...... само тие што имаа желба да поиграат уште малку, за многу пари.
За Роналдо при преминот во Реал, мислам дека и клубот изигра така, не само он .

Ехее, колку џаболебари се офајдија од Јунајтед после Ферги. Погба, Швајни, Кики, Стаорецот, Варан, Касемиро, де Лихт...... само тие што имаа желба да поиграат уште малку, за многу пари.
За Роналдо при преминот во Реал, мислам дека и клубот изигра така, не само он .
Како што паметам уште од почетокот желба на Роналдо беше еден ден да заигра за Реал. Но веднаш штом го достигна плафонот во Јунајтед, ја освои првата златна топка побара трансфер. Можеше барем уште две сезони да одигра на ниво па после да оди во Реал, а не да се враќа на 37 години и да прави триста пиздарии кога веќе му помина времето во Европа и никој не го сакаше во тимот.
Ми се допаѓа и политиката со трансферите што потпишаа играчи кои вистински сакаат да играат во тимот без никакви услови, Лиги на Шампиони, иаку имаа многу подобри понуди од во моментот посериозни клубови од Јунајтед.
И на лингури и самобендисани егоисти како Гарначо, Ентони и слични мора да им се одговори остро и решително па макар и загубиле доста пари.
Особено Гарначо би го држел до крај на договорот во резервен тим, па после 3 години нека оди во Челзи ако се сетат дека постоел некогаш

Што да се радуваш, нас ни треба продажба, не позајмица.
Па да но со оглед дека овој се однесува како да нема желба да игра повеќе фудбал и одбива трансфер, позајмица би значело заштеда на 13м фунти колку што му е годишната плата.
Црепот веројатно игра на карта да си бара клуб следно лето како слободен играч и ради тоа да изнуди повисока плата но се сомневам дека некој ќе му даде. Типувам дека ќе заврши во Турција во најдобар случај, ако не правец кај Лингз во Кореа.

Што да се радуваш, нас ни треба продажба, не позајмица.
Тешко дека ќе го откачиме, следно лето му истекува договорот нека покријат плата и нека се гони.

AS Roma submit official bid to Manchester United to sign Jadon Sancho.

Permanent move for £20m offered while club’s also open to loan with buy clause.

Decision up to Manchester United and Sancho’s camp.

AS Roma, in contact with both Sancho and Bailey.

Ајде нека прифати, да не го гледаме веќе.

| BREAKING:

Talks HAVE STARTED between Manchester United and Brighton for Carlos Baleba.

Brighton CEO Paul Barber has now had some ENGAGEMENT with United.

Ја би и Вортон после него,Меино Балеба Вортон ,за живот после Бруно.
Ќе газат децата,ама тешко остварливо.

| BREAKING:

Talks HAVE STARTED between Manchester United and Brighton for Carlos Baleba.

Brighton CEO Paul Barber has now had some ENGAGEMENT with United.

Ја би и Вортон после него,Меино Балеба Вортон ,за живот после Бруно.
Ќе газат децата,ама тешко остварливо.

Здравје догодина Вортон, нема шанси за жал оваа година и двајцата.
И така мислам дека Бруно ќе си оди догодина.
Автоматски споено мислење:

NEW: Direct contact between Jadon Sancho and AS Roma took place in the afternoon and the offer was finalised. The Italian club is now working to close the deal with Manchester United. [@AlfredoPedulla]

~AH

Ако го пуштаат Колиер се повеќе ми мириса дека ќе купуваме играч во средина...се надевам дека ќе биде Балеба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom