ChatGPT (OpenAI)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ти навлезе у општата етика на AI, мене ме заболе за тоа, етика не постои у светот него е survival of the fittest.
Ќе те заболе за етика и регулација при првата сајбер војна каде се гасат дата центри и се сјебува електропреносната мрежа. Такви напредни малвери веќе постојат, прашање на време е која луда група ќе стигне до нив и ќе ги усоврши со помош на ВИ или пак ќе напише пософистицирани заврзлами кои ќе бидат killswitch за ВИ.

И јас гледам напредок со ВИ, но на друг начин.

Ќе те заболе за етика и регулација при првата сајбер војна каде се гасат дата центри и се сјебува електропреносната мрежа. Такви напредни малвери веќе постојат, прашање на време е која луда група ќе стигне до нив и ќе ги усоврши со помош на ВИ или пак ќе напише пософистицирани заврзлами кои ќе бидат killswitch за ВИ.

Абе не се губи, сајбер војна. Ако сакаат ќе ти изгасат струја ќе те вратат у камено доба и без ВИ, битно регулацијата да пишеш на документ дека е AI Generated ќе го спасела. Ако ти е план да продужиш со думерски муабет дека АИ ќе не поцрка сите, батали.

Абе не се губи, сајбер војна. Ако сакаат ќе ти изгасат струја ќе те вратат у камено доба и без ВИ, битно регулацијата да пишеш на документ дека е AI Generated ќе го спасела. Ако ти е план да продужиш со думерски муабет дека АИ ќе не поцрка сите, батали.
Локи јас сум во точно време и простор, не можам да се изгубам. Ама ти си неписмен, без навреда.

Zosto posle vtorio tekst na Chatgpt 5 te prefrluva na standardnio chatgpt? Vika nesto to verify or check safe acxount

Обожавам ваков курч. Цела моја дев историја да ти ја кажам, удар ќе добиеш. Скромен сум, ќе те поштедам.

Ооо па кажи бе дека се пронајде у усраните програмери дека AI за скоро ќе ги смени. Е јбг, боли знам. Вежбај зглоб за флипање бургери и гледај како некој у моментов пуни во qdrant plug and play вештини што си се мачел толку години да ги научиш.

Ооо па кажи бе дека се пронајде у усраните програмери дека AI за скоро ќе ги смени. Е јбг, боли знам. Вежбај зглоб за флипање бургери и гледај како некој у моментов пуни во qdrant plug and play вештини што си се мачел толку години да ги научиш.
Локи, чил бро ќе ти прегрее чипот.

Јак напредок, на чекор до AGI.
Screenshot_20250812_000029_ChatGPT.jpg
1000036277.jpg

:facepalm:

Изгенерира Photoshop клон со една линија prompt.

Жалосно е кога ќе видиш дека на интернет и социјални мрежи, за просечниот балкански бајо, најголемо AI искуство е тоа што успеал да го испцуе ChatGPT или да го заебе со загатка, па после мирно да се врати на редовното кукање дека нема работа и дека политичарите му ја уништиле иднината.

Изгенерира Photoshop клон со една линија prompt.

Жалосно е кога ќе видиш дека на интернет и социјални мрежи, за просечниот балкански бајо, најголемо AI искуство е тоа што успеал да го испцуе ChatGPT или да го заебе со загатка, па после мирно да се врати на редовното кукање дека нема работа и дека политичарите му ја уништиле иднината.

На прв поглед импресивно, на втор

Од пред 15 години :icon_lol:

На прв поглед импресивно, на втор

Од пред 15 години :icon_lol:
И на прв и на било кој поглед е импресивно. Не гледам што има врска линкот што си го ставил со ова!?

И на прв и на било кој поглед е импресивно. Не гледам што има врска линкот што си го ставил со ова!?
Види го html фајлот што се генерира и ќе ти биде јасно.

Не викам дека не е импресивно, али уште е многу далеку од прав AI.

Што е разликата помеѓу последната верзија ChatGPT-5 и претходната? Не забележав ништо јас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom