Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.033
- Поени од реакции
- 61.968
Па сигурно нема да ти упадне во зборзнае да ислуша

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па сигурно нема да ти упадне во зборзнае да ислуша
Ќе те заболе за етика и регулација при првата сајбер војна каде се гасат дата центри и се сјебува електропреносната мрежа. Такви напредни малвери веќе постојат, прашање на време е која луда група ќе стигне до нив и ќе ги усоврши со помош на ВИ или пак ќе напише пософистицирани заврзлами кои ќе бидат killswitch за ВИ.Ти навлезе у општата етика на AI, мене ме заболе за тоа, етика не постои у светот него е survival of the fittest.
Ќе те заболе за етика и регулација при првата сајбер војна каде се гасат дата центри и се сјебува електропреносната мрежа. Такви напредни малвери веќе постојат, прашање на време е која луда група ќе стигне до нив и ќе ги усоврши со помош на ВИ или пак ќе напише пософистицирани заврзлами кои ќе бидат killswitch за ВИ.
И јас гледам напредок со ВИ, но на друг начин.
Локи јас сум во точно време и простор, не можам да се изгубам. Ама ти си неписмен, без навреда.Абе не се губи, сајбер војна. Ако сакаат ќе ти изгасат струја ќе те вратат у камено доба и без ВИ, битно регулацијата да пишеш на документ дека е AI Generated ќе го спасела. Ако ти е план да продужиш со думерски муабет дека АИ ќе не поцрка сите, батали.
Локи јас сум во точно време и простор, не можам да се изгубам. Ама ти си неписмен, без навреда.
Обожавам ваков курч. Цела моја дев историја да ти ја кажам, удар ќе добиеш. Скромен сум, ќе те поштедам.Терај, нит знаеш со кој збориш нит што збориш.
Обожавам ваков курч. Цела моја дев историја да ти ја кажам, удар ќе добиеш. Скромен сум, ќе те поштедам.
Локи, чил бро ќе ти прегрее чипот.Ооо па кажи бе дека се пронајде у усраните програмери дека AI за скоро ќе ги смени. Е јбг, боли знам. Вежбај зглоб за флипање бургери и гледај како некој у моментов пуни во qdrant plug and play вештини што си се мачел толку години да ги научиш.
Јак напредок, на чекор до AGI.Ќе те заболе за етика и регулација при првата сајбер војна каде се гасат дата центри и се сјебува електропреносната мрежа. Такви напредни малвери веќе постојат, прашање на време е која луда група ќе стигне до нив и ќе ги усоврши со помош на ВИ или пак ќе напише пософистицирани заврзлами кои ќе бидат killswitch за ВИ.
И јас гледам напредок со ВИ, но на друг начин.
На прв поглед импресивно, на вторИзгенерира Photoshop клон со една линија prompt.
Жалосно е кога ќе видиш дека на интернет и социјални мрежи, за просечниот балкански бајо, најголемо AI искуство е тоа што успеал да го испцуе ChatGPT или да го заебе со загатка, па после мирно да се врати на редовното кукање дека нема работа и дека политичарите му ја уништиле иднината.
И на прв и на било кој поглед е импресивно. Не гледам што има врска линкот што си го ставил со ова!?На прв поглед импресивно, на втор
![]()
html5 - canvas element - Multiple layers
Without any extension library, is it possible to have multiple layers in the same canvas element? So if I do a clearRect on the top layer, it will not erase the bottom one? Thanks.stackoverflow.com
Од пред 15 години![]()
Види го html фајлот што се генерира и ќе ти биде јасно.И на прв и на било кој поглед е импресивно. Не гледам што има врска линкот што си го ставил со ова!?