Vartolu
The Infamous Mobb
Што има тоа врска бе Владица? Нели стремиме кон натпартиски систем, каде ќе се вреднува трудот и човекот а не на која партија припаѓа?? Таа во време на сдсс му одбиваше да му потпиши незаконски вработувања, и пуштаа инспекции...Во време на Северно дпне отидоа понатаму, неук инспектор пуштија, се изрезилија за сите пари.Super cim si zapoznaen.
Taa drugarkati koga stana direktor, mislam koja partija bese na vlast koga taa stana direktor.
3.000 инспекции ја имаат чешлано нејзината работа изминативе години и во време на двете партии. Сегашниот градоначалник ја разреши незаконски, министерот ја врати. И истече мандатот, се пријави пак на огласот. Беа две кандидатки, едната не го исполнуваше условот да биде директор, и остана истата, а после му ги зедоа ингеренциите на градоначалникот оти ја разреши незаконски, и мораше да ја вратат.
Ете сега три дена пред избори се менаа улогите, северциве од дпне ја тераа да потпиши 3 вработувања пред да се распишат изборите, не им потпиша бидејќи не исполнуваа услови, и решија насилно и со заплашување...
Не верував дека и ти си од оние што за да го изват кур*т за да мочаат мора да им дозволи претседателот на ОК....