Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Какво ослободување бе,монструмов бил поголем психопат од најголемите сериски убици.Во споредба со него Тед Банди е Мечето Ушко .За разлика од Хитлер овај го мрзел својот народ.Прочитај малку за Берија кое психопатско копиле бил.Апасиев многу згреши со изборот на името на својата партија.Ако се одлучеше за друго име сигурен сум дека ќе имаше многу повеќе гласови.
А Иди Амин ,.,сите диктатори биле малку забегани ,.и психоопати со харизма инку како би дошле на влас садам хусеин гадафи./

инаку и демократските лидери не се помалку психопати груевски ,во вмро влези во штабот пола се психопти преседатетелите на месни комитети., психопатско дувло се партиите,нормален чоек да го пуштиш во партија нема да издржи многу или ќе напушти за некоја година ,.,

Интересно е да се гледа како социјализмот го победува капитализмот и на хартија на негов терен со негови правила. Ние македонците ќе бидеме првите кои го направиле тоа. Просто кажано Левица ви игра со отворени карти.
Како тоа ние Македонците претседателот ти е влав, другите пратеници ти се турци, босанци.

Како тоа ние Македонците претседателот ти е влав, другите пратеници ти се турци, босанци.
Нема етничка поделба во Левица, сите се македонци а за по дома секој може да си биде каков си сака.

Нема етничка поделба во Левица, сите се македонци а за по дома секој може да си биде каков си сака.
Ти во Југославија Југословен ли беше и Македонец по дома?
Овде што пишува? Нели Македонци сте..

Биографија​

Член на Левица. Роден на 20.5.1988 година во Скопје. Турчин. Магистер по политички науки, применета политика, Правен факултет „Јустинијан Први“, УКИМ.

Биографија​

Член на Левица. Роден на 16.7.1996 година во Скопје. Бошњак. Додипломски студии на политички науки, Правен факултет „Јустинијан Први“.

Ова нивно изјаснување по дома ли е?

Последно уредено:
Така, сите бевме југословени и што е тука лошо во тоа да бидеме сите македонци сега?
Тоа бугарите би го сакале, прашај го Љубчо, ти територијален македонец ли си или по крв и месо?
И како тоа сега, ако чукин дедо ми бил Македонец каков сакаш да сум јас, марсовец?
Народност не е чувство, ако е чувство може да кажам и дека сум жена.

Кој ја праша Бугарија јас каков сум. Ако ме прифаќа како македонец арно ако не па арно.
Па тоа ти кажувам, они сакаат ние да сме како идентитетот на поранешна Југославија, Македонци од разни етноси без Македонци, и ако ти ова не го разбираш незнам што да ти кажам.

Па тоа ти кажувам, они сакаат ние да сме како идентитетот на поранешна Југославија, Македонци од разни етноси без Македонци, и ако ти ова не го разбираш незнам што да ти кажам.
па у името ти кажува јужни славјани југославиа,турци албанци власи и евреи се нашле тука случајно, бугарите татрите се инфлтрираја преку славјаните ,.се измешаја. а ние од кај излеговмое македонци

Не смее да има било каква поделба во Македонија особено етничка. По раскинувањето на преспански и враќање на името сите патишта ќе водат накај исток и Македонија со македонците на македонски ќе си го следи новиот свет. Е така :)

Не смее да има било каква поделба во Македонија особено етничка. По раскинувањето на преспански и враќање на името сите патишта ќе водат накај исток и Македонија со македонците на македонски ќе си го следи новиот свет. Е така :)
Истокот ти е велика блгарија или велика србија, во Москва твојот Влав Аром'н од претседател, самоопределен и наречен Македонец кој никој не го прифаќа како таков, особено Македонците по потекло, си беше на иста парада со Копејкин, Каракачанов, Дачич и слични лајнари.
Тоа ли е твојот нов свет? Точак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom