Fantasy Premier League 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Колку ќе играат е доста битно да се види. Педро играше околу 60мин на светско клупско. Го заменуваше Делап. Очекувам така да е и во Премиер Лига. За Кудус со оглед на тоа што Сон си оди и Медисон се повреди, би требало да игра повеќе

Па ја мислам Педро ќе биде стартер уште од прв ден. Он беше купен додека Челзи играше на светското, улета и за неколку дена после потписот влезе па после и прва постава во финалето. Башка и три гола даде иако вкупно немаше 150 мин. Или имаше, не ми текнува...
Како и да е, Делап од почеток беше на турнирот па пак не беше стартер во финалето. Мислам дека кај Челзи тие кои беа стартери во финалето заслужуваат внимание плус еден двајца.

Па ја мислам Педро ќе биде стартер уште од прв ден. Он беше купен додека Челзи играше на светското, улета и за неколку дена после потписот влезе па после и прва постава во финалето. Башка и три гола даде иако вкупно немаше 150 мин. Или имаше, не ми текнува...
Како и да е, Делап од почеток беше на турнирот па пак не беше стартер во финалето. Мислам дека кај Челзи тие кои беа стартери во финалето заслужуваат внимание плус еден двајца.
Не го оспорувам моментот дали ќе е стартер, туку колкава ќе му биде минутажата. Делап во 60та го мењаше на светско клупско. Ако стига во Премиер до 75мин од утакмица ќе биде одличен. Сигурен од Челзи за мунутажа ми е само Палмер, Кукуреља, Санчез и можеби Нето.

Отворив лига и за фантази челенџ кој сакате да играте.

Screenshot_2025-08-10-10-14-34-721_com.android.chrome-edit.jpg

Прво коло дупли поени за нови засилувања, еден играч од клуб може да се избере.

Отворив лига и за фантази челенџ кој сакате да играте.

Прегледај го приврзокот 452843

Прво коло дупли поени за нови засилувања, еден играч од клуб може да се избере.

Нели игра некој челенџ?

Фримпонг 60-та мин. ли го извадија, мислев ќе земам клин шит поени, тие 1 поен му пресметаа. Го рачунат значи 59-та минута.
:facepalm:

Нели течеше 60-та минута кога го извадија?

Па уште и баш Вирц го ставив капитен.
Ми тргна, нема што.

Фримпонг 60-та мин. ли го извадија, мислев ќе земам клин шит поени, тие 1 поен му пресметаа. Го рачунат значи 59-та минута.
:facepalm:

Нели течеше 60-та минута кога го извадија?

Па уште и баш Вирц го ставив капитен.
Ми тргна, нема што.

59 и нешто излезе. Нема цели 60 одиграно

Салах капитен никад не разочарува. Посебно не во прво коло. Добро почна сезонава

Фримпонг заменет во 59 мин, Семенјо на клупа :pos: :pos:

Гвардиол црвен Unknown return date, а дента немаше ништо.

Семењо го зедов одма наместо Вирц за следно коло.

Рејндерс сум го оставил на клупа и тоа последен, а наместо Гиуи ке влезе Конса. Црепов има три поени зошто добил црвен картон плус планирав ББ да играм следно коло, арно ама говедово попи суспезнија, се ли да му ебам женско.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom