Дали нашиве девојки се срамат или сепак се прават ”важни” ?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
GoldFish напиша:
Pa ne se sekogas zenskite dignati.Nekogas i maskite se.Jas na primer eden decko mi se svigase i mi prijdov.I sto napravi toj? Me ismea.Mi rece nesto vo stilot kako : "So tebe mozda vo nekoj drug zivot."I mi se iznasmea vo lice.Ako ne mu se dapagav mozese da mi kaze:"Ke ti se javam,pa posle da ne se javuva,ke svatev.A ne taka grubo da me otkaci.E ottogas ne sum prisla na niedno masko,tuku sum cekala tie da mi prijdat.

Ete gledate sega zosto ne go pravat devojkite prviot cekor??

Zbratko напиша:
90% se pravat vazni ... leleee mene mi e sram .... dodeka ne ugashish svetlo i ne ti se frli .... sho ke piseh ... pa so znam , sho da pijam (pleh picki) ...
Jas na primer mi treba 20 min da se opsutam koga sum sama so nepoznata osoba , sekogas sum tivka na start a vo poglemo drustvo ne zemam mnogu mesto na prvata sredba ama pa zato posle e somebody stop me . I bas taa stramezlivost se svaka kako arogancija i nema vrska so sho ke pies :)

Ragazza Dobro ti opishuvahs normalna devojak ... ali ovie drugive vo grad ili vo drushtvo se .. gals da ne im cuesh .. i sve neznam , pa sho znam ... pa ovo pa ono ... ne daj boze da pocnesh za sex da zborish ... odma (ja na sho ti licam .... bla bla bla) ....
Ti si okej .. smao edna masa i trubaci .... i nemash gajle :)))

GoldFish напиша:
Pa ne se sekogas zenskite dignati.Nekogas i maskite se.Jas na primer eden decko mi se svigase i mi prijdov.I sto napravi toj? Me ismea.Mi rece nesto vo stilot kako : "So tebe mozda vo nekoj drug zivot."I mi se iznasmea vo lice.Ako ne mu se dapagav mozese da mi kaze:"Ke ti se javam,pa posle da ne se javuva,ke svatev.A ne taka grubo da me otkaci.E ottogas ne sum prisla na niedno masko,tuku sum cekala tie da mi prijdat.

Ova mi e epten poznato... ama da znaes deka site tie maski pagaat tolku nisko ... do iskusenija... zasto ne e ubavo koga devojce ke pocne los muabet za masko... bez navredi ama toa brzo se siri u zenskite drustva... ova sum go videl od licno iskustvo...

hmmm...zavisi na koj si im prisol..ili mn.se sramele,ili mn.se dignati-nafurani...aa i da ti kazam nesto 100%si mislele deka si sakal nesto so nekoja od niv....

nitu se sramat, nitu se praat vazhni. ednostavno se glupi i toa e nivnoto glupo ponashanje po default

Poveke se pravat vazni, zboruvam za devojkite od KUMANOVO, a sum primetil i vo drugi grado isto, ne se sramat no se vaZNI :)

Абе какво срамење, сите се прават дека се некоја елита, крем или крстете ги како сакате

Пари, се праат за пари.
Многу ретко (море ич) нема девојки кој се чисто да напрајш муабет и да не ги спонзоришиш.
То е то. :toe:

во однос на однесувањето за кое пишуваше stenmarc според причината да ги поделиме на неколку групи..
Првата нека ја претставуваат дигнати девојчина(тука како подгрупи ке ги тавиме:
-ископлексирани,празноглави куклички, тие што мислат дека може да им пријдат само момци со длабок џеб...
Втората нека ја претставува срамежливите девојки (тука нека влезат сите оние кои се срамат да направат муабет со машко, значи сите оние на кои им фалат повеќе контакти со мажи:)..
во третата јасно е ...глупавите...е сеа...оваа трета група формира подмножества и унии со погоре веке споменатите групи...па така мо`е ова и не е вистинска група туку...нишка која ги поврзува двете основни групи..
глупави зошто?
Затоа што немаат чувство како (вистинските дигнати) дека сакаат да се ложат на пари..туку пошо другите така правеле...
Затоа што мислат дека секој почнат муабет треба да се завршиво кревет
затоа што немо`ат да сватат дека некогаш е поубаво дру`ењето од мувањето...
Затоа што некои не знаат што муабет да ти направат...при бидејки..нив им се познати само неколку шеми на запознавање:) :
1.стига пијацка додека таа стои на шанк
2.стига пијацка додека таа седи на маса.
3.стига пијацка додека фраЈерот ја гледа преку маса..
4.доага разбацаното другарце на фрајерот и казува дека му се свига на фрајерот...и..нормално носи пијачка...
Ако сте избегале од овој концепт скоро јасно е дека девојката не ке знае да се снајде:)..па...не сака да игра на не сигурно и на непознат терен па ке се повлече...
Да нема недоразбирање..погоре споменатите работи мо`ат да важат и за машките..само што...таму нема толку варијанти со пија~ката:)..помалку се:)
Закључок:
Ретки се девојките што се срамат...ги има..Ама тогаш ако им е срам да направат муабет..тогаш како не им е срам на тие истите да облецат минич на -20 степени и да ги извадат половина цицки надвор????е тој феономен уште не ми е јасен..(пошо мислам дека ги има и такви:))
А повеќето девојки се прават "важни" ...трети го кријат својот "интелект"..позади важноста:)

Девојките често сакаат да се забавуваат САМИ!!! Исто како и машките:wink:
Не е тоа ништо необично а уште помалку ги прави глупави, дигнати, искомплексирани или не знам какви.....класификација не е потребна а уште помалку вреѓање:nenene:

Женско друштво....лелеееее...која забава си немате појма:vozbud:

Zavisi koi.Ima mnogu dignati devojki koi mislat deka se nesto specijalni ama ima i nekoi sto se super za razgovor a samo izgledaat dignati

Ne prestanavte i ne prestanavte da se vadite, izvlekuvate, prpelkate, itn. Sakale pari, sakale koli, sakale ne znam sto. Sto ve pomestuva poveke od kolosek, toa sto se tolku ubavi i zgodni a demek nedostizni, ili obratnoto?
Koj e izgovorot?
Eve citkam po forum i "fativ" 2-3ca koi komotno bi mozele da se nosat so sekoja zenska. Prosto se namirisuva toa:) Ama pazete, ne koja bilo ubava zenska, tuku ZEN(sk)A. Pa zemete ucete od niv. I jas ke pomognam ako treba:) Muabeti ke pravime kolku sakate.

JASMIN напиша:
Ne prestanavte i ne prestanavte da se vadite, izvlekuvate, prpelkate, itn. Sakale pari, sakale koli, sakale ne znam sto. Sto ve pomestuva poveke od kolosek, toa sto se tolku ubavi i zgodni a demek nedostizni, ili obratnoto?
Koj e izgovorot?
Eve citkam po forum i "fativ" 2-3ca koi komotno bi mozele da se nosat so sekoja zenska. Prosto se namirisuva toa:) Ama pazete, ne koja bilo ubava zenska, tuku ZEN(sk)A. Pa zemete ucete od niv. I jas ke pomognam ako treba:) Muabeti ke pravime kolku sakate.

Абе дај не зезај не гледале по коли и други заебанции, еден пријател на човек не личи. Пред да му купи татко му кола неможеше женска да фати, откако таткому отиде во странство му купи кола и има ќеш сега незнаеш какви убави пи*ки врти околу него.

Или па можеби вкусот не жените се сменил. шо знаеш

sagaqua напиша:
Девојките често сакаат да се забавуваат САМИ!!! Исто како и машките:wink:
Не е тоа ништо необично а уште помалку ги прави глупави, дигнати, искомплексирани или не знам какви.....класификација не е потребна а уште помалку вреѓање:nenene:

Женско друштво....лелеееее...која забава си немате појма:vozbud:
Не знам дали сме се разбрале...класификацијата ја направив во смисла на поттоцки план ...за дане испуштам јас нешто:)Што се однесува до твојот пост...Мислам дека разговараме за тоа:ОТКАКО СИ И ПРИСТАПИЛ на девојка...
Во право си..и девојките како и машките понекогаш сакаат да се забавуваат сами..меѓутоа зборуваме за начинот на кој тоа ке го исказат.
Немам ништо против ако сакаат сами да се забавуваат..ама да не се убедуваме сеа дека со мене ке им биде болје:) се шегувам...
еее..не вреѓам никого..тоа е едно мое видување..и немој да ме сфатите погрешно ..тоа е едно мое гледиште немам некакви предрасуди за таквите цури...и што е најинтересно...да пристапиш на една од таквите видови девојки е предизвик:)..adrenalin 100:)...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom