Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Нормално дека од кај него ќе пренесуваш кога си партиски пиун,лани ова време кога ќе ми текне што се пишуваше да ти се чуди човек.Ти реков и порано одмори една година од темава не пишувај и се ќе ти биде простено.
Доволно сум кажал на тамава околу тоа дали сум партиски , има тука луѓе што ме познаваат така да џабе ми префрлаш политика ..

Иначе обезбеден е пренос на МРТ 1 Лозана-Вардар , утре ми е роденден па ете ако помине Вардар тоа ке ми биде најубав подарок ..

Последно уредено:
Искра си обезбеди најмалку групна фаза ЛК... Добро е за мак фудбалот ова и секако за Вардар ако биде шампион годинава, ваљда полесни противници у квалификации.

Ајде Вардаре тресни ја Лозана утре.

Нормално дека од кај него ќе пренесуваш кога си партиски пиун,лани ова време кога ќе ми текне што се пишуваше да ти се чуди човек.Ти реков и порано одмори една година од темава не пишувај и се ќе ти биде простено.
А што уствари од тоа што пишуваше Кире не се оствари?

Јас колку што памтам тврдеше дека кога ќе се смени власта ќе има нов спонзор во Вардар и пак ќе се вратиме на некои стари патеки, ќе имаме добар состав за во домашно првенство да атакуваме на двојна круна и ќе играме редовно во Европа.

Ако гледаме реално тие работи полека се остваруваат, можеби е проблем начинот на кој стигнавме до дел од нив и целокупното раководење со клубот на ликови кои се заглавени во некои други времиња, самите се полни со комплекси, имаат катастрофален маркетинг и нула респект кон навивачите, само тоа е скроз друга работа.

Грешката на Кире беше што тие информации ги споделуваше тука многу еуфорично, додека голем дел од нас останатите имавме некоја претстава што би можело да се случи и какви крлежи можат да се закачат околу клубот.

На крај испадна дека и ние и он сме биле до некаде во право.

Искра си обезбеди најмалку групна фаза ЛК... Добро е за мак фудбалот ова и секако за Вардар ако биде шампион годинава, ваљда полесни противници у квалификации.

Ајде Вардаре тресни ја Лозана утре.
"Добро е за мак фудбалот ":sick::гомце:
Кога ќе видам колку јаничари и антички се радуваат за Чкендија ,се прашувам дали оваа држава во покушај треба да опстои

Кога ќе видам колку јаничари и антички се радуваат за Чкендија ,се прашувам дали оваа држава во покушај треба да опстои
Добро е за мак фудбалот, пак ќе повторам... За другото горе доле се сложувам.
И тоа што многу македонци честитаат на успехот ќе беше нормално, само ако и обратно се случуваше.

Какви лигуши има на фејсбук, као на џоистик да се, да мора да пишуваат тоа. Еден има напишано се најбоље за шкендија, као да е негов клубот, и нормално добива одговор Фала, убаво е вака кога подржувате албански клуб. И овој нашиов точак вика се сложувам, ама едно не си во право, Шкендија е македонски клуб. Овие тиквариве наши или се глупи ко курац па не сфаќаат основни ствари кои им се дешаваат пред нос, или пак се толкави партиски ботови да нема даље.

Нема искра да можат на два фронта, ќе ни биде нас доста полесно во борбата за титула. Здравје боже до година и ние во групи. Се се надевам во догледно иднина и ЛШ со што би се вратиле сите вложени средства.За пример лани Слован со 0 бодови зедоа околу 22 милиони.

Овие што со племето делат поздрави и честитки по коментари на фејсбук, глумат некој соживот, се уствари луѓе кои врска немаат од спорт, навивање ниту пак ја гледале утакмицата.

Гледам дека и најчесто честитките доаѓаат од постари луѓе кои не се баш упатени во случувањата околу нив.
Не знам дали тоа им се некои остатоци од стариот систем кај што ги учеле на братство и единство или стварно се толку идиоти да забораваат и простуваат се што ни имаат направено љопите.

Абе како прво навивачката група им се вика балисти, гордо го носат името на оние кои палеле куќи, силувале жени, убивале и направиле еден куп злосторства врз Македонците.
Буквално пред неколку месеци не сакаа ни со една минута молк да покажат почит кон децата кои загинаа во Кочани, секоја утакмица ни пеат песни за илириди, се радуваат на смрта на Саздо, ни посакуваат на сите колективно истото да ни се случи итн...
Немој сеа некој да земе да ми објаснува дека тоа биле поединци, никој од нивните не се јави да осуди или искритикува, што значи дека до некаде сите се сложуваат со тој став.
Ако некој од нивните ги осудил, тие се поединците, а поголемиот дел од останатите го делат мислењето на овие другите.

И гајле ми е дали ние ќе имаме некоја корист од се ова, не прифаќам со нив да се гушкам и бацувам макар да играме во општинска лига на локалното игралиште со вештачка трева кај мене во маало.

Само уште еднаш како народ покажуваме дека имаме нула почит кон самите себе, а ако сам не се почитуваш, сигурно нема другите да го прават тоа.
Затоа и не мочаат секаде во светот на сите полиња.

Pa rezultatski sme rivali neli a ne navivacki :P

Znam deka boli nasiot uspeh no ne vaka da ispagjate megjusebe :D

jas vas ve racunam za etnicko derbi. realno rezultatski ne sme sporedlivi imame mnogu povise tituli, uspeh i tradicija ali sepak so vas i sloga ima tenzii...

ne boli, nema potreba da se komentira ovde, imate del od forumot koj saka neka pisuva tamu.

Pa rezultatski sme rivali neli a ne navivacki :P

Znam deka boli nasiot uspeh no ne vaka da ispagjate megjusebe :D
Ги поканивте ли пријателите од БТ да ги почастите , поголема радост имало вчера во бт него кај вас во Тетово

Го чекам моментот ако ги поминеме Лозана, да ни честитаат и они на нас, да кажат браво уште еден македонски клуб може да влезе во фазата на групи, Нивните албански портали да го величат Вардар дека изиграл феноменално :D. Ко овие нашиве гребатори.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom