Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Албанецот и Турчинот ја градат оваа држава.
Да, ако под градење подразбираш џамии кои никнуваат ко печурки. Ја изградивте државава, маме и ебавте.

Да, ако под градење подразбираш џамии кои никнуваат ко печурки. Ја изградивте државава, маме и ебавте.
Турска инвестиција од 1 милијарда долари

Три нови турски инвестиции во Македонија во следниот период

6 прволигаши во мак фудбал се турски клубови. Без нив ќе изграте во кал и вода. Буквално источна Македонија од турски инвестиции леб јаде.

Која инвестиција ти донеле овие од австралија и америка играорциве патриоти?Што инвестирале во Македонија?Да не беа Албанците и Турците уште по влечки ќе шетавте по град.Сите молови и светски брендови тие ги донесоа во Македонија.

Албанецот секогаш е дежурен кривец за неспособниот и корумпиран каур. И покрај тоа што сите пари ги праќаат во Македонија за да државата се развива а каурот праќа пари во Грција. Класично перење пари на каури политичари и бизнисмени што испокрадоа се што можеше да се искраде па ги перат парите во Грција преку имоти.

Toa be si ja osvojuvame egejska...

Браво за твитер профилот Виктор Стевич. Реално си пишува ликот ослободен од комплекси и предрасуди.

Нешто што ми излезе од него пред некој ден

Наспроти вашето мислење за Албанците и Чаир, Арачиново, Тетово...дека се Мека и Медина за криминал, корупција и башибозук, Велес, Струмица, а последно и Кочани докажаа дека Каурот е можеби покриминален и покорумпиран од Албанците и дека цела Источна Македонија е Чаир.

:cuc: :cuc:

Требал да допише дека најголеми апаши и лопови во Македонија се бившите и сегашни каури а додека Албанецот и Турчинот ја градат оваа држава.

Инаку само 2% од целокупната албанска популација во Британија е во затвор. Уште еден евтин спин кој лесно може да се демонтира со факти.
1753819377760.png

Прегледај го приврзокот 451863

Знам дека на пуновците на форумов, концептот пер капита им е сложена работа и не можат да ја сфатат, ама еве по 10405986 пат нека пробаат, можда овој пат ќе им се посреќи.
O ti be drygar kaur pa na UK samo 209 sqiptar se na zatvor. Ovde na maqedonia e veriut mnogo povishe. Toa e taka zato shto vije kauri ste racisti kako serbi i namerno ne nosite na zatvor bez priçini.
Ta qifsha polizia i sud i sve. Jebem ti derzava kako Hitler.

Нешто да те прашам полуофтопик. Рече дека си во 20ти години па ме интересира како твоите врсници размислуваат на оваа тема. Посебно ме интересира миселењето на девојките, дали (би) биле во врска со оркиве и општо што став имаат.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Нешто да те прашам полуофтопик. Рече дека си во 20ти години па ме интересира како твоите врсници размислуваат на оваа тема. Посебно ме интересира миселењето на девојките, дали (би) биле во врска со оркиве и општо што став имаат.
-.-
Не се прашува тоа. Се знае одговорот.
Мада, има исклучоци :(

Paaaa ne bash, ni od blisku. Imas golem broj kompani na luge od dijasporava, tipicen outsource so gore dolu pristojni plati osobeno za mladinava
Да, да.. секако :rolleyes:

Посебно да ги нагласиме нашиве газди со два камиона у Америка, што тука отворија индијски кол-центри...
Врв! Нема што!
После дата-центар на Гугл, и R&D на СпејсИкс, одма се тие на трето место по важност во технологијата...

-.-
Не се прашува тоа. Се знае одговорот.
Мада, има исклучоци :(

Абе се знае, ама како што од запад ги примаме само лошите работи... Преполна е Америка со сингл бели мајки со деца од црнци, а во Европа тешкото мнозинство на мешани врски/бракови/деца се каде што мажот е Арап/црнец/Индија-Пакистан, а жената е белиња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom