StoleD
66.6% and the Lord is AFK!
- Член од
- 6 ноември 2024
- Мислења
- 1.145
- Поени од реакции
- 2.186
Да, ако под градење подразбираш џамии кои никнуваат ко печурки. Ја изградивте државава, маме и ебавте.Албанецот и Турчинот ја градат оваа држава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, ако под градење подразбираш џамии кои никнуваат ко печурки. Ја изградивте државава, маме и ебавте.Албанецот и Турчинот ја градат оваа држава.
Турска инвестиција од 1 милијарда долариДа, ако под градење подразбираш џамии кои никнуваат ко печурки. Ја изградивте државава, маме и ебавте.
Toa be si ja osvojuvame egejska...Албанецот секогаш е дежурен кривец за неспособниот и корумпиран каур. И покрај тоа што сите пари ги праќаат во Македонија за да државата се развива а каурот праќа пари во Грција. Класично перење пари на каури политичари и бизнисмени што испокрадоа се што можеше да се искраде па ги перат парите во Грција преку имоти.
![]()
За пет години Македонците купиле станови во Грција за над 50 милиони евра
Од регионот, најмногу купуваат Бугарите, а од Европа - Кипраните и Турците.mk.bloombergadria.com
Чисто процедурално, не дека нема турски инвестиции во државава, ама ова цитираново е вест од 2013та.Три нови турски инвестиции во Македонија во следниот период
Чисто процедурално, за ова е во право..Која инвестиција ти донеле овие од австралија и америка играорциве патриоти?Што инвестирале во Македонија?
Браво за твитер профилот Виктор Стевич. Реално си пишува ликот ослободен од комплекси и предрасуди.
Нешто што ми излезе од него пред некој ден
Наспроти вашето мислење за Албанците и Чаир, Арачиново, Тетово...дека се Мека и Медина за криминал, корупција и башибозук, Велес, Струмица, а последно и Кочани докажаа дека Каурот е можеби покриминален и покорумпиран од Албанците и дека цела Источна Македонија е Чаир.
![]()
Требал да допише дека најголеми апаши и лопови во Македонија се бившите и сегашни каури а додека Албанецот и Турчинот ја градат оваа држава.
Инаку само 2% од целокупната албанска популација во Британија е во затвор. Уште еден евтин спин кој лесно може да се демонтира со факти.
O ti be drygar kaur pa na UK samo 209 sqiptar se na zatvor. Ovde na maqedonia e veriut mnogo povishe. Toa e taka zato shto vije kauri ste racisti kako serbi i namerno ne nosite na zatvor bez priçini.Прегледај го приврзокот 451863
Знам дека на пуновците на форумов, концептот пер капита им е сложена работа и не можат да ја сфатат, ама еве по 10405986 пат нека пробаат, можда овој пат ќе им се посреќи.
Paaaa ne bash, ni od blisku. Imas golem broj kompani na luge od dijasporava, tipicen outsource so gore dolu pristojni plati osobeno za mladinavaЧисто процедурално, за ова е во право..
Секако дека Сунај се вика. Не Стефан.
Прегледај го приврзокот 451951Прегледај го приврзокот 451952
Прегледај го приврзокот 451953
Машала, машала
-.-Нешто да те прашам полуофтопик. Рече дека си во 20ти години па ме интересира како твоите врсници размислуваат на оваа тема. Посебно ме интересира миселењето на девојките, дали (би) биле во врска со оркиве и општо што став имаат.
Да, да.. секакоPaaaa ne bash, ni od blisku. Imas golem broj kompani na luge od dijasporava, tipicen outsource so gore dolu pristojni plati osobeno za mladinava
-.-
Не се прашува тоа. Се знае одговорот.
Мада, има исклучоци![]()