- Член од
- 2 јануари 2025
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 25
Menija i jas ke ja menam deka ke ti ja deaktivirat od lyca najverojatnoИ сега да ја менувам картичката од Лајка на Мтел или да терам со Лајка ? Веќе ми ја пратија по пошта.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Menija i jas ke ja menam deka ke ti ja deaktivirat od lyca najverojatnoИ сега да ја менувам картичката од Лајка на Мтел или да терам со Лајка ? Веќе ми ја пратија по пошта.
Podobro tie so mtel sim.....И сега да ја менувам картичката од Лајка на Мтел или да терам со Лајка ? Веќе ми ја пратија по пошта.
Od pred 2 meseci, sms kon site nacionalni br, bo MK.од кога е ова со бесплатните смс?
не сум забележал,во почетокот знам дека немаше можност...
дали може да се плаќа сега?
Koga te prefrlija na mtel? Ako imas 12 mesici ili 6 od togas na primer mart ke te prefrlat za 6 meseci imas do avgust. Od koke te prefrlat na mtel imas od toj datum 6 meseci ili 12 plus isto ko da si aktiviral novDecki,
Skoro mi zavrsuva stariot dobar godisen Lyca dogovor.
Ima nekoja zamena?
Fala
Dodeka si platil kaj lyca do togas ... Presmetaj si od 10 avgust 360 denaKaj Lyca bese od 10 Avgust 2024 godisen dogovor.
Okolu nova godina go prefrlija na Mtel.
E sega neznam do koga ce bidi na Mtel
Ne, od denot koga platil kaj lyca 360 dena, nema vrska kolku meseci bile na lyca kolku na mtelДо нова година.
паркинг примерOd pred 2 meseci, sms kon site nacionalni br, bo MK.
sto da se plajka??
Parking vikaat deka raboti, jas sum so 0mkd, ne znam, ke dopolnam vecer ama ke aktiviram 1gb za roaming probaпаркинг пример
Не ќе е така. Нѐ има доста корисници кај кои од денот на префрлување во МТЕЛ се сметаше времетраењето на претходно закупениот пакет кај Лајкамобајл. Е, можеби не е така кај сите...Dodeka si platil kaj lyca do togas ... Presmetaj si od 10 avgust 360 dena
Автоматски споено мислење:
Ne, od denot koga platil kaj lyca 360 dena, nema vrska kolku meseci bile na lyca kolku na mtel
Паркинг веќе не се плаќа само преку СМС, туку имаат наменски апликации, па помалку релевантно е веќе дали може или не...паркинг пример
Jas bev grcija i imav aktivirano imase na cosmote samo 4G i na speedtest pisese deka od Mtel mk e i na server od gevgelijaAktiviran 1gb, data roaming 199mkd, preku app, ke vidime za nekoj den kako i dali voopsto ke raboti na cosmote i nova, bidejki vodafone e tapa so mreza prv/vtor krak....
pisuva na stranata kaj zemji i operatori grcija gi ima site 3 mrezi.....ostanuva da vidime
Ok, super fala na infooJas bev grcija i imav aktivirano imase na cosmote samo 4G i na speedtest pisese deka od Mtel mk e i na server od gevgelija