Near
Рандом лик од соседството
Ќерка му на Драган Каранфиловски - Бојс, една од членките на XXL

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема никаква логика Сашо Спасовски да е ундергроунд, песната ден денес ја пуштат по радио.
И не му е само таа песна хит, само толку памтите.
Не ги гаси свеќите, животе сладок си, имаше уште некоја не ми текнува.
Сашо Пијам и Млад да ги прашаш сите што имаат над 25год ќе ја знаат, сигурен сум.Фората е што сите тука сме на слична возраст и тој период кога биле актуелни Сашо, Арчи и останати денес непознати пејачи, ние сме слушале музика на ист начин па на нас сите ни се познати и ретко кој би се квалификувал за темава.
Ама ако стварно идеш по улица и прашуваш кој е Сашо, Арчи или Ѓорги Крстевски ќе имаш многу зачудени фаци.
Според мене идеалниот наслов на темава треба да е нешто како underrated наместо underground.
Во секој случај топ тема. Ми освежи многу меморија.
Веќе е ставена оваа.![]()
Arci - Da puknes lele sto mi napravi
Една од најпознатите песни на еден од постарите македонски естрадни Ѕвезди Златимир Аревски - Арчи... Песнава е така постара но беше своевремено огромен хит ...youtu.be
За Ози може да отвориме тема секако, да го испоштоваме. Не верувам дека победникот од овој сонг контест ќе биде металец.95 посто од песниве стаени ги знае пола накај цела Македонија, цела да е. Тешко и дека реално и би била исполнета ваква тема, ама убава дискусија има ко што спомнавте веќе
Него, у главно пишав за предлог симболично да има после тоа и тема за Ози, заслужува човекот има генерации уништено ама и збогатено со неговото влијание на планетава![]()
Веќе е ставена оваа.
За Ози може да отвориме тема секако, да го испоштоваме. Не верувам дека победникот од овој сонг контест ќе биде металец.
@Sussaro ќе пројде ова?
Тие што останаа без песни соберете нешто од Маја Гроздановска Панчева. Врие победа таму.Може. Да не ве тагнувам, Името твое, Сашо-Пијан и Млад и Нокаут не. За Сашо се мислев ама ете како што гледам и другите викаат дека не е за тука. Името твое и Нокаут се со 800 и 900 илјади прегледи.