Фан клуб - РК Вардар

Дознале нов скандал, ама дали е точно ќе се покажело наскоро... Каква багра неписмена ИДИотска. Овие ако се новинари, јас сум Апостол Павле.

Дознале нов скандал, ама дали е точно ќе се покажело наскоро... Каква багра неписмена ИДИотска. Овие ако се новинари, јас сум Апостол Павле.
А уствари Иван Чупиќ е назначен за нов тренер на Метковиќ

На идиотот можеш да му го пушиш курот, а во лице не верувам дека би му го кажал тоа.
Ооо кај си бе куртону кељав, значи сепак читате со вепарот што се пишува тука.

so doagjanjevo na cupic ke se iskoristi nekoe zasiluvanje garant ke zeme nekojj hrvat u januar. Vardar bez hrvati ne go bivva porano karadzic cupic lackovic jaka garda

A deka Stole bega vo r...... zosto e napnat deka Borko e glaven, a Miho e batalen e logicno i pologicno od toa deka e nervozen za Cupic.
Vi rekov, Stole vo reprezentacija. Stole dobi sovrsen povod da bega od ekipava.

Dali e toa vistinskata pricina za Cupic? Dali mozebi go boli toa sto nekoj vo pozadina e nad Mihajlo i gi vodi rabotite vo RK? I toj nekoj povlece poteg da se dade utakmicava na kraj na sezona "za dobroto na Mk rakomet"? Ne znam. Toa si e negovo. Bitno se skaravme so najgolema klubska legenda.

Последно уредено:
P.s. zosto na sekoj komentar imam po nekolku reakcii na navivaci od Bitola? So e opsesijava, daj decki ima i u Bitola rakometen klub valjda neso prai fokusirajte se na toa.

Го гледам составот за наредната сезона и само едно не разбирам зошто се потребни четири голмани.Се прашувам кога ќе добие шанса Богдановски.

Го гледам составот за наредната сезона и само едно не разбирам зошто се потребни четири голмани.Се прашувам кога ќе добие шанса Богдановски.

Глупост невидена. А од тие четири, само Валах е голман што може да влијае јако на натпревар.

Ќе се слика со другите тројца за на инстаграм. #motm #howidefeatedradovis #rkkumanovocannotscoreonme

Добро што Томче оди во Тиквеш, немаше многу резон неговото останување во тимот во ситуација кога успеавме да го вратиме Тале. Домашен играч кој игра и одбрана и напад, за разлика од Томче кој е еднодимензионален. Подобро за него од аспект на минутажа, подобро и за нас од аспект на помалку играчи на платен список.

Се надевам ќе се освестат и ќе се ослободиме и од Богдановски. Не знам зошто воопшто не ја користиме опцијата за позајмици. Кога веќе му дадовме четиригодишен договор на Стаменковиќ, комотно можат да го испратат да игра во прволигашка конкуренција и да се челичи барем сезонава. Мислам дека апсолутно немаше потреба од дури четири средни бекови, пребројани сме на таа позиција. Ќе видиме за многу брзо на кого навистина може да сметаме.

На десно крило три играчи од кои еден веќе направи 24 години, а никогаш не доби вистинска шанса...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom