Данок на немажени и неженети лица

• Креатор на темата Креатор на темата pozdrav eden topol
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Не се мешај ти бабо, боли ме курац дали се навредила, ќе си ќути и трае.
Не е точно тоа што збориш, јас имам еден брак позади себе, што ме прави многу покомпетентна и поискусна од тебе, кој немаш ниеден,;) т.е не си бил во брак во животот твој(стар ерген си) на темава, ваљда е прашај паталец, а не гаталец.;)

Нека учат младите од некој кој се изгорел од бракот, како мене, од тебе не знам што ќе научат. Де кажи ти шо да научат, од тебе? Кој си ти уствари, првпат нешто као коментираш на темиве, а ете видиш ти мене ме имаш читано и знаеш добро што сум пишувала, и сега тоа инфо го користиш да ме као "увредиш" јас не знам за тебе ништо.

Не е точно тоа што збориш, јас имам еден брак позади себе, што ме прави многу покомпетентна и поискусна од тебе, кој немаш ниеден,;) т.е не си бил во брак во животот твој(стар ерген си) на темава, ваљда е прашај паталец, а не гаталец.;)

Нека учат младите од некој кој се изгорел од бракот, како мене, од тебе не знам што ќе научат. Де кажи ти шо да научат, од тебе? Кој си ти уствари, првпат нешто као коментираш на темиве, а ете видиш ти мене ме имаш читано и знаеш добро што сум пишувала, и сега тоа инфо го користиш да ме као "увредиш" јас не знам за тебе ништо.
Боље е да не те читав воопшто, веруј ми. Да не ти ги наваѓам постови кај се жалиш и што си и мајка и жена и како и синот те нервирал.
Боље е да немам ниеден брак отколку 2 како тебе, еден пропаднат и еден во најава.
Затоа ќути.

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Стефи одамна е дијагностицирано дека не си нормална жена, прво навиваш за Челзи па за Атлетико па за Тореса па за Сименота, па после си имаш дугачку врску и брак и муж ти е среќан, прашање е, што кур тражиш ти на фемину сас тија пропаднати пачавре како Очајну :D
Ај сеа без вреѓање :)
Си стојам на форум за трудници, шо можи да прам на фемина јас, ќе имате Чолче џуниор за брзо :D

Боље е да не те читав воопшто, веруј ми. Да не ти ги наваѓам постови кај се жалиш и што си и мајка и жена и како и синот те нервирал.
Боље е да немам ниеден брак отколку 2 како тебе, еден пропаднат и еден во најава.
Затоа ќути.
Па кој рече дека не е боље. И јас велам дека е подобро да си стар ерген, керфри, без трунка обавези како тебе, одколку да си несреќно мажена жена во втор брак како мене, да ме нервирал, ама е единствената причина зашто јас живеам и се борам секој ден, за тој да порасне во здрава и сигурна во себе личност. Бог нека ми е на помош.

А ти уживај си во ергенскиот безгрижен без обврски живот, сркај си кафенца и свиркај си, оди си по кафеани, троши си парички(доколку имаш) за ќефови свој и остави на нас мајките, да се грижиме за нашите синови. Тебе не ти треба таква обврска, не си ти будала да се грижиш за некое детенце, што корист ќе имаш од тоа, ајт во кладилница и пишуј ливчиња.

Ај сеа без вреѓање :)
Си стојам на форум за трудници, шо можи да прам на фемина јас, ќе имате Чолче џуниор за брзо :D
Неможу да не гу вреѓам Стефке, не ме карај одма, види гу, два брака пропалитет и држи лекцие по форуми за бракови.
Нека е живо и здраво, мило ми е, надам се ќе навива за Челзи. :LOL:
Автоматски споено мислење:

Па кој рече дека не е боље. И јас велам дека е подобро да си стар ерген, керфри, без трунка обавези како тебе, одколку да си несреќно мажена жена во втор брак како мене, да ме нервирал, ама е единствената причина зашто јас живеам и се борам секој ден, за тој да порасне во здрава и сигурна во себе личност. Бог нека ми е на помош.

А ти уживај си во ергенскиот безгрижен без обврски живот, сркај си кафенца и свиркај си, оди си по кафеани, троши си парички(доколку имаш) за ќефови свој и остави на нас мајките, да се грижиме за нашите синови. Тебе не ти треба таква обврска, не си ти будала да се грижиш за некое детенце, што корист ќе имаш од тоа, ајт во кладилница и пишуј ливчиња.
Ватевр, само не соли памет за бракови, па ќе ти кажу, читав мали деца.
Неможу да трошу букве на тебе, промашен живот си.

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Јас мислам дека треба да има данок за неженети, зашто реално во сите ЕУ држави скоро го има, зашто Македончето да е поштедено? И онака демографска е катастрофа, а плус тоа, еве едно прашање што придонесуваат тие неженети ергени во општеството?
Што тие ергени неженети прават за целокупното друштво да живее подобро??? Дами и Господа ..........,...та..дааааа
Апсолутно факинг ништо!!!

Тоа ти се најсебичните двоножни анимални суштества кои ходаат по планетава. Ходајуча себичност, нула емпатија и сочувство, арогантно држење(како форма на себеодбрана од случајни напади) во пакет блувотинска појава од створевина.

Неможу да не гу вреѓам Стефке, не ме карај одма, види гу, два брака пропалитет и држи лекцие по форуми за бракови.
Нека е живо и здраво, мило ми е, надам се ќе навива за Челзи. :LOL:

Ватевр, само не соли памет за бракови, па ќе ти кажу, читав мали деца.
Неможу да трошу букве на тебе, промашен живот си.
Оди вработи се и стварај фамилија, дади добар пример, не биди бескорисна пицајзла, општествен паразит и одпадок. Биди пример кој сакаш да го дадеш. Или полесно е ваму да мрсиш муда дека си за семејство, а ти не планираш да го створиш. Доста дволично се однесуваш. Злобна си личност.

Затоа ќути.
На 10 теми 10 различни животи живее.

Важно премиерот поттикна дискусија.
Иако непотребна и непродуктивна.

Гледам мислењето ми е избришано па не ми идат известувања. Гарант некоја снегулка се навредила...
Не знам зашто мора да се навредува некој кога се дискутира, можеме тоа и цивилизирано да го правиме. Не гледам сатисфакција во тоа да вреѓам некого само зашто имал спротивно мислење од моето. Не ја разбирам таа примитивна потреба да се навредуваат и понижуваат жени.

Да, не значи дека следниот брак би ми бил "лош", што год и да се подразбира под лош брак нели, самите проценти на разводи од 50% па нагоре, сведочат за неуспехот на институцијата брак. Нема потреба да се натегаме.
Нема навреди. Што те навреди? Дека си имала лош брак според тебе? И дека следниот ќе биде таков? Ти реков, тоа значи дека е до тебе, не до партнерот. Или тоа што реков "подобро ергени отколку во брак со некоја ко тебе"
Знаеш зашто има разводи? Од неизживеани суштества. Од што им мрда опашката. Од тоа што очите не им гледаат подалеку од машкиот полов орган/женскиот полов орган, и дека туѓото е послатко. Оти бил заслепен од убајната, а таа станува во 4 сато да се глетува со шминка а не знае едно јајце да спржи. Оти и прдел по дома, оти ја мочал даската, оти му смрделе нозете после цел ден на скеле на некоја куќа. Шо не ѝ купил ајфон, шо не ја однесол на малдиви, исланд и бора-бора. Оти криво и се испулил.
Време ти е за фемина форум, иди таму држете се за рачиња и сите заедно во хор како бракот е лош и мажите се гниди.
Community Reaction GIF
Таму прашуваат по колку време врска со некој треба да имаат секс. :D
Стефи одамна е дијагностицирано дека не си нормална жена, прво навиваш за Челзи па за Атлетико па за Тореса па за Сименота, па после си имаш дугачку врску и брак и муж ти е среќан, прашање е, што кур тражиш ти на фемину сас тија пропаднати пачавре како Очајну :D
Еј, Челси да не ми го чачкаш. :D
Што има она позади себе НЕ ти дава за право да ја навредуваш!!!
Не ѝ дава ни право да ни соли памет како што.

А-у
Јас мислам дека треба да има данок за неженети, зашто реално во сите ЕУ држави скоро го има, зашто Македончето да е поштедено?
Не сме во ЕУ. Немаме стандард како во ЕУ. Денес жениве би инфлуенсале отколку да товараат гној на трактор.
Демографски не се решава катастрофа ако му бапнеш даноци.
И онака демографска е катастрофа, а плус тоа, еве едно прашање што придонесуваат тие неженети ергени во општеството?
Што тие ергени неженети прават за целокупното друштво да живее подобро??? Дами и Господа ..........,...та..дааааа
Апсолутно факинг ништо!!!
Па што знам, пример ти месат леб, пошо има некои женски суштества кои не знаат да замесат леб.
Ти местат електрична инсталација дома, затоа што верувам не секој знае, не па жена.
Те вози во автобус.
Тоа ти се најсебичните двоножни анимални суштества кои ходаат по планетава. Ходајуча себичност, нула емпатија и сочувство, арогантно држење(како форма на себеодбрана од случајни напади) во пакет блувотинска појава од створевина.
Извини, се самоопишуваш?
Оди вработи се и стварај фамилија, дади добар пример, не биди бескорисна пицајзла, општествен паразит и одпадок. Биди пример кој сакаш да го дадеш. Или полесно е ваму да мрсиш муда дека си за семејство, а ти не планираш да го створиш. Доста дволично се однесуваш. Злобна си личност.
Жено, не е само да клепаш деца, децата треба да ги изведеш на пат, не на семафор да продаваат сунѓерчиња и да мијат шофершајбни.
На 10 теми 10 различни животи живее.
Како знае на кој живот е денес, малеееее

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom