Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
19 дена ми трае батеријата на Амазфит ГТР3 Про и мери се што опиша. Едино притисок крвен не мери. 9500 денари е саатов, Хуавеи исто така е добар за цената. Гарминот е претерано скап за тоа што го нуди, за таа цена од 40-50-60к ќе земеш автоматик саат.
Ја до скоро имав ГТР 2 одличен на изглед и јака батерија но застарени се сензорите на овие модели кој знае колку точно ги следи активностите плус немаше опција за да прати фудбал па земав Актив 2 премиум за 130евра, sapphire glass i stainless steel build, ако некој сака да се поднови со солиден фитнес тракер ја би препорачал да погледа Amazfit модели19 дена ми трае батеријата на Амазфит ГТР3 Про и мери се што опиша. Едино притисок крвен не мери. 9500 денари е саатов, Хуавеи исто така е добар за цената. Гарминот е претерано скап за тоа што го нуди, за таа цена од 40-50-60к ќе земеш автоматик саат.
Ја до скоро имав ГТР 2 одличен на изглед и јака батерија но застарени се сензорите на овие модели кој знае колку точно ги следи активностите плус немаше опција за да прати фудбал па земав Актив 2 премиум за 130евра, sapphire glass i stainless steel build, ако некој сака да се поднови со солиден фитнес тракер ја би препорачал да погледа Amazfit модели
Исто, купив Гармин го носев година, единствено што гледав е колку чекори имам направено.Јас дури ни за време гледање не го користам.
Го мкнам како моден додаток на рака, често се дешава и без батерија
Скроз можам да се вратам на обичен.
Не ги лажи луѓето, аутоматик саат е scam.за таа цена од 40-50-60к ќе земеш автоматик саат.