Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е што сапуницата наречена НИко Вилиамс заврши сега 4-5 Јули после исцрпувачки три недели (Небаре Халанд доаѓа) па управата да има време да се соземе и да размисли со ладни глави што понатака.Втор шамар за Барселона а и за Лапорта од Нико Вилиамс после ова од политички аспект нормално е дека опадна кредибилитетот на Лапорта па главна тема е кој потези Лапорта ке ги подвлече.Сведоци сме дека оваа управа не носи панично одлуки,не прави трансфери ради реда ама за НИко имаше тотален консензус од сите за негов трансфер па сега ќе биде интересно како Лапорта и компанија ќе се оправдаат.Диаз одпаѓа од старт поради високата цена а и тоа што се случи со Жота,дали ќе биде некое звучно име (Читајте Леао) или ќе се крпи со заборавениот Рашфорд,или едноставно нема да се носи ништо продолжување на договорот на Рафиња па дел од средствата да се чуваат за в година.

Пак цело лето ќе читаме глупости за Диаз.
Дај нека земат некој додека да се отиде во Азија и крај.
Не давале поише од 60 милиони пошо знаеле дека играчот сака да игра за Барселона. :tapp:
Иначе Ливерпул ја одбил првата понуда на Баерн од 67 милиони. Испод 80 не го даваат.

Цело лето сега влечкање и на 31ви Август ќе се земе Рашфорд на позајмица.
Колку лоша трансфер политика имаме...
Ги накрцаа 4 голмани, а ние немаме бекови и напаѓачи....
Денар не можеме да земеме од продажба на играч од што се глупи.
Ја да сум Тер Штеген ќе си седам 3 години у Барселона ќе си го дрвам курот со платата и кој ги ебе, нема не ме зимаат у состав...

Демфрис умаше откупна клаузула од 25 милиони, Грималдо изгледа 15 или 20.
Испуштаат играчи пошо се глупи, а го чуваат уште киксерот Араухо. Све им ебам.
Втората сезона на Флик е обично дебакл, најверојатно ќе продолжи така.

Пак цело лето ќе читаме глупости за Диаз.
Дај нека земат некој додека да се отиде во Азија и крај.
Не давале поише од 60 милиони пошо знаеле дека играчот сака да игра за Барселона. :tapp:
Иначе Ливерпул ја одбил првата понуда на Баерн од 67 милиони. Испод 80 не го даваат.

Цело лето сега влечкање и на 31ви Август ќе се земе Рашфорд на позајмица.
Колку лоша трансфер политика имаме...
Ги накрцаа 4 голмани, а ние немаме бекови и напаѓачи....
Денар не можеме да земеме од продажба на играч од што се глупи.
Ја да сум Тер Штеген ќе си седам 3 години у Барселона ќе си го дрвам курот со платата и кој ги ебе, нема не ме зимаат у состав...

Демфрис умаше откупна клаузула од 25 милиони, Грималдо изгледа 15 или 20.
Испуштаат играчи пошо се глупи, а го чуваат уште киксерот Араухо. Све им ебам.
Втората сезона на Флик е обично дебакл, најверојатно ќе продолжи така.
Ете Рашфорд доаѓа на позајмица со право на откуп, се е договорено!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom