Локални избори 2025 (општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Во Тетово е само Касами или има уште некој кандидат?

Нема појако од ПРот на Стефче на инста. Иде со тоа мешљакот и му вика на тој бутнат у дупка на 100 степена реди кабли, - многу плитко ова бе брат. :icon_lol: Па му објаснуваат ама не, ќе имало ивичњак незнам што незнам како, па ај го смирија некако. Драма.

@Acid босу ти пишав јас и порано ,еве сега пак земи собери потписи како независен сите ќе те гласаме за градоначалник на град Скопје,па после си знаеш ќе не бутнеш по институции како што е редот :cool:
@Ocajna и @pozdrav eden topol до твојата канцеларија обавезно кафиња по цели денови да пијат и да оговараат, и најважно да не им се забрани пушење во канцеларија :)

pa sto ima problem vo toa? legitimno si e
Има, затоа што не е потенцијално решение, туку класично бегање од проблемот - еден вид на тивко самоубиство, со порака "кур" која е небитна ко вчерашни вести.

Ако се сите лош избор, или не гласај за никого или сам понуди нешто за да се подобрат работите. Излегување на гласање само за да нацрташ кур на ливчето е една од најпоразителните работи што може да ги направиш, реално.
Автоматски споено мислење:

@Acid босу ти пишав јас и порано ,еве сега пак земи собери потписи како независен сите ќе те гласаме за градоначалник на град Скопје,па после си знаеш ќе не бутнеш по институции како што е редот :cool:
@Ocajna и @pozdrav eden topol до твојата канцеларија обавезно кафиња по цели денови да пијат и да оговараат, и најважно да не им се забрани пушење во канцеларија :)
Како градоначалник ќе забранам непушење на работа. Истото ќе мора да биде еден од предусловите за работа. :misticen:

Имам одлучено веќе: Нема никад да гласам за кандидат чии објави се напишани од ChatGPT наместо лично од него. За жал, во моменто 4/6/ кандидати кои ги следам се АПЛА powered by AI и сите звучат исто. Нулта препознатливост, нулта карактер. Колку повеќе ги читам, појезиво ми станува. Мега фејл (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom