Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас велев само арапите се спасот, овој ни може, ни сака да фрли кеш, само предавање на празни приказни. Ако не му стискаше да фрла салам пари, кој кур се истрча да влегува во клубот?
Тоа да, ама дека секогаш постои начин, постои. Ако сакаат можат да фрлат, ама очигледно не сакаат.Не можеш да внесеш повеќе од 105 милиони фунти за период од 3 години, без да бидеш во проблем со PSR. Ова со продажбата на женскиот клуб не знам дали уште е возможно. И да сака Ратклиф, мислам дека не може повеќе од 105 да внесе.
Сјебани сме затоа што потрошивме 72 милиони фунти на Хојлунд, 73 на Санчо, 86 на Ентони.
Бајо чим може Челзи можеме и ние али не им се сака треба од свои пари да дава.Не можеш да внесеш повеќе од 105 милиони фунти за период од 3 години, без да бидеш во проблем со PSR. Ова со продажбата на женскиот клуб не знам дали уште е возможно. И да сака Ратклиф, мислам дека не може повеќе од 105 да внесе.
Сјебани сме затоа што потрошивме 72 милиони фунти на Хојлунд, 73 на Санчо, 86 на Ентони.
Стварно Емилиано Мартинез сакате да го потпишете? Далеку подобра опција е од Онана, ама прашање е колку ке бара Вила бидејќи има 33 години.
И Варди за резерва..Ај нека го земат Џексон од Челзи и нека го стават катанецот на клубот.
Мислиш дека имаат пари за Џексон ? Јас мислам дека "само прашуват" како тетките на пазарче па бараат тезга со поевтини производи. Јас ви реков, оваа сезона идеме Чемпионшип и нема сила која може да го смени тој факт. Требаше лани ама никогаш не е касно за некои работи, ете гледај распоред први 5 кола, имаме загарантирани 4 порази и 1 нерешена.Ај нека го земат Џексон од Челзи и нека го стават катанецот на клубот.
Ако го остават вака на цедило (а се поверојатно е), еве прв да кажам, ноември типувам, на почеток негде.Ајде една анкета во кој месец откако ќе почне сезоната до Нова Година, Аморим ќе јаде отказ. Добитниците добиваат кафана од другите.