Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Zelim da pozdravim sve stare prijatelje sa foruma (nadam se da ste svi na broju, da ste zdravo i dobro kao i vase porodice) i isto tako veliki pozdrav novim clanovima i entuzijastima...Poseban pozdrav "starim majstorima" od kojih je sve krenulo i zahvaljujuci kojima imamo sve i gledamo sta zelimo...Oni znaju koji su, prepoznace se....
Drago mi je da forum ponovo radi...

Последно уредено:
Jel moze android.mediaking.fi lista ili playlist.gssmedia.org molim vas koja bilo

Najbolja je ona koju imas regularno.
da svako ima svoje misljenje ,ima listi i servera koje rade vec godinama a nisu od reg provajdera ako si na to mislio a ove neregularne sto cini njih 95 posto neki rade ok neki ne sve zavisi od servera do servera i nema velike razlike kod njih jesi je kupio ili na neki drugi nacin dosao do njeili je server dobar i jak ili ne

dalabu si i ti koji objavis tak nest a dalabu je i on kad komentarise tvoju objavu, kao da nekog boli racku na koju app gledas, dal si je platio i koliko, niko nije pitao ni tebe ni njega, ali ima dokonih ovdje i previse, to kao sakupljate postove koji su ali bas beskorisni (ili se logujes sa oba nicka pa nabijas sebi postove, ne vidim drugacije veze) :)
Ili si ipak ti, koji ne procitas sta je prethodno napisano. Lepo me covek pitao za cenu.

moze mi netko poslati novi mac za net ip i user pass za token

A moga si bas i sliku staviti u SPOILER da ne pika tako u oko... :vrtioci:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom