- Член од
- 18 февруари 2022
- Мислења
- 40
- Поени од реакции
- 28
Плаца е мртво, поточно у затвор. Имаш уште некое прашање?A placa work raboti iili e smeneto nesto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Плаца е мртво, поточно у затвор. Имаш уште некое прашање?A placa work raboti iili e smeneto nesto?
radi samo u krugu zatvoraA placa work raboti iili e smeneto nesto
Ako mozhe da mi pratish vo poraka kontakt od gazdata, super e serverot. Fala pozzPozdrav svima . Da li je nekome poznata ova lista http://panther-tv.com:8080 i dali sta vredi cena je povoljna
Ne tolkuПлаца е мртво, поточно у затвор. Имаш уште некое прашање?
Najbolja je ona koju imas regularno.Zdravo drustvo kako ste ... koja lista je po vama najbolja domaca....
da svako ima svoje misljenje ,ima listi i servera koje rade vec godinama a nisu od reg provajdera ako si na to mislio a ove neregularne sto cini njih 95 posto neki rade ok neki ne sve zavisi od servera do servera i nema velike razlike kod njih jesi je kupio ili na neki drugi nacin dosao do njeili je server dobar i jak ili neNajbolja je ona koju imas regularno.
Ili si ipak ti, koji ne procitas sta je prethodno napisano. Lepo me covek pitao za cenu.dalabu si i ti koji objavis tak nest a dalabu je i on kad komentarise tvoju objavu, kao da nekog boli racku na koju app gledas, dal si je platio i koliko, niko nije pitao ni tebe ni njega, ali ima dokonih ovdje i previse, to kao sakupljate postove koji su ali bas beskorisni (ili se logujes sa oba nicka pa nabijas sebi postove, ne vidim drugacije veze)![]()
Jos ne kontam sta s tim, ako hoce neko nek me prosvetliA moga si bas i sliku staviti u SPOILER da ne pika tako u oko...![]()
Слика се става во споилер за да кога ќе скролаш по темата, полесно да ти еJos ne kontam sta s tim, ako hoce neko nek me prosvetli