- Член од
- 14 октомври 2021
- Мислења
- 443
- Поени од реакции
- 810
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го демантираше кловнот
Тоа е.Го демантираше кловнот
Знаев... На таа висина можеш да качиш уште некој килограм.
целта ми е да дојдам на 60Знаев... На таа висина можеш да качиш уште некој килограм.
Now we are talking... И ако си вежбаш за цело време ќе бидеш топ.целта ми е да дојдам на 60
Не може да си го најде без теглите...
ЈбггНе може да си го најде без теглите...
Добра ти е косата за doggy...Јбгг
А на сликава не сум ни стегната убаво.
Добар маж сум![]()
…Добра ти е косата за doggy...
Океј си само нафрли уште некое килце бар до 60 и со вежбање би била бомба...
Што пропуштив?
Реков дека е тука само за да измањачи нешто, не го интересира него твојата физичка состојба…
Ах бе
Треба да дркам на слики што девојче ги постирало во тема за физичка состојба?Не може да си го најде без теглите...
Тегла твојата физичка состојба не интересира пошто напиша дека идејата на темата е да се ставаат слики. Ама верувам дека теглите ти се поголеми од мудата па затоа не можеш да се одлучиш за твои слики.Реков дека е тука само за да измањачи нешто, не го интересира него твојата физичка состојба![]()
Расчепкај низ телефонот на жена ти, мислам дека и имам праќано.Тегла твојата физичка состојба не интересира пошто напиша дека идејата на темата е да се ставаат слики. Ама верувам дека теглите ти се поголеми од мудата па затоа не можеш да се одлучиш за твои слики.