Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Во последно се посилни се гласините дека Барса сака да го земе Луис Диаз или Рашфорд, мое мислење е дека Рашфорд би бил идеален тип на играч за Барселона, кога Флик успеа од Рафиња да направи играчиште, зошто да не и од Рашфорд?

Следен Мудрик нека им го убацат. Ги надминаа сите Арсенал со глупости со трансферите.

Овие стварно не се нормални. Одрон играч.

Некои услуги си праат газдите, нема друго објаснување. Ликов нема никакво фудбалско IQ и не знам зашто Арсенал би го купил. Али у секој случај не им е приоритет титула, така да ништо не менува.

Некои услуги си праат газдите, нема друго објаснување. Ликов нема никакво фудбалско IQ и не знам зашто Арсенал би го купил. Али у секој случај не им е приоритет титула, така да ништо не менува.

Најверојатно ќе го продаваат Мартинели, друго објаснување нема. Беа запнале да го донесат Родриго, ама тој им е премногу скап па овој го донесоа за помалку пари. Ама мислам дека подобро ќе беше Еберечи Езе да го донесат, дете од академијата на Арсенал е. Со носењето на Мадуеке и уште едно крило најверојатно и Нванери си заминува.

Најверојатно ќе го продаваат Мартинели, друго објаснување нема. Беа запнале да го донесат Родриго, ама тој им е премногу скап па овој го донесоа за помалку пари. Ама мислам дека подобро ќе беше Еберечи Езе да го донесат, дете од академијата на Арсенал е. Со носењето на Мадуеке и уште едно крило најверојатно и Нванери си заминува.
Nwaneri ke go igraat na sredina verojatno, pozicijata na Odegard.

Nwaneri ke go igraat na sredina verojatno, pozicijata na Odegard.
Ако го донесат и Езе Нуванери дефинитивно си оди а не верувам во конкретнава ситуација да идат по Ридриго колку глуп трансфер е Медуеке просто не ми се верува.

Кузнај што прават со трансферите, можно е некој баланс да прават на кеш, заради тој финансиски фер плеј, фудбалот веќе стана бизнис, не можи играч ни виден ни чуен да вреди 70/80 па и 100 милиони.

Кузнај што прават со трансферите, можно е некој баланс да прават на кеш, заради тој финансиски фер плеј, фудбалот веќе стана бизнис, не можи играч ни виден ни чуен да вреди 70/80 па и 100 милиони.
Челси да. Ама Арсенал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom