Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Bryan Mbeumo and Yoane Wissa transfer news: Brentford unlikely to sell both amid Man Utd, Spurs, Newcastle, Forest interest

Тури му пепел.

Bryan Mbeumo and Yoane Wissa transfer news: Brentford unlikely to sell both amid Man Utd, Spurs, Newcastle, Forest interest

Тури му пепел.
Набиваат цена! Уствари ништо не набиваат, нашиве се мислеа манги, па ќе го земат поефтино!
Ние секогаш сме плаќале солено, ама бар во време на Ферги имавме успеси! Сега само арчат пари, а фудбал никаков!

Не е проблем цената, туку тоа што Брентфорд сака поголем дел од парите веднаш. Нашите кога ја правеле математиката за трансфери летово, и со Куња, а и со Мбеумо, планирале да ги платат на по 5 рати, што би им овозможило да купат повеќе фудбалери.

За Куња веќе мораа една да дадат, па имаат уште 2 сега, а и со Мбеумо е иста работа, Брентфорд сакаат динамика на исплаќање како нив им одговара. Затоа и нашиве ја знаат цената, 65 милиони фунти, ама ете, кроце оди работата, јер се нема кеш.

Сума сумарум, Инеос испаднаа полоши и од Глејзери во водење на клуб. Бар тоа што им дадоа да го водат...

Овој додека го потишиме ке дојде зимата, многу пати пишуваме дека упрата ни е монти пајтон ама веќе го проби секое дно. Другите веќе си ја завршија нивната работа, нашите веќе 40 дена ПРЕГОВАРАМЕ само за еден играч. До кога вака незнам.

Смешно е ова веќе 6недели да преговараш за еден играч,и на крај ќе го платиш тоа што го барат,еден тон време загубено,а кај се продажбите кај се други трансфери, лажговци,како пијавици за еден играч се фатиле ем гледаат дека не прифаќа ништо под 60 ем со глава у ѕид, ја незнам која е целта на овие од Јунајтед меможам ни да претпоставам а тоа да не е нешто глупо.
Кај други клубови гледаш преговараат и плаќаат или бараат други опции.

Имам видео од преговорите меѓу Јунајтед и Бренфорд. :D

Овој сер Џим за сега излегува еден обичен булшитер. Буквално ништо немаат покажано на дело, а ги испобркаа пола од вработените од работа. Во менаџментот демек ги носеа најдобрите луѓе во бизнисот, aма еве и тие година дена тапкаат во место.

Океј, можеби ситуацијата со кешот е лоша, ама ако немаш пари за го платиш Мбуемо според барањата на Бентфорд, јебига.. Најди некој друг сега, па овој остави го на крај, после продажбите. За три-четири дена е првата пријателска, за 7-10 дена одат за Америка, а ние едвај еден трансфер имаме направено и ниту еден не сме продале од примадоните како Гарначо, Рашфорд, Санчо и сл.

На крај ќе влеземе со истиот тим во сезоната, а тоа само значи уште една катастрофална година и отказ на Аморим до почетокот на декември. И после ќе дојде нов, па ќе се даваат нови шанси на Гарначо и Рашфорд.. и се така во круг.

Moze nemaat dovolno pari pa sobiraat sega.
Имаме 3 играча за продавање, женскиот тим може да го продадат на Инеос за да внесат пари како Челзи што направи.
Не е да немаат туку не сакаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom