Немам докази ни јас, само муабети, ама му верувам максимално на човекот, па така... Ќе почекаме.мене тоа од старт ми падна на памет ама немав докази ко тебе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немам докази ни јас, само муабети, ама му верувам максимално на човекот, па така... Ќе почекаме.мене тоа од старт ми падна на памет ама немав докази ко тебе
Можно ли е да е до толку луда за да прави филмови!?Од неофицијални ама веродостојни извори - некој изгледа се пробал во актерската професија. Ама ќе почекаме да излезе филмот, да не ви правам сега спојлери дали и мафта на камерата на крај.
И од таму веројатно потекнува се...
па штом се ебе со онај никаквион, сигурно е лудаМожно ли е да е до толку луда за да прави филмови!?
Можеби е афера....што знам, не ми се верува ...па штом се ебе со онај никаквион, сигурно е луда
можеби, ама зш не речат дека се ебе со мене, туку баш тој од сарајМожеби е афера....што знам, не ми се верува ...
па штом се ебе со онај никаквион, сигурно е луда
Зашто чим рекле 100% е вистина, и што е уствари битно дали се ебела одработувала за некој? Нас нели треба да не интересира зашто државата институциите не постапуваат на приложен криминал дивоградби крадење струја вода? Не е воопшто битно кој го посочил криминалот и корупцијата кога истата е документирана приложена на јавноста и бранета од власта и институциите?можеби, ама зш не речат дека се ебе со мене, туку баш тој од сарај
Не знам јас таа работа кога почнала да се ебе, јас тоа на форумов го прочитав од добро информирани ликови. Јас би сакал повеќе со мене да се ебе, ама таа одбрала некој друг.Се ебеше пред да ја подржат Дрпаме со него или само сега откако се скараа ? Ебати идиотите не ви е срам да пишувате вакви глупости
кој го спори тоа ? ние само спориме за тоа што лажеше за полицијата и што се ебе со тој некапениот.Зашто чим рекле 100% е вистина, и што е уствари битно дали се ебела одработувала за некој? Нас нели треба да не интересира зашто државата институциите не постапуваат на приложен криминал дивоградби крадење струја вода? Не е воопшто битно кој го посочил криминалот и корупцијата кога истата е документирана приложена на јавноста и бранета од власта и институциите?
Не знам јас таа работа кога почнала да се ебе, јас тоа на форумов го прочитав од добро информирани ликови. Јас би сакал повеќе со мене да се ебе, ама таа одбрала некој друг.
Автоматски споено мислење:
кој го спори тоа ? ние само спориме за тоа што лажеше за полицијата и што се ебе со тој некапениот.
нему не му вервам, ама на @курајбер му вервамДобро информирани ликови од типот Рон од детската соба што шири инсајдери