Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
мене тоа од старт ми падна на памет ама немав докази ко тебе
Немам докази ни јас, само муабети, ама му верувам максимално на човекот, па така... Ќе почекаме.

Од неофицијални ама веродостојни извори - некој изгледа се пробал во актерската професија. Ама ќе почекаме да излезе филмот, да не ви правам сега спојлери дали и мафта на камерата на крај. ;)

И од таму веројатно потекнува се...
Можно ли е да е до толку луда за да прави филмови!?

Видеото покажува убаво како дибекот и улетуе со крената рака директно у глава да ја удри,цајканиве па го фатиле под рака го смируваат уште шекер и вода да му дадат...згази го бре таму,у нормална држава ке го легнаа на земја ке му ставеа лисици и одма у притвор.

па штом се ебе со онај никаквион, сигурно е луда

Се ебеше пред да ја подржат Дрпаме со него или само сега откако се скараа ? Ебати идиотите не ви е срам да пишувате вакви глупости

можеби, ама зш не речат дека се ебе со мене, туку баш тој од сарај
Зашто чим рекле 100% е вистина, и што е уствари битно дали се ебела одработувала за некој? Нас нели треба да не интересира зашто државата институциите не постапуваат на приложен криминал дивоградби крадење струја вода? Не е воопшто битно кој го посочил криминалот и корупцијата кога истата е документирана приложена на јавноста и бранета од власта и институциите?

Буквално се гледа како шошонот се залетува да ја удри додека она се повлекува и брани

Еј какви времиња дојдоа дпмнеовските ботови да бранат шошони од учк :facepalm:

Се ебеше пред да ја подржат Дрпаме со него или само сега откако се скараа ? Ебати идиотите не ви е срам да пишувате вакви глупости
Не знам јас таа работа кога почнала да се ебе, јас тоа на форумов го прочитав од добро информирани ликови. Јас би сакал повеќе со мене да се ебе, ама таа одбрала некој друг.
Автоматски споено мислење:

Зашто чим рекле 100% е вистина, и што е уствари битно дали се ебела одработувала за некој? Нас нели треба да не интересира зашто државата институциите не постапуваат на приложен криминал дивоградби крадење струја вода? Не е воопшто битно кој го посочил криминалот и корупцијата кога истата е документирана приложена на јавноста и бранета од власта и институциите?
кој го спори тоа ? ние само спориме за тоа што лажеше за полицијата и што се ебе со тој некапениот.

Не знам јас таа работа кога почнала да се ебе, јас тоа на форумов го прочитав од добро информирани ликови. Јас би сакал повеќе со мене да се ебе, ама таа одбрала некој друг.
Автоматски споено мислење:

кој го спори тоа ? ние само спориме за тоа што лажеше за полицијата и што се ебе со тој некапениот.

Добро информирани ликови од типот Рон од детската соба што шири инсајдери

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom