Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наводно пред 10 полицајци ја тепале со клоци, полицијата не реагирала. А на видео снимка се гледа дека всушност таа удирала со клоци, а полицијата веднаш реагирала.Па од видеово изгледа ко меѓу нозе да го удри со штикла.Којзнае колку го здоболело човекот.
Како и да е, разобличена е лагата дека МВР стоеле на страна и немо гледале, не постапувајќи.
Денес имавте убаво исполнет деннема кур што неможете да го испушите или букаке што може да го изголтате северџански ботови.
Денес имавте убаво исполнет ден
-Убиен припадник на АРМ
-Нападната Данела и луѓето со неа во Чаир
-29 споменици оштетени во Ѓорче Петров
-Обид за убиство во Битола
- Пола држава у пламен
Нема такво нешто се тоа е измислица од Данела за да му наштети на Мицковски и ДПМНЕ.Многу симптоматично што никој не ни збори за зефљушот што крева зграда и што е веќе на 3 кат стигната а е дивоградба.
Ја не сум со дуи во коалиција, и не мижам пред нивните срања, за разлика од тебе чие дупе е пуно сперма од оние искривенине што се смеат на сликата позади и на чиј кристално jaсен криминал мижите и се тртите. Истиот наратив сите ко навиени, обработувала за дуи, тотален штабски обид за дефокус, а дури и да е еве навистина така, и? Ако данела ради дуи рече утре е сабота, ти си спремен да речеш нее бе, чим данела вика така, понеделник е и ќе идам на работа. Тоа праите сеа, така звучите, апсурдно и глупо, само зашто ретардираниот брат на дуи е на тапет, а без него не можете изглеа.ти со дуи брат у коалиција, или подобро речено у кревет.
како никој не зборвит, еве Даниела на лице место му ојде.Многу симптоматично што никој не ни збори за зефљушот што крева зграда и што е веќе на 3 кат стигната а е дивоградба.
Ама џабе ќе вергламе, цела држава е партиски обоена.
Нека дојде Орце бар да не слушаме и гледаме колку шиптариве не ебат у здрав мозок.
За спрат од куќа да дигнеш чекаш 3 години, те верглаат по општини, те дупат со документи а шипо крева зграда на „лепе очи“. Ама ако, битно „нашите“ се на власт.
Ја не сум со дуи во коалиција, и не мижам пред нивните срања, за разлика од тебе чие дупе е пуно сперма од оние искривенине што се смеат на сликата позади и на чиј кристално jaсен криминал мижите и се тртите. Истиот наратив сите ко навиени, обработувала за дуи, тотален штабски обид за дефокус, а дури и да е еве навистина така, и? Ако данела ради дуи рече утре е сабота, ти си спремен да речеш нее бе, чим данела вика така, понеделник е и ќе идам на работа. Тоа праите сеа, така звучите, апсурдно и глупо, само зашто ретардираниот брат на дуи е на тапет, а без него не можете изглеа.
Деца од 10 години граделе згради што не треба да постојат, милиони евра нелегално се свртеле, крадат вода, струја од кое и ти трпиш, ама не, налогот недостигал, се ебела со дуи. И сеа ме интересира како ова е нешто поразлично од претходното бедно владеење у земјава, само улогите се сменети, а функционирањето е исто.
мене тоа од старт ми падна на памет ама немав докази ко тебе, да не имаш некој спољер и кај што се ебе со онај од Сарај случајно, за мене прашвам.Од неофицијални ама веродостојни извори - некој изгледа се пробал во актерската професија. Ама ќе почекаме да излезе филмот, да не ви правам сега спојлери дали и мафта на камерата на крај.
И од таму веројатно потекнува се...