Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Брее ВМРОВЦИТЕ сеа ако треба ќе го исцицаат на УЧК само Данела да биде крива... Ќе излезе Данела тепала у среде Чаир...

Па од видеово изгледа ко меѓу нозе да го удри со штикла. :pos: Којзнае колку го здоболело човекот.

Како и да е, разобличена е лагата дека МВР стоеле на страна и немо гледале, не постапувајќи.
Наводно пред 10 полицајци ја тепале со клоци, полицијата не реагирала. А на видео снимка се гледа дека всушност таа удирала со клоци, а полицијата веднаш реагирала. :pos:

Наравоучение: Бог да те чува од женска беља!

нема кур што неможете да го испушите или букаке што може да го изголтате северџански ботови.
Денес имавте убаво исполнет ден

-Убиен припадник на АРМ
-Нападната Данела и луѓето со неа во Чаир
-29 споменици оштетени во Ѓорче Петров
-Обид за убиство во Битола
- Пола држава у пламен

Нема криминал у Чаир нема дивоградби не се краде струја вода, Данела е виновна таа отишла да ги малтертира и тепа кутрите Албанци.

Денес имавте убаво исполнет ден

-Убиен припадник на АРМ
-Нападната Данела и луѓето со неа во Чаир
-29 споменици оштетени во Ѓорче Петров
-Обид за убиство во Битола
- Пола држава у пламен

И за тебе беа убаво исполенти денови пред Стефче и Самка да те добијат по разводот со Мицкоски :icon_lol:

Многу симптоматично што никој не ни збори за зефљушот што крева зграда и што е веќе на 3 кат стигната а е дивоградба.

Ама џабе ќе вергламе, цела држава е партиски обоена.

Нека дојде Орце бар да не слушаме и гледаме колку шиптариве не ебат у здрав мозок.

За спрат од куќа да дигнеш чекаш 3 години, те верглаат по општини, те дупат со документи а шипо крева зграда на „лепе очи“. Ама ако, битно „нашите“ се на власт.

Многу симптоматично што никој не ни збори за зефљушот што крева зграда и што е веќе на 3 кат стигната а е дивоградба.
Нема такво нешто се тоа е измислица од Данела за да му наштети на Мицковски и ДПМНЕ.
Законот е за сите еднаков.

ти со дуи брат у коалиција, или подобро речено у кревет.
Ја не сум со дуи во коалиција, и не мижам пред нивните срања, за разлика од тебе чие дупе е пуно сперма од оние искривенине што се смеат на сликата позади и на чиј кристално jaсен криминал мижите и се тртите. Истиот наратив сите ко навиени, обработувала за дуи, тотален штабски обид за дефокус, а дури и да е еве навистина така, и? Ако данела ради дуи рече утре е сабота, ти си спремен да речеш нее бе, чим данела вика така, понеделник е и ќе идам на работа. Тоа праите сеа, така звучите, апсурдно и глупо, само зашто ретардираниот брат на дуи е на тапет, а без него не можете изглеа.

Деца од 10 години граделе згради што не треба да постојат, милиони евра нелегално се свртеле, крадат вода, струја од кое и ти трпиш, ама не, налогот недостигал, се ебела со дуи. И сеа ме интересира како ова е нешто поразлично од претходното бедно владеење у земјава, само улогите се сменети, а функционирањето е исто.

Ама џабе ќе вергламе, цела држава е партиски обоена.

Нека дојде Орце бар да не слушаме и гледаме колку шиптариве не ебат у здрав мозок.

За спрат од куќа да дигнеш чекаш 3 години, те верглаат по општини, те дупат со документи а шипо крева зграда на „лепе очи“. Ама ако, битно „нашите“ се на власт.
како никој не зборвит, еве Даниела на лице место му ојде.

Ја не сум со дуи во коалиција, и не мижам пред нивните срања, за разлика од тебе чие дупе е пуно сперма од оние искривенине што се смеат на сликата позади и на чиј кристално jaсен криминал мижите и се тртите. Истиот наратив сите ко навиени, обработувала за дуи, тотален штабски обид за дефокус, а дури и да е еве навистина така, и? Ако данела ради дуи рече утре е сабота, ти си спремен да речеш нее бе, чим данела вика така, понеделник е и ќе идам на работа. Тоа праите сеа, така звучите, апсурдно и глупо, само зашто ретардираниот брат на дуи е на тапет, а без него не можете изглеа.

Деца од 10 години граделе згради што не треба да постојат, милиони евра нелегално се свртеле, крадат вода, струја од кое и ти трпиш, ама не, налогот недостигал, се ебела со дуи. И сеа ме интересира како ова е нешто поразлично од претходното бедно владеење у земјава, само улогите се сменети, а функционирањето е исто.

Ако после ова гледате некој патриотизам у целава работа ондак нема лек за вас. Пред очи слепи се правите.

Од неофицијални ама веродостојни извори - некој изгледа се пробал во актерската професија. Ама ќе почекаме да излезе филмот, да не ви правам сега спојлери дали и мафта на камерата на крај. ;)

И од таму веројатно потекнува се...

Од неофицијални ама веродостојни извори - некој изгледа се пробал во актерската професија. Ама ќе почекаме да излезе филмот, да не ви правам сега спојлери дали и мафта на камерата на крај. ;)

И од таму веројатно потекнува се...
мене тоа од старт ми падна на памет ама немав докази ко тебе, да не имаш некој спољер и кај што се ебе со онај од Сарај случајно, за мене прашвам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom