Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде е тоа? Има багателни цени на пива со краток рок?Топ дринкс! Откако ги открив, редовно си пијам пиво со поминат рок
Едвај го завршив Францисканерот сега уште Асахито остана
Да, во суштина често добиваат пратки на кои рокот им е недела-две пред истек, но конкретно пивото погоре што го објавив има рок на траење до ноември 2025. Кога бев таму пред некој ден имаа добиено доста нови пратки, цели пакети им беа наредени пред и во продавницата. Не ги бранам, но мора да се каже што е како е.Топ дринкс! Откако ги открив, редовно си пијам пиво со поминат рок
Едвај го завршив Францисканерот сега уште Асахито остана
Јас кај Чешма купувам, ама мислам имаат и на други локации во Скопјево! Краток, поминат рок, не е страшно. Нечини година-две да отишло, а недела-две супер си е, само посозреаноКаде е тоа? Има багателни цени на пива со краток рок?
Супер се, си правиме шали на тој рачун, викаат ние стално сме така, со години, па живи сме!Да, во суштина често добиваат пратки на кои рокот им е недела-две пред истек, но конкретно пивото погоре што го објавив има рок на траење до ноември 2025. Кога бев таму пред некој ден имаа добиено доста нови пратки, цели пакети им беа наредени пред и во продавницата. Не ги бранам, но мора да се каже што е како е.
Чим даваш оценка за вкусот можам да ти гарантирам дека нема да му истече рокотИзненадувачки вкусно. Е, на ова пиво (купено во Топ Дринкс) рокот му истекува за пет дена
Прегледај го приврзокот 450500
Па не реков дека ми продале со поминат рок, него јас стрвен газ, ќе земам пакет и полата ќе го пијам со изминат рок.Мислам дека никогаш не продале со поминат рок, да при крај на истек на рокот али не и со поминат, барем јас никогаш не сум купил.
Фората е што во некои земји на запад поскапо е да уништиш храна или пијалок отколку да ја продадеш испод цена, овие имаат некоја шема и набавуваат такви пива, главно мислам од франција белгија холандија.
И овие пива со месец дена пред истек на рок пак се подобри отколку скопско или некое слично наше пиво.