Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Колку нигери собра Миленко?
Пет комада, Сенегал, Камерун, Конго, Нигерија и Уганда.:D

Потпиша и еден Аргентинец што во петлиња играл за Бока Јуниорс, а на другиот што го довлечкавме во Јануари и до сега не собра ни еден настап му дадовме нов ЧЕТИРИГОДИШЕН договор, let's make Vardar great again.:kafence:

Овој Данев што го донесоа е добра одлука, а во поглед на странците можеше многу подобри да донесат. Покрај слободен Маронг кој е докажан во лигата, тие го донесоа оној од Мец што не играл цела една година. Не знам дали планираат да донесат домашни играчи, ама средината е ептен тенка и еден класичен напаѓач ќе мора да се донесе. Ако навистина одбиле понуди за Талевски од Партизан и Матиќ од Дармштадт, направиле голема грешка.

Буџет од 3.5 милиони евра за новата сезона и купени неколку играчи ..

Со овие пари мораше и добар напаѓач да се земе , вака пак мора да игра Омерагиќ ..

Шкендија од тоа што видов не донесе ништо квалитетно, така да Вардар ке биде прв фаворит за титулата ..

Во четврток играме дома прво коло од конференциска лига , најави и реклами скоро никакви ..

Последно уредено:
Овој Данев што го донесоа е добра одлука, а во поглед на странците можеше многу подобри да донесат. Покрај слободен Маронг кој е докажан во лигата, тие го донесоа оној од Мец што не играл цела една година. Не знам дали планираат да донесат домашни играчи, ама средината е ептен тенка и еден класичен напаѓач ќе мора да се донесе. Ако навистина одбиле понуди за Талевски од Партизан и Матиќ од Дармштадт, направиле голема грешка.
"Стручниот штаб Седлоски заедно со капитените Закариќ и Омерагиќ, денеска ги договорија и премиите за евентуалниот успех за следната сезона."

Нели Омерагиќ ќе заминел во Босна??

Околу Tchimbembe, вистина е дека нема игра подолго време, ист беше случајот и со Сењор, но се погоди топ заедно со Матиќ.

"Стручниот штаб Седлоски заедно со капитените Закариќ и Омерагиќ, денеска ги договорија и премиите за евентуалниот успех за следната сезона."

Околу Tchimbembe, вистина е дека нема игра подолго време, ист беше случајот и со Сењор, но се погоди топ заедно со Матиќ.
Работнички беше заинтересиран за Омерагиќ, може да го лапнат има време уште не е завршен преоден рок.Далеку е од Босна тој и да плаќа не го земаат таму.
Ако остане во Вардар може да го облечат во маскота и да се шета по атлетска секоја утакмица за тоа ќе го бива само.

Дали некој знае, дали сигурно играме со Лозано второ коло, дали се термините 24.07 со 31.07 и првата дали е дома или гости ?

Првата со Лозана на 24.07 би ја играле во Скопје, реваншот на 31.07 на гости

Омерагиќ не верувам да си оди. Да планираат да си оди ќе донесеа напаѓач. Одлично би дошле на средината на теренот некој од Давид Бабунски, Давор Здравковски или Бобан Николов.

Тоа стои дека можеби ќе биде како со Фаустин, ама јас повеќе бев да го донесеа Маронг ќе се добие на брзината во средината и одлично покрива во два правци посебно во дефанзива врши одлична работа со брзото враќање назад и добро организирање на нападите од својата половина.

Омерагиќ не верувам да си оди. Да планираат да си оди ќе донесеа напаѓач. Одлично би дошле на средината на теренот некој од Давид Бабунски, Давор Здравковски или Бобан Николов.

Тоа стои дека можеби ќе биде како со Фаустин, ама јас повеќе бев да го донесеа Маронг ќе се добие на брзината во средината и одлично покрива во два правци посебно во дефанзива врши одлична работа со брзото враќање назад и добро организирање на нападите од својата половина.
Маронг имаше одиграна одлична сезона во Силекс, чудно како не го задржа Васоски.
Олаосебикан, сум го гледал во Брера не е баш некој играч, можеби соодветен за ротација..

Маронг имаше одиграна одлична сезона во Силекс, чудно како не го задржа Васоски.
Олаосебикан, сум го гледал во Брера не е баш некој играч, можеби соодветен за ротација..

Ептен изненадувачки е. Исто и Садик Рашид е изненадување што не го задржа Работнички. А од друга страна го донесоа Мециновиќ кој не може да биде никако корисен за нив. Олаосебикан е просечен играч, ама ќе врши работа.

Карти за на запад морам онлајн да купам или ќе се продаваат дента?
Никакви информации нема а натпреварот е за 3 дена...

Последно уредено:
Карти за на запад морам онлајн да купам или ќе се продаваат дента?
Никакви информации нема а натпреварот е за 3 дена...
Општо тапа информации за утакмицава,и слаба мобилизација, тоа е ефект на козарот што не дава да ја водат прави дечки страната ФК Вардар и истата стои замрзната повеќе од пола година.
Јас земав карти за на јужна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom