- Член од
- 24 август 2017
- Мислења
- 640
- Поени од реакции
- 1.481
Не.И сега што правиме ? Големите генијалци на кајгана форум што решија ? Ќе има ли соживот во Македонија ?![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не.И сега што правиме ? Големите генијалци на кајгана форум што решија ? Ќе има ли соживот во Македонија ?![]()
![]()
На нас Македонците не ни треба соживот, сами сме си, сами држава направивме, сами ќе ја одбраниме.И сега што правиме ? Големите генијалци на кајгана форум што решија ? Ќе има ли соживот во Македонија ?![]()
![]()
Првин да ги истребиме сите овие соросоидни невладини организации, кои со своето двоаршинско, необјективно дејствување, веќе направија премногу штета во меѓунационалните односи, работејќи постојано и систематски, за туѓи агенди, тие протнаа во јавноста на земјата многу штетни, анти-македонски и невистинити наративи.И сега што правиме ? Големите генијалци на кајгана форум што решија ? Ќе има ли соживот во Македонија ?![]()
![]()
Ха ха ха што ти направија тебе невладините море торко еден...Првин да ги истребиме сите овие соросоидни невладини организации, кои со своето двоаршинско, необјективно дејствување, веќе направија премногу штета во меѓунционалните односи.
Ја сум небитен. Ја сум обичен член на Кајгана. Не е ова тема за мене лично.Ха ха ха што ти направија тебе невладините море торко еден...
Класично шиптaрско однесување. Племе гнасно.
Витина и Арсовска имаат поголеми јајца од цело раководство на Дрпаме, срам и арам да им сее државните пари што ги зимаат за џабе
Витина и Арсовска имаат поголеми јајца од цело раководство на Дрпаме, срам и арам да им сее државните пари што ги зимаат за џабе
Да не беше вмро на власт, немаше Данела да зема ваква сила и да го дупчи Вики Сукња а со тоа индиректно Меџити коалиционерон. Ее сатељит!Големата слика не ја гледаш ти. Само сателитот на вмро може да ја фати .