- Член од
- 11 октомври 2022
- Мислења
- 287
- Поени од реакции
- 706
Кош нели е много понапред или чини ми се?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мзт ќе си се прошета до титулу, тој 3 место значи дека имаш предност да играш Аба 2 лигу.. ама сс овуј управу добро е што некако гу играмо и овуј нашу лигу
Според мене ми никад боље игру не смо имале и никад повише акцие не смо имале.Очобол е и ми тој што га играмо. Пред некои 7-8 године сс овакву игру ќе се боресмо за опстанак.
Прајм Куманово лагано би се прошетало до титулу. Боље нешто него ништо свакако ама овој немам коментари.
Акцие имамо, игру немамо. Шкљ играчи су ичер очи болесва на моменти што се правеше.Според мене ми никад боље игру не смо имале и никад повише акцие не смо имале.
Мзт нема да падне док не га стигне Работнички у титуле.Да ги имамо паре што ги има Пелистер овија неколко сезоне убеден сам дека ќе паднеше МЗТ од трон.. кој распад систем ги се дешава не ми е јасно
Да ги имамо паре што ги има Пелистер овија неколко сезоне убеден сам дека ќе паднеше МЗТ од трон.. кој распад систем ги се дешава не ми е јасно