Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се гледа колку ти е преболенСестрати ја преболив не па Грујо.

тачноУкраина веќе е победник во војнава само тоа треба да се овековечи на хартија.
У гулаг изгледа така те научија бе комуњарче. Си научил едно градче во Џерси сега како Љамбе од уста не го вадиш.Ќути бе клошар од Гарфилд никој не те праша ништо.
Кај гледаш бе дека оправдувам убиство на цивили гноју еден?Се палиш на мртви љуге независно од која нација се.Во Одеса кој запали живи љуге?Тие шо ги запалија терористи беа или?Баш заради ваквите ко тебе излегувам на гласање.Има да скапите во опозиција.Не е битно?? Значи убиец, манијак и терорист е на исто рамниште со жртвата? Според тебе нема ништо необично и лошо со напаѓање на туѓа држава и убивање на деца и цивили во неа и тие кои ги починуваат тие злочини треба да ни е жал ако се ликвидираат или?
Ти тотално нетокму си бил ебате чакнатиот, не си поарен од полу-шизнатиот The xx.
Ќути бе клошар од Гарфилд никој не те праша ништо.
Незнам зашто чекаа толку време ако стварно беше тој сентиментот. Зашто ги чекаа на Путин навијачите да дојдат со автобуси.
Сестрати ја преболив не па Грујо.
И чекаа навијачи на Путин 15 години да дојдат со автобуси.
Сакам кажам не знам речам. Ишкраба цел реферат а ништо не кажа, во секој случај правиш неверојатни ментални гимнастики да си ја оправдаш лажната зацртана слика дека Русија е во право и не е криминална, терористичка и манијачка куротресина која нелегално окупира дел од соседна суверена држава.
Во 1917та Црвената Армија ја победи граѓанската војна и од тогаш е легитимен претставник на властта така што сите одлуки се правозаконети вклучувајки ја и таа за Крим.
За вториот дел се побиваш себе си а и не сум сигурен што сакаш да кажеш и дали знаеш што збориш воопшто. А ова што викаш дека Мариупол се градел или обновувал е трагикомедија, ко прво таму умреа 30к цивили а ко второ ако погледеш едно видео 300метри надвор од центарот ќе видиш дека едно Ромско гето е Сингапур за денешниот Мариупол, патем погледни го филмов, не можам да го најдам оригиналот но некој го прикачил пак пред пар дена.
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
И уште нешто, цела Руска елита живее, учи и се лечи на запад па ти пресметај ги работите ако имаш грам капацитет. Киев за 3 дена беше?
Украина веќе е победник во војнава само тоа треба да се овековечи на хартија.
И тоа само во Мариупљ. Добро ништо чудно да имаш евиденција за милионски цивилни жртви ти. Не си на чисто со ликови како тебе.
It was only made public today, but earlier this month, top Russian EW engineer Evgeny Rytnikov was killed in a car bomb attack. No clear suspects yet, but if anyone had a motive to eliminate Russian EW experts...
Уште немаат такво целосно набљудување на популацијата, на запад секој знаат каде е и што е. Многу полесно за откривање надвор од очекувано работи.Фасцинатна е неспособноста на разунувањето на Русија. И надворешната и внатрешната.
Уште немаат такво целосно набљудување на популацијата, на запад секој знаат каде е и што е. Многу полесно за откривање надвор од очекувано работи.
Па тие се тие поединци... Агентите на други држави. Таму живеат, инфилтрирани се и кога ќе направат нешто надвор од рутината тогаш треба да има механизам кој ќе ги посочи. Реално на толку многу луѓе тоа е работа за ВИ.Не говорам за набљудување на поединци. Говорам околу дејствата на службите на Украина. Нула диверзии и елиминации.

Руските војници од теренот го демантираат лажовот и неспособниот кучешки привезок на Путин, Герасимов, дека Курската област е целосно ослободена.
Тоа вчерашно обраќање на Путин и Герасимов беше уште еден во низата обични театри за проста раја која им верува на нивните лаги и глупости “се оди според планот“.
Толку се корумпирани, некадарни, полтрони што среде Москва им убиваат генерали и научници, а да не зборувам дека 250 илјади народ има раселено во Курска област за која Герасимов тврдеше дека после 3 дена од инвазијата на украинската војска биле стопирани поразени
Дежурните полтрони на ботоксираниот Сталин ја исмеваа курската операција на Украинците, но и самиот Герасимов вчера меѓу редови си кажа дека поради курската инвазија сите руски воени ресурси биле пренасочени кон ослободување на Курск и руското напредување во Украина беше сведено на миниум.
Report from the border
Several clarifications regarding the "complete" liberation of the Kursk region from the Armed Forces of Ukraine.
The Kursk region has not been completely liberated from the Armed Forces of Ukraine .
There are still small pockets of resistance in the Sudzhansky district. The units of the Russian Ministry of Defense are conducting a final cleanup, with the goal of fully reaching the state border line.
The presence of the enemy is also recorded in the Glushkovsky district. The Otruba farm of the Popovo-Lezhachansky village council and the adjacent territories are under enemy control.
It is premature to talk about the complete exit of the Russian Ministry of Defense units to the state border line in the Kursk region.