Му треба егзорцизам, демоните се прејаки.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...имам јас коментар,Ау, нарцис ме нарече. А ја пак од шо си се сакам себеси се доведов до ниво да пишувам на форуми за вакви теми.
Немам коментар.
Трола.дот.ком. мислам дека и повеќе од јасно е...Прочитав неколку страни уназад ама никако не можам да сватам што проблем има членов @1z9u6en?
Трола.дот.ком. мислам дека и повеќе од јасно е...
Автоматски споено мислење:
За да фатиш женска другар @1z9u6en , нека те врзи за дрво некој, и викај на цел глас „ја сакам царевата ќерка“.... Верувај, има принцеза што те чека да се појавиш....Затоа досега си немал никоја, таа што те чека е посебна....
Прочитав неколку страни уназад ама никако не можам да сватам што проблем има членов @1z9u6en?
Не зборувај така, ме намовна да си ебеш векотTL;DR 31 година, комфорт зона, low self esteem when it comes to dating, forever alone, пробувам да направам промена во навиките и животот.
Па трол си, што да ти речат друго..Што се однесува до мене, администрацијата ако мисли дека тролам може слободно да го избрише мојот профил. Не планирам да губам повеќе време за личности што кур им е двор им е и како јеховини сведоци шират постојано трол сум, ваков сум таков сум.
Му треба егзорцизам, демоните се прејаки.
И тој сам не знае што проблем има... како не заебава сите, бравоПрочитав неколку страни уназад ама никако не можам да сватам што проблем има членов @1z9u6en?
Ме потсети на онаа легендарното-Имам проблем секое сабајле кењам у осум..Па што е тука проблемот?Па се будам у девет..И тој сам не знае што проблем има... како не заебава сите, браво![]()
или се газиш од смеење покрај тастатура и пиво, како се замараат луѓе да ти помогнат....
Океј е твоево мислење за тоа што во случајов, тоа што му го пишуваат на членов можеби ќе му се најди на некој што вистина го има неговиот проблем, и нема храброст да пишува на форумов.Затоа да намалиме скептицизмот бидејќи е бескорисен, дали е трол или не проблемот е тајмлес а мислењата во склоп на темата, и мислам дека некој навистина кој нема самодоверба да се пушта на девојки ќе наиде на корисни совети во “тролањето” и одговорите. Еве Рон ги чита темиве рецимо. Кога читаш редит за некој проблем не верифицираш дали воведот е од трол ако го опишува твојот проблем како да смениш црево на машината за садови, туку ја земаш премисата и си наоѓаш одговорите во коментарите како што Бог и го замислил интернетот.
Најреален и најдобар совет ти даде вот, приклучи се на социјалните мрежи, зашто срамота е млад човек како тебе да живее во изолација, стари лица наоѓаат партнери на социјалните мрежи, не па помлади.... Без профил на социјални мрежи ти си мртов човек, не постоиш едноставно.Здраво wot.
Искрено немав намера да пишувам повеќе во темава бидејќи повеќето членови веќе ми дадоја титула "Трол" од непознати причини кои стварно не ми се јасни.
Прво @Vartolu иако не заслужуваш, јас ќе ти се обратам уште еден последен пат. Можеби сум Изгубен, но не сум до толку да земам во и вон работно време да спамам постови онака контрапродуктивно, тоа што ти мислиш дека сум бадијалџија и од што немам работа ќе тролам и ќе им го губам времето на луѓе на форуми, се лажеш. Наместо тоа, ќе земев ќе бев freelance content writer, ќе бев продуктивен и ќе заработев успат некој денар, а не да губам време овдека и да објаснувам постојано дека не сум трол и да се исмејувам самиот себеси.
Второ, благодарност до членовите кои што упатија добри совети, bijons, Лаик, Ivgnar, Saladin, Lazar, Niccolo и останти што не ве набројав. Постирањето тука, кое што сега заприметив се акумулирале близу 40 мислења, ме потикна подлабоко да размислам за некои работи за мене и да допишам работи кои што ги испуштив во првиот пост.
Трето, не дојдов тука да барам утеха и сожалување, пишав тука со цел да најдам начин како да е извадам главата од сопствениот газ, и да ми биде природно додворување, излегување, да не се чувствувам отуѓено, збиено во такви средини и тако даље.
Пробувам најискрено да одговорам на секој член што ми даде мислење на мојата ситоација, генерално мислам дека овие мислења што ги постирав тука, утре да би отишол на Психолог, од тука би имал храброст само можеби 30% во горна граница да ги изустам очи-во-очи од страм (спомнав некаде дека сум срамежлив?) и можеби страв..? Едноставно кога ќе излезам кафичи, дискотеки.. you name it, при куп згодни "средени" парови, луѓе што делуваат како да знаат што прават и се осеќаат природно во таа околина, јас се чувствувам збиено и се повлекувам. Што треба, да пијам и да се дрогирам за да се опуштам во таква средина? Ми нема смисла.
Сега, @wot, да се навратам...
1. Поточно, работам за странска фирма да, но од тука се водам осигуран на outsource фирма, па имам нормални работни часови 8-4, 9-5. Тековниов живот ми е моментално работа, серии-игрици, некоја домашна обврска, repeat.
2. Никаде не донесив заклучок дека мора да запознаам девојка во диско. Во мојот прв пост поставив општо прашање каде запознаваат (запознавате) вие членовите партнерки. Иначе да, не делувам него сум човек кој карактеристика му е некористење на социјални мрежи бидејќи не сакам да бидам роб на истите, doomscrolling постојано, гледање fake (и не фејк) постови од блиски луѓе, пријатели, познаници како си го поминуваат живокот на најако додека јас сум во изолација. Исто, во склоб на ова, јас мислам дека генерално е глупаво да додавам рандом девојќи што ми се свиѓаат и да започнувам разговор без никва поткрепа, позадина, да сме се сретнале, да имаме нешто заедничко итн. Тиндер во мој град не функционира.
Но, свесен сум дека како-така ќе мора да се приклучам 15 години покасно на социјалните мрежи.
3. Имам познаници, да, но не сум отворен за мојот љубовен живот со сите, дури и мислам (ако не се лажам) не ни знает дека спаѓам во оваа група на луѓе која што ја опишувам тука.