Skrill account помош

Дали сеуште може да се повлекува на VISA Electron од Тутунска прекy Skrill?

Samo sto gi iskontaktirav na chat support, koj sto im e odlicen, odma mi razjasnija se. Moze da se primaat (receive money/withdrawal) so nash account verified. Moze i bank account/visa ili Mastercard kako opcija za withdrawal... skapa provizija ima samo toa e tapa... moze I neteller dvata mislam deka se isti. Za prakjanje od skrill na neteller i obratno e pomala provizijata ama i vo dvata slucai za da se izvadi pari e isto so istite withdrawal sumi.

Dobar den dali postoi nekoj sto ima aktiven Skrill akaunt na koj sto moze da prima sredstva i da e vo moznost istite bez nikakvi precki da si gi pretvori vo fizicki, mi treba usluga da prevzemam pari od mojot skrill akaunt? Nekoj od Sk i okolnite gradovi okolu Sk seedno?

Dobar den dali postoi nekoj sto ima aktiven Skrill akaunt na koj sto moze da prima sredstva i da e vo moznost istite bez nikakvi precki da si gi pretvori vo fizicki, mi treba usluga da prevzemam pari od mojot skrill akaunt? Nekoj od Sk i okolnite gradovi okolu Sk seedno?
А зошто ти не би си префрлил сам на себе, јелда провизијата е малку мрсна ама веќе неколку години може да си префрлиш на трансакциска па да си повлечиш дали од банкомат дали во банка.
Инаку со тие префрлања не знам како е со даноците да не дојди на крај тој некој што би ти „помогнал“ на крај да треба да плати данок на твоите пари од свој џеп па или сам на себе или троши си ги на интернет купувања па нека ти стигаат физички предмети.

@ShakaZulu mkd ja nema za direkten transfer vo banka, a visaelectronot ne mi ja prima za povlekuvanje tuku samo za deposit

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom