Што е работава, зошто нема Нова Тв цел ден, знае некој
Prasaj na 070 122 kontak centar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е работава, зошто нема Нова Тв цел ден, знае некој
Ми пишааPrasaj na 070 122 kontak centar
Jas na mojot android tv ja imam identicna magenta tv app sto doagja so novite android boxovi, uspeav da go extracnam apk-to ali na noviot android tv mi pisuva "App not installed"Да, и највероватно на нејзе мисли штрумф
Три дена веќе стои технички проблем, да не ја рокнат и оваа како спортклубМи пишаа
Во ситуација кога се појавува порака дека одреден тв-канал не е достапен поради технички проблем/причини, се работи за проблем со емитување од самата тв-куќа.
Ако е така тогаш и N1 би ја исклучиле.Три дена веќе стои технички проблем, да не ја рокнат и оваа како спортклуб
Sport klub не постои за Македонија ама пакетите спортски се исти цени само што ги нема веќе Sport klub. Каде што се Sport klub уште не ги избришале бројот канали туку стои на нив известување. Веројатно не ги бришат бидејќи тука ќе се останатите Arena Sport канали но кога никој не знае.Да,досега само губиме без сртклуб.А што е со претплатата за спорт клуб каналите?
Никој ништо не знае.И сега новиве Арени ќе ги имаме или дури за некоја година?
Ќе биде ама кога никој не знае точно да соопшти.Важно си плаќаме
многу ќе прошуштиме со Al Jazeera BalkansНареден месец целосно се гаси Al Jazeera Balkans. Негде читав дека се гасат и MTV тематските музички канали. За овие MTV уште не потврдено дали и во Европа ние што ги имаме каналите се гасат.
Е сега Телеком па и останатите тв оператори ќе останат со помалку канали, секако не е нивна вината но мислам фер би било тогаш тие празнинк да ги пополнат со други канали.