STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.714
- Поени од реакции
- 14.720
Епа си го изгледала, ама нешто не си разбрала.- И чудно ми е искрено што ете 15-20 години не комуницирале кумот и кумашинот, и наеднаш сега кумашинот толку се заангажирал за истрагата. Не дека е лошо тоа, ама не сум сигурна дека така функционираат нештата во реалноста.
Гоце кажа дека и ќерка му учела во истото училиште како Вања (прво тој испаничил за неговата ќерка кога се раширило низ школото дека некое девојче фали) и нешто се дружеле. Ама како што разбрав - тој не ни знаел дека му е ќерка на Александар.
Мајка му (Кираца) му испратила слика на која ја има неговата ќерка, Вања и сестра и Миња.
Она го замолила да му се јави на кумот (Александар) заради Вања, дури и му го немал бројот, не му текнало нему така наеднаш да се заинтересира.
Мене ми личи дека Кираца повеќе знаела (дека старо кумство) за постоењето на Вања во животот на внука и (ќерка му на Гоце) и кои и се родители - отколку Гоце.
Гоце подоцна се вмешува по барање на мајка му и сигурно мајка му го упатува кој, што и како (чиво е девојчето и сл.).