Исчезнати лица

Vartolu

The Infamous Mobb
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.463
Поени од реакции
6.295
Овај Палчо тешка параноја го јади...

Ако им сметаше на светскиот поредок, ти бе копук еден, ти ќе беше закопан место Панче и Вања, ќе беа избришани сите траги дека некогаш си постоел, гнидо една...

Член од
7 февруари 2021
Мислења
330
Поени од реакции
892
Велибор Манев го знаел по ангажманот, првично во здружението, а потоа и во партијата Десна и го окарактеризира како алчен за пари и дека поради тоа имало конфликтни ситуации во партијата.
Обвинетиот Боре Видевски го запознал преку Манев, кој го зачленил во Десна, но рече дека бил скромен и дисциплиниран човек, со кој немал можност многу социјално да се дружи.

Какви убави зборови за Боре кој не го истастал и го смени исказот, додека за Манев тој е алчен за пари и бил конфликтен.
Дури и напоменува Палчо дека со Боре немал можност многу социјално да се дружи а само на фејсбук може да се најдат сто слики од тајфава заедно сликани по цркви и ливади, а и фатени се заедно пред извесно време во потрага по злато.
Како тоа немал време да се дружи а фатен во ниедно време по пештери со пиштол на себе?
Убава анализа. Очигледно се смислиле освен, ако ги фатат како да лажат, бидејќи нормално Палчо е Бог и Батина и нема шанси да ги фатат.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.703
Поени од реакции
1.435
Велибор Манев го знаел по ангажманот, првично во здружението, а потоа и во партијата Десна и го окарактеризира како алчен за пари и дека поради тоа имало конфликтни ситуации во партијата.
Обвинетиот Боре Видевски го запознал преку Манев, кој го зачленил во Десна, но рече дека бил скромен и дисциплиниран човек, со кој немал можност многу социјално да се дружи.

Какви убави зборови за Боре кој не го истастал и го смени исказот, додека за Манев тој е алчен за пари и бил конфликтен.
Дури и напоменува Палчо дека со Боре немал можност многу социјално да се дружи а само на фејсбук може да се најдат сто слики од тајфава заедно сликани по цркви и ливади, а и фатени се заедно пред извесно време во потрага по злато.
Како тоа немал време да се дружи а фатен во ниедно време по пештери со пиштол на себе?
Кога беше сведочењето на Велибор Манев, налетав на коментари на ФБ од пациенти, љубители на Палчо. Буквално истата реторика ја тераат како и нивниот „цар“ во врска со Велибор. Алчен за пари, продадена душа, гомно од човек кој прифатил да го намести лидерот и да учествува во завера и местење на Палчо. Дегенерици.

А овој каратистов џабе му е да се прави „дека бил на подрум“. Може да менува искази до утре и да добива пофалби од пастирот му до утре. Неговото ДНК е најдено на Вања, така да има да го јаде немиен.

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
548
Поени од реакции
432
Пази ова, овие неспособниве го прашале Гоце кој е мотивот за убиството, па по ова гледаме дека лупнале од ракав користољубие, толку се неспособни се со 8 одд.

Член од
12 март 2009
Мислења
21.275
Поени од реакции
17.456

Член од
7 февруари 2021
Мислења
330
Поени од реакции
892
Пази ова, овие неспособниве го прашале Гоце кој е мотивот за убиството, па по ова гледаме дека лупнале од ракав користољубие, толку се неспособни се со 8 одд.
Тие се со 8мо и не знаат, еве ти си паметен кажи ни и просветли не сите, кој е мотивот?

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
548
Поени од реакции
432
Тие се со 8мо и не знаат, еве ти си паметен кажи ни и просветли не сите, кој е мотивот?
Немам јас школо за тоа другар, јас во мојата професија сум си професионалец.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.639
Поени од реакции
27.581
Една работа е сеуште неразјаснета.

Зошто полицијата го прашувала Гоце за Палчо на 29 Ноември.

Дали веќе знаеле дека Палевски е вмешан во киднапирањето и убиството. Тој момент мора да се разјасни. Дали тоа го направиле пред да ги поврзат возилата или одпосле. И зошто ако ги поврзале возилата во тој момент, дозволиле утредента да им избега Палчо.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.231
Поени од реакции
9.768
Дали тоа конечно светот ќе дознае која оценка по ликовно ја имал Палчо во второ одделение? Останете со нас во следното издание на Смиља и Драгица глумат обвинителки.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.639
Поени од реакции
27.581
Вака од овој аспект све ми се чини дека целта им била да направат нестабилност. Висок профил девојче, нешто да не не помине неприметено, измислениот фејсбук профил на оџата од Косово.

Надлежните служби треба да си ги отворат очите. Чим се посегнале по живот на девојче, си имаме работа со бескруполозни структури.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.899
Поени од реакции
4.699
Кога беше сведочењето на Велибор Манев, налетав на коментари на ФБ од пациенти, љубители на Палчо. Буквално истата реторика ја тераат како и нивниот „цар“ во врска со Велибор. Алчен за пари, продадена душа, гомно од човек кој прифатил да го намести лидерот и да учествува во завера и местење на Палчо. Дегенерици.

А овој каратистов џабе му е да се прави „дека бил на подрум“. Може да менува искази до утре и да добива пофалби од пастирот му до утре. Неговото ДНК е најдено на Вања, така да има да го јаде немиен.
Реално и не згрешил Палчо во описот на луѓево, и од градски муабети и лични контакти на луѓево што ги знаеле исто ќе ти го кажат ова за Велешаните. Инаку го изгледав гостувањево на Гоце кај Ефтов, неспособноста на полицијата не вреди ни да ја коментирам ама очигледно е дека Палчо имал јака подршка и од самата полиција па и обвинителство, прво за камерите нивната поставеност и мртви агли друго за исказите што лесно испаѓаат од обвинителството и стигаат дури и до него - Тошковски сериозно треба да се ангажира да ги фати кртовите во државата. Спомнува Гоце и некој човек со телефон кој како да набљудувал спроти зградата на Вања додека сектава ја киднапирала Вања, што има сомнителни движења и заминува т.е го собираат во сиво бмв точно кога се завршува киднапирањето

Vartolu

The Infamous Mobb
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.463
Поени од реакции
6.295
Вака од овој аспект све ми се чини дека целта им била да направат нестабилност. Висок профил девојче, нешто да не не помине неприметено, измислениот фејсбук профил на оџата од Косово.

Надлежните служби треба да си ги отворат очите. Чим се посегнале по живот на девојче, си имаме работа со бескруполозни структури.
Ова можеби е најточната констатација досега изнесена на темава.

Член од
28 март 2006
Мислења
18.035
Поени од реакции
12.812
Ова се повеќе личи на она со песокот

Член од
13 април 2021
Мислења
3.684
Поени од реакции
12.029
Вчера го изгледав и јас гостувањето кај Васко Ефтов, и да бидам искрена овој Гоце ми е на моменти така малку комичен, и кул лик, а на моменти ми е чудно што он сето тоа го открива.

Тоа што не ми е јасно е следното:

- Каде е шестиот човек? Кога веќе се гледа на камерите дека има шести човек кој седи спроти зградата и разговара на телефон, толку ли е тешко да се идентификува тој човек? И ако има шести човек кој се качува во автомобил, значи дека има и седми човек што го вози тој автомобилл?! :unsure:

- Не ми е јасно дали Гоце сето ова го открива пред 29 ноември, односно пред датумот кога полицијата почнува да го прашува за Палчо? Дали полицијата веќе имала некакви сомнежи за Палчо и врз што се засноваат истите?

- И чудно ми е искрено што ете 15-20 години не комуницирале кумот и кумашинот, и наеднаш сега кумашинот толку се заангажирал за истрагата. Не дека е лошо тоа, ама не сум сигурна дека така функционираат нештата во реалноста.

Член од
30 август 2024
Мислења
322
Поени од реакции
1.381
- И чудно ми е искрено што ете 15-20 години не комуницирале кумот и кумашинот, и наеднаш сега кумашинот толку се заангажирал за истрагата. Не дека е лошо тоа, ама не сум сигурна дека така функционираат нештата во реалноста.
И ти да не правиш муабет со некој од фамилија, да ти се јават да ти кажат дека на некој му ја нема ќерка му ќе пробаш да помогнеш... ако можеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom