Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

При ваков Амас, каде лупавме 30 милки за Доргу...

При ваков Амас, каде лупавме 30 милки за Доргу...

Мене многу бејзик ми е, не знам зошто одма да ругаме други играчи. Колку играчи сме зеле така, преплатиле ти за овој маслинко берачов се запна шо најевтин ни дојде. :D

Ај урочете го детето. :D

Мене Амас ми е чист просек
Овој кој беше од Њукасл како го помина Дало т.е како се постави овој нашиов :facepalm:
Срам
Автоматски споено мислење:

Си еба мајката бушавиот
Да ти се плукнам

Мене многу бејзик ми е, не знам зошто одма да ругаме други играчи. Колку играчи сме зеле така, преплатиле ти за овој маслинко берачов се запна шо најевтин ни дојде. :D

За нецели 90 минути што има одиграно севкупно на 18 години покажува добри знаци. Има простор да напредува...Со топка ми делува далеку поспретен од Доргу.

За Доргу е прерано да се зборува...дојде од друга лига и сигурно е нешто виделе во него. Да му дадеме време.

Поентата ми е дека кога крпиме за трансфери, а имаме во школата...нека се даде шанса.

Зиркзе изгледа ја заврши сезонава...Сега со Хојлунд, тешко нас.

Нека им стаи некој ОХО лепак на копачките се убија од лизгање крвввввта да им ја ебам.

Абе што се нервирате , е без тоа нема што да се игра во ПЛ, најбитно ни е ЕЛ .

Абе што се нервирате , е без тоа нема што да се игра во ПЛ, најбитно ни е ЕЛ .
во премиер лига не можеме никој да победиме, во лига европа не може никој да не победи .... зборувај ми за квалитети :)

Глуписти,како и составот така и утакмицата можеби најлоша од сите лоши утакмици,ме боли онаа ствар дали е ЕЛ или премиер како и во ПЛ така и у европа ќе издишат и после кој ќе е одговорен?Шо кур го става умретиот Ериксен побогу многу е слаб,никаква корист од него можеби штета само

Рубен е тврдоглав со 3-4-3. Се нервирав за ова доста, но го прифатив зошто знам дека нема да остапи од таа замисла.

Мислам и него досега му е јасно кои играчи можат да ја играат 3-4-3, а кои не. Ама нека се преиспита и самиот дали може тимов да игра нешто друго различно од 3-4-3 и да има алтернатива кога не одат работите.

Рубен е тврдоглав со 3-4-3. Се нервирав за ова доста, но го прифатив зошто знам дека нема да остапи од таа замисла.

Мислам и него досега му е јасно кои играчи можат да ја играат 3-4-3, а кои не. Ама нека се преиспита и самиот дали може тимов да игра нешто друго различно од 3-4-3 и да има алтернатива кога не одат работите.
Ќе ги ритаме играчите нема промена на формација, кој се снајде пеки кој не ритање. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom