Фан Клуб: Барселона

Член од
29 април 2015
Мислења
4.368
Поени од реакции
4.306
Браво за дечките, искинаа.
Мојот човек Феран. :roker:

Иначе, како би го продал Араухо на лето...

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.627
Поени од реакции
14.003
После секој тренинг треба по 1000 шутеви на гол да земат, секој еден од играчите. Ова за од блиску. Да не правам муабет за надвор од 16 метри, гарант оквирот на голот не можат да го погодат во 90% од случаите, не да дадат гол.

Бековите по 2000 центаршутеви, страшно е колку се непрецизни.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.627
Поени од реакции
14.003
Балде заедно со циркузантот Шчезни е најслаба алка на тимот. Најслаба техника има од сите, како коњ се затрчува директно во противникот незнаејќи како да го помине. Има брзина и тоа е тоа. Во дефанзива само по негова страна се напаѓа, не знае ни да се позиционира, ни да се одбрани.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
4.097
Поени од реакции
16.154
Мене Јамал ми иде на живци многу. Ако сака да биде најдобар, мора да се уозбили малку. До сега гол и неколку асистенции можеше да има.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.627
Поени од реакции
14.003
Мене Јамал ми иде на живци многу. Ако сака да биде најдобар, мора да се уозбили малку. До сега гол и неколку асистенции можеше да има.
Не знае да шутира, како Виничиус кога дојде во Реал. Џабе се ќе направи, не знае да погоди.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.368
Поени од реакции
4.306
Мораше оваа да се победи....
Требаше Јамал да го извади место Торес, али тоа е.
Очигледно и одмараше некои играчи чим го извади Педри во 70та.
Реал ќе кикса уште во лигата, а и ние. 4 бода не се малку, имаме право на 2 кикса од 9 утакмици....

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.083
Поени од реакции
2.648
Како фали некој Лук Де Јонг тип на играч за вакви натпревари да се појави од нигде и да ја реши...Како и да е меѓусебната ќе одлучи кој ќе биде шампион,играме дома и ако не ги победиме не ни заслужуваме да сме шампиони.

Член од
20 април 2009
Мислења
998
Поени од реакции
971
Многу се плашам дека Јамал ќе летне во облаци....фрустрираа тие негови обиди за дриблинзи кога околу него има 4-5 играчи. И тоа трае подолг период... Талент огромен и огромен потенцијал, смешно е да се споредува со Меси, прво во мајндсетот, а потоа се друго.

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.896
Поени од реакции
12.448
Најлошо од мечов е што Јамал повторно играше 90 минути, 5000 утакмици изигра по 90 минути, а денеска не ни беше продуктивен нешто. Требаше Рафиња да влезе место него и да игра на таа позиција, а Фермин горе кај Рафиња, вака двајцата не беа воопшто употребени, цел меч одеа по страната на Јамал и Кунде кои денеска беа ужасни што е и нормално со оглед на тоа дека досега играа 100 утакмици по 90 минути.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.368
Поени од реакции
4.306
Најлошо од мечов е што Јамал повторно играше 90 минути, 5000 утакмици изигра по 90 минути, а денеска не ни беше продуктивен нешто. Требаше Рафиња да влезе место него и да игра на таа позиција, а Фермин горе кај Рафиња, вака двајцата не беа воопшто употребени, цел меч одеа по страната на Јамал и Кунде кои денеска беа ужасни што е и нормално со оглед на тоа дека досега играа 100 утакмици по 90 минути.
Кунде мораше боље да реагира, такви ситуации мора да се искористуваат.
Малку ја утна и Флик со измените, ама не толку страшно пошо киксна и Реал.

Член од
4 ноември 2013
Мислења
1.063
Поени од реакции
1.636
Добар состав има Барса , Олмо фали место Фермин овде јас мислам..
Или?

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
4.097
Поени од реакции
16.154
За малце заради лакомост ќе се посереше :tapp:
Инстинкт
Автоматски споено мислење:

Колку ми е смешен Флик кога ќе почне да се радува на гол :pos:
Цело време сече со поглед и кога ќе постигнат гол се разлигавува како тинејџерка

IMG_2122.gif

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom