Проблем со пенисот

• Креатор на темата Креатор на темата ZoroKing
  • Време на започнување Време на започнување
Toj bara informacii za sunet ne za Fimoza. I za nea pred se bez operacija samo so mackanje krem i tegnenje. Ova od iskustvo na blizok vo familija,
od dupce napred od 3mm sega normalno za 6 meseci vezhbi.
Ме потсети на меморија што не знаев дека постои :D Не знам колку години имав 1-3 изгледа сум имал фимоза па моите ме однесле на доктор. Памтам докторот ме намачка, повлече силно и излезе главата. Уште ја памтам болката :icon_lol:
Ама да проблемот се реши без операција.

vaka iskreno da kazam kaj nas na sistematski na faks koj bevme u bolnica trebase poseta i na urolog arno ama sakale veruvale ili ne vasa rabota drugarka moja zboram shto sme bile zaedno u osnovno a sea posle tolku vreme na praksa da ti rabota za urolog i trebase da proveri bratot tamo dole bas togaj se digna ja rekov ke i bide neprijatno ona so ruka podigna vide se e vo red i mi bese neprijatno da i recem dojdi vakvo takvo koj sretnavme na kafe i rekov ednas lele kakvi bolki osekam a ja zdrav i prav i namerno glumev mi vika pa sea ne sum na smena idi na doktor rekov aman vidi sto e ti razbiras i taka kaj nea u stan vide i vikam se zafrkavam a ona po helanki i taka ispadna ednaska i zatoa sea od nigde nikade smo zaedno a na kraj pamet deka ke dojde do toa

vaka iskreno da kazam kaj nas na sistematski na faks koj bevme u bolnica trebase poseta i na urolog arno ama sakale veruvale ili ne vasa rabota drugarka moja zboram shto sme bile zaedno u osnovno a sea posle tolku vreme na praksa da ti rabota za urolog i trebase da proveri bratot tamo dole bas togaj se digna ja rekov ke i bide neprijatno ona so ruka podigna vide se e vo red i mi bese neprijatno da i recem dojdi vakvo takvo koj sretnavme na kafe i rekov ednas lele kakvi bolki osekam a ja zdrav i prav i namerno glumev mi vika pa sea ne sum na smena idi na doktor rekov aman vidi sto e ti razbiras i taka kaj nea u stan vide i vikam se zafrkavam a ona po helanki i taka ispadna ednaska i zatoa sea od nigde nikade smo zaedno a na kraj pamet deka ke dojde do toa
глава ме фркна
интерпункција нула, ова не се чита човече

Јас долгогодишниот проблем со фимоза го решив во приватна болница
Знам дека многу ќе речат државно е бесплатно итн...
Бев и на државно претходно, ама не бев задоволен од самиот пристап на поедини доктори
Така да момци не се срамете доколку имате таков проблем, решете си го на време

Ti li si ova hahhaha

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom