- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 2
Jos vam fali jedan bik i kompletirani ste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
To mozes ti glumit koza i ovca su zauzeti nazalost.Jos vam fali jedan bik i kompletirani ste.
Koji si ti smrad od coveka pises sa dva nicka,Stjepanac i Bikonja,vidim da si jad i tuga,neznam dal da te vise vredjam jer postaje mi zao kad vidim sa kakvim likom imam posla,nisko si intelegentan za ovo drustvo,necu da te blamiram da ti skeniram IP adresu,da vide ljudi da je to jedna ista osoba,da ti dam jedan savet posto ne mozes da sklopis dve proste recenice,tresu ti se ruke od tolkih kontrola kome se dize,upisi neki kurs za komunikaciju bar da imas neko vajde,Poslusao si me napredejes vise bekces a ni mekces a ni kmecis,to je za svaku pohvalu legendo moja grada CikagaMeeeeeee meeee hahahaaahaa
Evo me fino se predstavi da znamo sa kakvom damom imamo posao.
Davaj ti padobranac koju listu kad si vec upao ovdje ajdeJa pisem normalno,al za to ti kmecis,nemas reci dal u opste imas osam razreda?tesko bi se reklo,al zato imas dva posta od 2016,sad je red i da muces da dozoves tvog druga Bikonju![]()
A ti si operater beton-mješalice rucne il kako ti kazu svabi Betonmischer-Bediener.E da si mi ziv i Zdrav cim budem veceras kuci Saljem ti
Poslato vam je na PP i tebi i MartiniI meni jednu listu ja nemam picu ko Martina al nema veze i meni salji.
Na tvoju zalost radim u Birou,pa imam vremaena da te kontrolisem,da radim od 10-18hA ti si operater beton-mješalice rucne il kako ti kazu svabi Betonmischer-Bediener.
Da ti rade do 18 h.
Taj ce sad sa jednom listom nahranit cio forum ma kuzim ja takve.Ima da stuca posvudaI meni jednu listu ja nemam picu ko Martina al nema veze i meni salji.
Moze ja saljem tebi al se moras preselit u Rusiju moja tamo radiAko je ko zanima nordicone.tv imam mac ali treba vpn može zamjena.
Si ti onaj International Zlatko.pozdrav raji sa kajgane
Ma kuzis ti dobro nego slabo primasTaj ce sad sa jednom listom nahranit cio forum ma kuzim ja takve.Ima da stuca posvuda
Автоматски споено мислење:
Moze ja saljem tebi al se moras preselit u Rusiju moja tamo radi
300 kon hahaaa da ne dijelis onog usera juricMa kuzis ti dobro nego slabo primas
Автоматски споено мислење:
lista je 300 konekcija samo da nemaju geo blokadu
Pa reko ti ja da upises neki kurs,da se malo preobrazis ali ti ne slusas,ali mogu ti reci da napredujes,nema vise kontrola dizanja ononog stvara,smanjio si vulgarno izrazavanja,pa sta reci koju poslugu porati300 kon hahaaa da ne dijelis onog usera juric
ak je on taj je nahranio cio balkan vec.
Reko ja muljator ti.
Vidim da djelis liste turni koju za bolje raspolozenje.Ja pisem normalno,al za to ti kmecis,nemas reci dal u opste imas osam razreda?tesko bi se reklo,al zato imas dva posta od 2016,sad je red i da muces da dozoves tvog druga Bikonju![]()