Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
31 март 2025
Мислења
9
Поени од реакции
5
Meeeeeee meeee hahahaaahaa
Evo me fino se predstavi da znamo sa kakvom damom imamo posao.
Koji si ti smrad od coveka pises sa dva nicka,Stjepanac i Bikonja,vidim da si jad i tuga,neznam dal da te vise vredjam jer postaje mi zao kad vidim sa kakvim likom imam posla,nisko si intelegentan za ovo drustvo,necu da te blamiram da ti skeniram IP adresu,da vide ljudi da je to jedna ista osoba,da ti dam jedan savet posto ne mozes da sklopis dve proste recenice,tresu ti se ruke od tolkih kontrola kome se dize,upisi neki kurs za komunikaciju bar da imas neko vajde,Poslusao si me napredejes vise bekces a ni mekces a ni kmecis,to je za svaku pohvalu legendo moja grada Cikaga:)Ziv ti meni bio ipak si zivo Bice

Член од
31 март 2025
Мислења
9
Поени од реакции
5
Член од
29 јануари 2018
Мислења
70
Поени од реакции
59
I meni jednu listu ja nemam picu ko Martina al nema veze i meni salji.
Taj ce sad sa jednom listom nahranit cio forum ma kuzim ja takve.Ima da stuca posvuda
Автоматски споено мислење:

Ako je ko zanima nordicone.tv imam mac ali treba vpn može zamjena.
Moze ja saljem tebi al se moras preselit u Rusiju moja tamo radi

pozdrav raji sa kajgane
Si ti onaj International Zlatko.

Член од
31 март 2025
Мислења
9
Поени од реакции
5
Taj ce sad sa jednom listom nahranit cio forum ma kuzim ja takve.Ima da stuca posvuda

Moze ja saljem tebi al se moras preselit u Rusiju moja tamo radi
Ma kuzis ti dobro nego slabo primas:)

lista je 300 konekcija samo da nemaju geo blokadu

Член од
31 март 2025
Мислења
9
Поени од реакции
5
300 kon hahaaa da ne dijelis onog usera juric
ak je on taj je nahranio cio balkan vec.
Reko ja muljator ti.
Pa reko ti ja da upises neki kurs,da se malo preobrazis ali ti ne slusas,ali mogu ti reci da napredujes,nema vise kontrola dizanja ononog stvara,smanjio si vulgarno izrazavanja,pa sta reci koju poslugu porati

Da si bio dobar da nisi kontrolisao dizanje i spustanje onu stvar dobio bi i ti al sad sta ti mogu,nisam zlopapmtilo al razmislicu da dobijes neku od 500 konekcija,al da se manes napada na neduzne ljude koje ti nista ne skrive a ti palis masinu za kontrolu dizanja i spustanja

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom