ФФМ - Фудбалска Федерација на Македонија

Кој е главен виновник за последното место на Македонија во квалификациската група?

• Вкупно гласачи
    183
Член од
17 април 2024
Мислења
645
Поени од реакции
1.554
Зошто чекаше до сега за да соопшти?

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.693
Поени од реакции
1.403
Затоа што му било убаво на газот додека земал и он од кајмакот. Сега знае дека следи смена на власт у ФФМ, па да си фати позиција кај новите.

Последно уредено:
Член од
16 мај 2010
Мислења
6.421
Поени од реакции
5.968
Ако имало проневери за кои што горенаведениот знаел до сега, треба да си сноси одговорност затоа што се направени дури и тој бил на позиција а молчел. Може да се ублажи делумно како свиркач ама мора да го јаде. Знаејќи каде живееме, нема.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.777
Поени од реакции
2.903
Му се нишат фотељата и сега барат подршка од уефа,политички те ставија и политички да те сменат

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.228
Поени од реакции
3.000
Во групата на Штекли бил :eek:

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.863
Поени од реакции
4.605
Ако прозбори Масев во притвор ќе има и други ликови уапсени од поранешното раководство на ФФМ

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.510
Поени од реакции
2.447
Не ни доаѓа памет како народ:
На влез имаше контрола само од полиција, картите на никаков начин не се проверуваа. Електронскиот систем за проверка е, во буквална смисла на зборот, демолиран и нефункционален. Вчера, комотно можеше некој да си влезе без купена карта.

Плус, лага е дека се исчистени столчињата. На западната трибина се гледаше дека не се исчистени столчињата така што очигледно тоа видео на Facebook дека ги исчистиле столчињата на цел стадион беше дупење во здрав мозок.

Член од
20 септември 2023
Мислења
417
Поени од реакции
2.304
Не ни доаѓа памет како народ:
На влез имаше контрола само од полиција, картите на никаков начин не се проверуваа. Електронскиот систем за проверка е, во буквална смисла на зборот, демолиран и нефункционален. Вчера, комотно можеше некој да си влезе без купена карта.

Плус, лага е дека се исчистени столчињата. На западната трибина се гледаше дека не се исчистени столчињата така што очигледно тоа видео на Facebook дека ги исчистиле столчињата на цел стадион беше дупење во здрав мозок.
Столчињата на јужна се чистеа минатава недела, така што стандард продавање магла им беше видеото.
Автоматски споено мислење:

Ако прозбори Масев во притвор ќе има и други ликови уапсени од поранешното раководство на ФФМ
Најпрво ФФМ треба да даде одговор како го поставиле на посоченото место, а не да се оградува после свадба.

Член од
17 октомври 2023
Мислења
15
Поени од реакции
5
Nekoj da mi kazi kaj mozi da se prijavi mestenka na utakmica i zakani za fudbalerite od rakovodstvoto na klubot? Sin mi e igrac na Fk Novaci na poslednite natprevari so Gjorce Petrov i natprevarot so Belasica vo soblekuvalnata 2 minuti pred pocetokot na utakmicata pretsedatelot na klubot so zakani do igracite deka do 15 minuta ne smeat da go pominat centarot i ne smeat da primat gol..
Koga pomina 15ta minuta istiot coek vika po golmanot deka sega mozi i po 2 minuti golmanot ja pusta topkata vo golot..
Za taja utakmicata igracite dobile po 4-5000 denari osven 2-3 klucni igraci so se golmanot dobiia pogolema suma.. Posle utakmica lugje od upravata na Fk Novaci se falele kako dobile vo SportLife uplata 0-15ta minuta da bidi X i prviot gol da padni od 20-30ta minuta..isprativ email i do ffm i do mvr nikakov odgovor nema a toa mozi da go potvrdat i mnogu igraci od klubot

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.228
Поени од реакции
3.000
Nekoj da mi kazi kaj mozi da se prijavi mestenka na utakmica i zakani za fudbalerite od rakovodstvoto na klubot? Sin mi e igrac na Fk Novaci na poslednite natprevari so Gjorce Petrov i natprevarot so Belasica vo soblekuvalnata 2 minuti pred pocetokot na utakmicata pretsedatelot na klubot so zakani do igracite deka do 15 minuta ne smeat da go pominat centarot i ne smeat da primat gol..
Koga pomina 15ta minuta istiot coek vika po golmanot deka sega mozi i po 2 minuti golmanot ja pusta topkata vo golot..
Za taja utakmicata igracite dobile po 4-5000 denari osven 2-3 klucni igraci so se golmanot dobiia pogolema suma.. Posle utakmica lugje od upravata na Fk Novaci se falele kako dobile vo SportLife uplata 0-15ta minuta da bidi X i prviot gol da padni od 20-30ta minuta..isprativ email i do ffm i do mvr nikakov odgovor nema a toa mozi da go potvrdat i mnogu igraci od klubot
Во мвр се јави или само мејл прати?

Attachments

Член од
30 август 2012
Мислења
3.681
Поени од реакции
6.506
Друже ова утакмица нема шанса да ја имало во sport life. Па посебно втора македонска лига од 0-15 да нема гол па да има незнам до 30-та.
За другото не спорам , не знам .
А ако е вистина тоа тогаш од кај знаеле дека сигурно противникот нема да му лупни до 15-та минута гол или и тие биле измешани ?

Kajgana Shop

На врв Bottom