СДСМ - Политичка партија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓаат пратеничките листи со кои ќе настапува партијата на следниве избори?

• Да.

Гласови: 7 11,1%
  • Не.

Гласови: 42 66,7%
  • Можеле да стават и многу подобри кандидати.

Гласови: 14 22,2%

• Вкупно гласачи
    63
  • Гласањето е завршено на .
На следните избори очекувам слоганот на СДС да биде

„Гласајте за Шмрчковски, нашиот претставник под Андите, почесен амбасадор на Перу, Боливија и Колумбија„

Ај стручно прашање.

Лепотанов се жали за селективна правда. Сликан е на работно место како тегне линии...

Што си дал оставка, си дал. Ама нели законски е да почнеш кривична постапка?

Нели е законски да го апсиш?

Ај стручно прашање.

Лепотанов се жали за селективна правда. Сликан е на работно место како тегне линии...

По кој член од кривичен законик?

По кој член од кривичен законик?

Не знам дали си саркастичен ама ваљда негде нешто е напишано што ти забранува дрогирање на работно место.

Или купување/користење на недозволиви супстанци...

Пошто јас ако шмркам на работа, сигурно ќе ми кажат по кој член ќе одам у затвор.

Ај стручно прашање.

Abe da ne mu tekni da tuzi za nezakonsko slikanje i spodeluvanje na fotografii so sto trajno mu e narusen ugledot, duri togas cirkuzi ke bidi. A kakvo ni e sudstvoto, ic ne me cudi na kraj slikarot da go jadi za narusuvanje na privatnost.

Не знам дали си саркастичен ама ваљда негде нешто е напишано што ти забранува дрогирање на работно место.

Пошто јас ако шмркам на работа, сигурно ќе ми кажат по кој член ќе одам у затвор.
Не може да одиш во затвор зошто си наркоман. Ама може да изгубиш работа.

Не не, никаков сарказам, само верувам дека ова е регулирано со закон за работни односи, а не со кривичен законик. Затоа и прашав да не знаеш по член би се гонело ова.

Не не, никаков сарказам, само верувам дека ова е регулирано со закон за работни односи, а не со кривичен законик. Затоа и прашав да не знаеш по член би се гонело ова.

Ај нека каже правник, некако не ми оди во глава да не одговараш а да шмркаш кокаин на работно место и тоа на функција... Шо знам..

Нашите професори. Било чесно да си шмркач :facepalm:

Gn-CIJsi-WYAAZ8-YZ.png

СДСМ е државотворна партија која има значајна улога во постигнувањето на клучни надворешнополитички успеси на Македонија. Под нејзино раководство, земјата стана членка на Обединетите нации, доби кандидатски статус за Европската унија и стана полноправна членка на НАТО. Овие достигнувања ја позиционираа државата како стабилен и доверлив партнер на меѓународната сцена.
Наспроти тоа, ВМРО-ДПМНЕ постојано докажува дека е неспособна и деструктивна партија кога станува збор за надворешната политика. Нивното шверцерско и неписмено однесување во дипломатијата ја турка земјата во изолација и ја претвора во предмет на потсмев во меѓународните кругови. Знам дека реалноста е сурова, но тоа е тоа...

СДСМ е државотворна партија која има значајна улога во постигнувањето на клучни надворешнополитички успеси на Македонија. Под нејзино раководство, земјата стана членка на Обединетите нации, доби кандидатски статус за Европската унија и стана полноправна членка на НАТО. Овие достигнувања ја позиционираа државата како стабилен и доверлив партнер на меѓународната сцена.
Наспроти тоа, ВМРО-ДПМНЕ постојано докажува дека е неспособна и деструктивна партија кога станува збор за надворешната политика. Нивното шверцерско и неписмено однесување во дипломатијата ја турка земјата во изолација и ја претвора во предмет на потсмев во меѓународните кругови. Знам дека реалноста е сурова, но тоа е тоа...
Кажи ми дека си на дневница од партија без да ми кажеш.....ај што се глеа дека си на дневница се глеа и од која партија.

Нели ви е срам? Па боље ќе идам патлиџани ќе продавам него да се шиткам за 350 месечно, за поише треба и да имаш у тоа паметот малце а не како тебе, се глеа дека си или гуштер у партија или вол што мисли дека постигнал нешто у животот што вари кафе у штаб и куцка постови.

Кажи ми дека си на дневница од партија без да ми кажеш.....ај што се глеа дека си на дневница се глеа и од која партија.

Нели ви е срам? Па боље ќе идам патлиџани ќе продавам него да се шиткам за 350 месечно, за поише треба и да имаш у тоа паметот малце а не како тебе, се глеа дека си или гуштер у партија или вол што мисли дека постигнал нешто у животот што вари кафе у штаб и куцка постови.
Ах, значи толку ти е јак аргументот што мораш да плукаш и да навредуваш ? Класика кога нема реални факти, се оди со етикети и евтини прозивки. Ајде, пробај пак, ама овој пат со нешто што има тежина, а не со празни зборови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom