СДСМ - Политичка партија

Дали ви се допаѓаат пратеничките листи со кои ќе настапува партијата на следниве избори?

• Да.

Гласови: 7 11,1%
  • Не.

Гласови: 42 66,7%
  • Можеле да стават и многу подобри кандидати.

Гласови: 14 22,2%

• Вкупно гласачи
    63
  • Гласањето е завршено на .

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.232
Поени од реакции
12.388
На следните избори очекувам слоганот на СДС да биде

„Гласајте за Шмрчковски, нашиот претставник под Андите, почесен амбасадор на Перу, Боливија и Колумбија„

Член од
30 август 2024
Мислења
286
Поени од реакции
1.241
Ај стручно прашање.

Лепотанов се жали за селективна правда. Сликан е на работно место како тегне линии...

Што си дал оставка, си дал. Ама нели законски е да почнеш кривична постапка?

Нели е законски да го апсиш?

Член од
14 април 2012
Мислења
33.211
Поени од реакции
68.802
Ај стручно прашање.

Лепотанов се жали за селективна правда. Сликан е на работно место како тегне линии...

По кој член од кривичен законик?

Член од
30 август 2024
Мислења
286
Поени од реакции
1.241
По кој член од кривичен законик?
Не знам дали си саркастичен ама ваљда негде нешто е напишано што ти забранува дрогирање на работно место.

Или купување/користење на недозволиви супстанци...

Пошто јас ако шмркам на работа, сигурно ќе ми кажат по кој член ќе одам у затвор.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.792
Поени од реакции
24.831
Ај стручно прашање.

Abe da ne mu tekni da tuzi za nezakonsko slikanje i spodeluvanje na fotografii so sto trajno mu e narusen ugledot, duri togas cirkuzi ke bidi. A kakvo ni e sudstvoto, ic ne me cudi na kraj slikarot da go jadi za narusuvanje na privatnost.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.419
Поени од реакции
26.598
Не знам дали си саркастичен ама ваљда негде нешто е напишано што ти забранува дрогирање на работно место.

Пошто јас ако шмркам на работа, сигурно ќе ми кажат по кој член ќе одам у затвор.
Не може да одиш во затвор зошто си наркоман. Ама може да изгубиш работа.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.211
Поени од реакции
68.802

Не не, никаков сарказам, само верувам дека ова е регулирано со закон за работни односи, а не со кривичен законик. Затоа и прашав да не знаеш по член би се гонело ова.

Член од
30 август 2024
Мислења
286
Поени од реакции
1.241
Не не, никаков сарказам, само верувам дека ова е регулирано со закон за работни односи, а не со кривичен законик. Затоа и прашав да не знаеш по член би се гонело ова.
Ај нека каже правник, некако не ми оди во глава да не одговараш а да шмркаш кокаин на работно место и тоа на функција... Шо знам..

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.110
Поени од реакции
1.274
СДСМ е државотворна партија која има значајна улога во постигнувањето на клучни надворешнополитички успеси на Македонија. Под нејзино раководство, земјата стана членка на Обединетите нации, доби кандидатски статус за Европската унија и стана полноправна членка на НАТО. Овие достигнувања ја позиционираа државата како стабилен и доверлив партнер на меѓународната сцена.
Наспроти тоа, ВМРО-ДПМНЕ постојано докажува дека е неспособна и деструктивна партија кога станува збор за надворешната политика. Нивното шверцерско и неписмено однесување во дипломатијата ја турка земјата во изолација и ја претвора во предмет на потсмев во меѓународните кругови. Знам дека реалноста е сурова, но тоа е тоа...

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.174
Поени од реакции
7.233
СДСМ е државотворна партија која има значајна улога во постигнувањето на клучни надворешнополитички успеси на Македонија. Под нејзино раководство, земјата стана членка на Обединетите нации, доби кандидатски статус за Европската унија и стана полноправна членка на НАТО. Овие достигнувања ја позиционираа државата како стабилен и доверлив партнер на меѓународната сцена.
Наспроти тоа, ВМРО-ДПМНЕ постојано докажува дека е неспособна и деструктивна партија кога станува збор за надворешната политика. Нивното шверцерско и неписмено однесување во дипломатијата ја турка земјата во изолација и ја претвора во предмет на потсмев во меѓународните кругови. Знам дека реалноста е сурова, но тоа е тоа...
Кажи ми дека си на дневница од партија без да ми кажеш.....ај што се глеа дека си на дневница се глеа и од која партија.

Нели ви е срам? Па боље ќе идам патлиџани ќе продавам него да се шиткам за 350 месечно, за поише треба и да имаш у тоа паметот малце а не како тебе, се глеа дека си или гуштер у партија или вол што мисли дека постигнал нешто у животот што вари кафе у штаб и куцка постови.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.110
Поени од реакции
1.274
Кажи ми дека си на дневница од партија без да ми кажеш.....ај што се глеа дека си на дневница се глеа и од која партија.

Нели ви е срам? Па боље ќе идам патлиџани ќе продавам него да се шиткам за 350 месечно, за поише треба и да имаш у тоа паметот малце а не како тебе, се глеа дека си или гуштер у партија или вол што мисли дека постигнал нешто у животот што вари кафе у штаб и куцка постови.
Ах, значи толку ти е јак аргументот што мораш да плукаш и да навредуваш ? Класика кога нема реални факти, се оди со етикети и евтини прозивки. Ајде, пробај пак, ама овој пат со нешто што има тежина, а не со празни зборови.

Kajgana Shop

На врв Bottom