ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 4.771
- Поени од реакции
- 18.270
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Innervisions (1973) ми е подобар албум+ Play Dead. Или може пристрасно таа ја сакам многу исто така, дека е трип-хоп, а обожавам трип-хоп!33. Björk - Debut (1993)
Ова е албумот што ја лансира во светската музичка орбита, после Sugarcubes. Human behavior, Venus as a boy, Violently happy баш отскокнуваат. Уникатен сопран со голем распон, екцентрична појава.
4/5
Најискрено заборавив да ја напишам. Таа е дефинитивно најпотценетата песна ever.+ Play Dead. Или може пристрасно таа ја сакам многу исто така, дека е трип-хоп, а обожавам трип-хоп!
Таа е ко песна од Бонд филм. Искрено, прв пат ко ја слушнав на VH1 на времето мислев дека е од саундтрак на некој Бонд филм. До толку бев убеден во тоа, што дури и другите ги убедував дека е така, демек ко факт да е тоа.Најискрено заборавив да ја напишам. Таа е дефинитивно најпотценетата песна ever.
И многу ми личи на мојата омилена бондовска Garbage - The World Is Not Enough. Еве, нека ја тука за тие што не ја слушнале: