- Член од
- 6 ноември 2024
- Мислења
- 761
- Поени од реакции
- 1.383
Владе секад го тупи. Ама помеѓу тупењето има поенти кои не можеш да ги скокнеш.Владе не го тупи курот.
Владе секад го тупи. Ама помеѓу тупењето има поенти кои не можеш да ги скокнеш.Владе не го тупи курот.
Ако може Кано, зашто да не и ја? Еве обеќавам тука јавно дека на следната трагедија, која е неминовна, поише пари од Крис Павловски ќе дадам.И послем еден месец во странство ке се пробуди аристотелот во Локван и ке почне Аааабе за кур не ве бива не знаете да се изборите ве дупи кој стигне, ако малку ви е![]()
Абе супер се, ама немора да не труе во секоја прилика со неговиот внатрешен немир што остана у Ротино кога Заев му го бутна Грујо. Место наоружан со кашикари да се детонира и да го спаси неговиот духовен отец, он бичкаше дрвца во Ротино. Е не може на два кура.Владе секад го тупи. Ама помеѓу тупењето има поенти кои не можеш да ги скокнеш.
Ne mozes ti lokvance toa da go sfatis posto najverojatno si pripadnik na nekoj od malcinstvara pa ne go osekjas toa licno. Ili severdjan. Treto nema. Inaku ke sfatese deka ne mi bese mene tolku za Grujo kolku sto mi bese kolku steta ke napravire so vasata glupost i kusogledost. Nepopravliva steta.Абе супер се, ама немора да не труе во секоја прилика со неговиот внатрешен немир што остана у Ротино кога Заев му го бутна Грујо. Место наоружан со кашикари да се детонира и да го спаси неговиот духовен отец, он бичкаше дрвца во Ротино. Е не може на два кура.
За Грујо ти беше сеа ајде. Да го сменеше Грујо името, а дефакто преговарал, ќе збореше овде дека децата му ги киднапирале па го уценувале, па ќе најдеше миљон оправдања. Признал ти или не, се видовте сите по малце во сликата која тој ви ја испрезентира на угнетениот работлив чесен македонец, се поистоветивте со него.Ne mozes ti lokvance toa da go sfatis posto najverojatno si pripadnik na nekoj od malcinstvara pa ne go osekjas toa licno. Ili severdjan. Treto nema. Inaku ke sfatese deka ne mi bese mene tolku za Grujo kolku sto mi bese kolku steta ke napravire so vasata glupost i kusogledost. Nepopravliva steta.
Ako ne mozes toa i po tolku godini da go uvidis ti rekov, ili si nekoe malcinstvo ili si severdjan so tapija.
Bilo kako bilo, koj da si od dvete, nikoj ne te drzi, pakuvaj kuferite i fakjaj patot pod noze.
P.s i stvarno misterija mi ostana zosto brisevte stari profili i kreiravte novi ko bevte tolku pametni i vo pravo .
Ete od tebe picni , so se kriete ko picki![]()
toa e loki tolku ti e kapacitetot... da bese baba ti masko muabeti... od "pregovaranje" pod pritok cela decenija do potpisuvanje kapitulacija za 3 dena ima golema razlika ama sareno kurtonce cel zivot ke si bide kurtonce.За Грујо ти беше сеа ајде. Да го сменеше Грујо името, а дефакто преговарал, ќе збореше овде дека децата му ги киднапирале па го уценувале, па ќе најдеше миљон оправдања. Признал ти или не, се видовте сите по малце во сликата која тој ви ја испрезентира на угнетениот работлив чесен македонец, се поистоветивте со него.
И ете ја поентата. Кусогледост, кратковидност или пак перде на очи.Ne mozes ti lokvance toa da go sfatis posto najverojatno si pripadnik na nekoj od malcinstvara pa ne go osekjas toa licno. Ili severdjan. Treto nema. Inaku ke sfatese deka ne mi bese mene tolku za Grujo kolku sto mi bese kolku steta ke napravire so vasata glupost i kusogledost. Nepopravliva steta.
Ako ne mozes toa i po tolku godini da go uvidis ti rekov, ili si nekoe malcinstvo ili si severdjan so tapija.
Bilo kako bilo, koj da si od dvete, nikoj ne te drzi, pakuvaj kuferite i fakjaj patot pod noze.
Da go smenese i jas da go pravev toa sto tvrdis deka bi gi pravel, da, ke imas lice da mi zboras, ama vaka samo glup muabet pravis, da ne recam si se tesis.За Грујо ти беше сеа ајде. Да го сменеше Грујо името, а дефакто преговарал, ќе збореше овде дека децата му ги киднапирале па го уценувале, па ќе најдеше миљон оправдања. Признал ти или не, се видовте сите по малце во сликата која тој ви ја испрезентира на угнетениот работлив чесен македонец, се поистоветивте со него.
Вечен непребол.Може да му се фатат
![]()
Не молчи, не е иставен од бугарски медиуми и се согласува со блгарчетата, уценети луѓе се и он и љубчо, не им е лесно и не ги жалам, гомна од луѓе.Прегледај го приврзокот 446817
Буч Касиди ЈР се активирал ?
интересно, татко му нешто молчи за проблемот со блгарчињата??