Фан клуб - РК Вардар

Игор заминува на лето од Келце, ајде да видиме колку беа вистинити шпекулациите за негово враќање во Вардар, сега е и официјално, на лето Игор е слободен играч.

Не би се сложил но мило ми е што оди во Германија а не во Охрид или Алкалоид.Но негова замена нека го земат Филип Николов од Бутел додека не го земал селекторот.А за Аларов исто но криво ми е не што оди од Вардар туку го лапна селекторот Како дојде времето играчиве сите се лепат на селекторскиот лепак.Пикерот на Тиквеш Анастасовски ќе биде добра замена.
Тој Анастасовски од Тиквеш е топ пикер, не ми е јасно зошто е заглавен во Тиквеш.
Пре би нашите да го лапнат, ама ако вие го земите ќе биди подобро од соодветна замена за Аларов

Игор заминува на лето од Келце, ајде да видиме колку беа вистинити шпекулациите за негово враќање во Вардар, сега е и официјално, на лето Игор е слободен играч.
Bi bilo najubavo da završi kariera vo Vardar. Plus Skopje mu e kako doma, labava liga za igranje. Koga vekje Timur ne se oprosti vo naš dres, bi bilo super Kara da go napravi toa.

Bi bilo najubavo da završi kariera vo Vardar. Plus Skopje mu e kako doma, labava liga za igranje. Koga vekje Timur ne se oprosti vo naš dres, bi bilo super Kara da go napravi toa.
Немаме пари ние за Кара тоа е реалноста за џабе правење филмови.

Poentata e da se dogovorat so Kara za plata, siguren sum deka bi prifatil i nešto pomala plata da završi kariera go Vardar. Sekako dokolku planira da završuva kariera. Ako ne, togaš ke ide na podobri finansiski ponudi.

Сигурно ти имаш грешка инфо.
Пред два месеца имавме пари да ги доведеме Карачиќ и Јасухира двајцата и тоа пази на полусезона да сега ти пишеш немаме пари за Кара, кај се оние да пишат, кој викаа дека имаме многу пари …

Ако за потенцијални засилувања се споменуваат играчи како Пешиќ, Мацуока, Николов, Анастасовски итн, тогаш сигурно немаме ни приближно пари за Карачиќ, кој сигурно ќе има дааалеку финансиски подобри понуди од тоа што максимум може да го понуди Вардар.

За пари сигурно немаме, туку чисто од емотивни причини и поврзаност кон Скопје ако сака да дојде и тука да ја заврши кариерата, секако мали се шансите за такво нешто, сепак сите добро знаеме дека човекот има срце планина, скоро две години играше за нас без плата, затоа и постои некоја надеж.:D

Која е шансата без Митев и Ѓорѓиев (за овој не сум сигурен дали ќе игра), Алкалоид да загуби од Охрид во Автокоманда?
По мене без Митев они се на ранг на Бутел, ама мислам дека ќе си ја наредат утакмицата...

Која е шансата без Митев и Ѓорѓиев (за овој не сум сигурен дали ќе игра), Алкалоид да загуби од Охрид во Автокоманда?
По мене без Митев они се на ранг на Бутел, ама мислам дека ќе си ја наредат утакмицата...

Без Митев се 50% послаби. Мада ако игра Георгиев ќе покрие доволно за Македонска лига.
Доколку не играат двајцата има и тоа какви шанси Охрид да победи. Битолчаните класика почнаа со шпекулаци, и веќе го прогласија нерегуларно првенството :LOL:

Последно уредено:
охрид со реално судење можит и со Митев и со Георгиев да го победат Алкалоид но сега имат еден друг проблем,еден дел играчи од ко разбраа дека Аљушот доби нога се исмејаваат не го фермаат......зависит сега од мотивацијата на играчите.

Може, затоа што мислам дека акцент ќе стават на утакмиците во Европа. Алкалоид сега драстично ги загуби сите шанси за титула без Митев. Еве гледам сега дека имаат позитивен резултат во Романија во тврда утакмица (нерешено изиграа со Баја Маре на гости). Не би требало да се трошат со Охрид ако сакаат полуфинале. Прашањето е колку Охрид ќе сака да игра. :P

Може, затоа што мислам дека акцент ќе стават на утакмиците во Европа. Алкалоид сега драстично ги загуби сите шанси за титула без Митев. Еве гледам сега дека имаат позитивен резултат во Романија во тврда утакмица (нерешено изиграа со Баја Маре на гости). Не би требало да се трошат со Охрид ако сакаат полуфинале. Прашањето е колку Охрид ќе сака да игра. :P
пари имат ама управата се спремаат за локалните малку се уплашени ...непотребно ,немат засега опозиција ,Фотеља слатка а никакви резултати 4 место со фрлени 1 миљон и погрешни потези

Марек Марчинак (Marek Marciniak) - полски репрезентативец и актуелен играч на Азоти Пулави доаѓа кај нас од следна сезона. Роден 1995, левак кој игра и како десен бек и како десно крило и игра на позиција 2 во одбрана. Сезонава на 23 натпревари дал 71 гол.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom