Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој Анастасовски од Тиквеш е топ пикер, не ми е јасно зошто е заглавен во Тиквеш.Не би се сложил но мило ми е што оди во Германија а не во Охрид или Алкалоид.Но негова замена нека го земат Филип Николов од Бутел додека не го земал селекторот.А за Аларов исто но криво ми е не што оди од Вардар туку го лапна селекторот Како дојде времето играчиве сите се лепат на селекторскиот лепак.Пикерот на Тиквеш Анастасовски ќе биде добра замена.
Bi bilo najubavo da završi kariera vo Vardar. Plus Skopje mu e kako doma, labava liga za igranje. Koga vekje Timur ne se oprosti vo naš dres, bi bilo super Kara da go napravi toa.Игор заминува на лето од Келце, ајде да видиме колку беа вистинити шпекулациите за негово враќање во Вардар, сега е и официјално, на лето Игор е слободен играч.
Немаме пари ние за Кара тоа е реалноста за џабе правење филмови.Bi bilo najubavo da završi kariera vo Vardar. Plus Skopje mu e kako doma, labava liga za igranje. Koga vekje Timur ne se oprosti vo naš dres, bi bilo super Kara da go napravi toa.
Poentata e da se dogovorat so Kara za plata, siguren sum deka bi prifatil i nešto pomala plata da završi kariera go Vardar. Sekako dokolku planira da završuva kariera. Ako ne, togaš ke ide na podobri finansiski ponudi.Немаме пари ние за Кара тоа е реалноста за џабе правење филмови.
Сигурно ти имаш грешка инфо.Немаме пари ние за Кара тоа е реалноста за џабе правење филмови.
Која е шансата без Митев и Ѓорѓиев (за овој не сум сигурен дали ќе игра), Алкалоид да загуби од Охрид во Автокоманда?
По мене без Митев они се на ранг на Бутел, ама мислам дека ќе си ја наредат утакмицата...
охрид со реално судење можит и со Митев и со Георгиев да го победат Алкалоид но сега имат еден друг проблем,еден дел играчи од ко разбраа дека Аљушот доби нога се исмејаваат не го фермаат......зависит сега од мотивацијата на играчите.Која е шансата без Митев и Ѓорѓиев (за овој не сум сигурен дали ќе игра), Алкалоид да загуби од Охрид во Автокоманда?
По мене без Митев они се на ранг на Бутел, ама мислам дека ќе си ја наредат утакмицата...
Може, затоа што мислам дека акцент ќе стават на утакмиците во Европа. Алкалоид сега драстично ги загуби сите шанси за титула без Митев. Еве гледам сега дека имаат позитивен резултат во Романија во тврда утакмица (нерешено изиграа со Баја Маре на гости). Не би требало да се трошат со Охрид ако сакаат полуфинале. Прашањето е колку Охрид ќе сака да игра.Која е шансата без Митев и Ѓорѓиев (за овој не сум сигурен дали ќе игра), Алкалоид да загуби од Охрид во Автокоманда?
пари имат ама управата се спремаат за локалните малку се уплашени ...непотребно ,немат засега опозиција ,Фотеља слатка а никакви резултати 4 место со фрлени 1 миљон и погрешни потезиМоже, затоа што мислам дека акцент ќе стават на утакмиците во Европа. Алкалоид сега драстично ги загуби сите шанси за титула без Митев. Еве гледам сега дека имаат позитивен резултат во Романија во тврда утакмица (нерешено изиграа со Баја Маре на гости). Не би требало да се трошат со Охрид ако сакаат полуфинале. Прашањето е колку Охрид ќе сака да игра.![]()
Години светлосни понапред.Барем да е подобар од Јагуриновски…