Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Среќа што ние не сме сериозна држава, па може и нема да се деси ова... МН ептен забега со вакви постови
Screenshot_20250321_173522.jpg

Ултрасите на Франција се голема 0 во споредба со ултрасите на Италија, Германија и ред други кој се членки на ЕУ

Нема грешка, можеби на ФК Каркасон Лавоазје.

Ултрасите на Франција се голема 0 во споредба со ултрасите на Италија, Германија и ред други кој се членки на ЕУ
Francija ima dosta seriozna navivachka scena, edinstven problem tamu se gostuvanjata, retko koja navivachka grupa se pojavuva i ispolnuva cel gostinski sektor.

Francija ima dosta seriozna navivachka scena, edinstven problem tamu se gostuvanjata, retko koja navivachka grupa se pojavuva i ispolnuva cel gostinski sektor.
Далеку се многу од Италија,Полска, Германија,па и Холандија има по мене подобра навивачка сцена.Од Франција имам слушнато само за ултрасите на ПСЖ поделени се на две екипи и навиваат одвоено.Секако и навивачите на Марсеј кој прават најдобри кореографии во цела лига.

Далеку се многу од Италија,Полска, Германија,па и Холандија има по мене подобра навивачка сцена.Од Франција имам слушнато само за ултрасите на ПСЖ поделени се на две екипи и навиваат одвоено.Секако и навивачите на Марсеј кој прават најдобри кореографии во цела лига.
Ne navivaat odvoeno, ednite navivaat, dodeka drugite se zabraneti, stanuva zbor za desno nastroenite KOB. PSG, OM, LYON, ASSE se mal del od klubovite koi imaat odlichni ng.

Си слушнал само за 2 групи во Франција и кажуваш кој од кого е далеку?

ФК Пелистер со инфо дека приходите од продадени билети за дербито со ФК Вардар ќе бидат наменети за трагично загинатите од Кочани. Браво битолчани :bravobe:

Си слушнал само за 2 групи во Франција и кажуваш кој од кого е далеку?
Демантирај ме дека Франција имаат подобра навивачка сцена од Италија,Германија,Полска па и Холандија види ги таму и во втора трета лига што се случува ќе ти стане јасно.

Демантирај ме дека Франција имаат подобра навивачка сцена од Италија,Германија,Полска па и Холандија види ги таму и во втора трета лига што се случува ќе ти стане јасно.
Џабе не кажале старите, кој пита - не скита, башка што на листава недостасуваат еден куп сериозни групи...како Brigade Sud Nice, CU 84 Marseille, Supras Autelil.. итн. итн., така да пријателски совет полесно е да прашаш, отколку да лупеташ како пред кооперација

Samedi 13 octobre 2012, des Ultras venus des quatre coins de France et de pays limitrophes se mobilisent en soutiens à Casti, et pour défendre leur droit de citoyens.
Groupes présents:
Red Tigers
Brigade 26
Indians Toulouse
Red Kaos
Butte Paillade
Armata Ultras
MNK
Magic Fans
Green Angels
Ultramarines Bordeaux
Brigade Loire
Urban Devils et Kop Banlieue Créteil
Liberté Pour les Abonnés (Paris)
Saturday FC
Virage Sud Lyon
Joyriders Sochaux
Libourne Fans
Rouen Fans
Armada Rumpetata Nissa
Brigada 74
Ultras Auxerre
Merlus Ultras
Ultras 1890 ( Suisse )
Ultras Clermont
Ultrem

Последно уредено:

Отиде у длабокото, има тука момци кои разбираат европска навивачка сцена

Џабе не кажале старите, кој пита - не скита, башка што на листава недостасуваат еден куп сериозни групи...како Brigade Sud Nice, CU 84 Marseille, Supras Autelil.. итн. итн., така да пријателски совет полесно е да прашаш, отколку да лупеташ како пред кооперација

Samedi 13 octobre 2012, des Ultras venus des quatre coins de France et de pays limitrophes se mobilisent en soutiens à Casti, et pour défendre leur droit de citoyens.
Groupes présents:
Red Tigers
Brigade 26
Indians Toulouse
Red Kaos
Butte Paillade
Armata Ultras
MNK
Magic Fans
Green Angels
Ultramarines Bordeaux
Brigade Loire
Urban Devils et Kop Banlieue Créteil
Liberté Pour les Abonnés (Paris)
Saturday FC
Virage Sud Lyon
Joyriders Sochaux
Libourne Fans
Rouen Fans
Armada Rumpetata Nissa
Brigada 74
Ultras Auxerre
Merlus Ultras
Ultras 1890 ( Suisse )
Ultras Clermont
Ultrem

Плус си го заборавил едни од најинтересните Bad Gones на Олимпик Лион шо пред некоја година ,,залутаа" на вечното дерби во Битола но кај нас сите ги знаат само тие на ПСЖ и ОМ другите случајно некој ако залута поради боите на ASSE и некој видео на фб

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Плус си го заборавил едни од најинтересните Bad Gones на Олимпик Лион шо пред некоја година ,,залутаа" на вечното дерби во Битола но кај нас сите ги знаат само тие на ПСЖ и ОМ другите случајно некој ако залута поради боите на ASSE и некој видео на фб

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Individualno bile chlenovi da go prosledat derbito?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom