Тачи: Да, Косово може да се обедини сo Албаниja

• Креатор на темата Креатор на темата spas72
  • Време на започнување Време на започнување

Сега Блгарија ќе им одзима блгарските пашапорти

Сега Блгарија ќе им одзима блгарските пашапорти
Горанците > Нашите од Мала Преспа е сурова реалност. Муслимани Македонци се подобри патриоти од етнички Македонци христијани

Нема апсолутно ниту една причина исите да бидат административно разделени. Во прашање е еден народ побогу. Нека се спојат и нека си свиркаат.
...апсолутно не си во право, тоа е узурпирана територија, таму е историјата и минатото на Србија и Србите, нема врска твоите примери на обединување што ги наброја со овој пример.

...апсолутно не си во право, тоа е узурпирана територија, таму е историјата и минатото на Србија и Србите, нема врска твоите примери на обединување што ги наброја со овој пример.
A shto mislish na teritoriite na Ukraina shto gi zemal sega Rusija ?

Хрватска со Косово и Албанија. Искрено не ме изненади тоа. Малце wake up call за тие што ги сматраат нив и словенците за некакви сојузници.

Чудна работа е колку се ставаат Косоварите и Албанците во иста реченица, а на запад Албанците не ги поднесуваат Косоварите, дури велат дека тоа не се прави Албанци,ами муџахедини.
Ова мене ме изненадува од секогаш, особено бидејќи од секогаш ги сметав за еден ист народ .

Само Северџанија ќе остане на страна...поради албанскиот фактор
Мислам дека тие не би прифатиле ни со Турција да напраиме сојуз, не па со МНЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom