Филц е тоа изолација за под ламинат, добра е за да се "бои" со такви светла како од диско.. затоа и така пламна... сум имал среќа јас во Тетово шошонско диско доле во подрум новогодишна емисија снимаме ..ужасГи гледам сликиве од клубот и не разбирам зошто таванот кај сцената е таков гол и од лесно запалива материја, дали бил во процес на реновирање или има друга причина, исто не приметувам огномет од таков тип на минати настани.
![]()
Club Pulse (@pulse_club_mkd) • Instagram photos and videos
8,547 Followers, 6,960 Following, 650 Posts - See Instagram photos and videos from Club Pulse (@pulse_club_mkd)www.instagram.com
Ако ова се однесуваше на мене, тогаш тоа не беше целта на постот, туку гледам претходно некои споделуваа скриншотови од некои наводно албански интернет тролови каде наводно се “радуваат“ на несреќата и трагедијата. Интернет трпи секакви лудаци и простаци, кои пишуваат секакви простачки работи на социјалните мрежи и на таквите не треба да им се дава на внимание.Eve so kakvi delite vozduh dolu, eve sto mu e bitno.
Samo edna nuklearka, moze i takticka posto ne e mnogu zemja.
Критична.Има ли некаква информација за децава што се однесени на лекување во соседните држави? Каква им е состојбата? Дали се добри?
Повеќето од нив се во тешка состојба...Има ли некаква информација за децава што се однесени на лекување во соседните држави? Каква им е состојбата? Дали се добри?
И јас така прочитав, што за жал значи дека тек ќе следуваат разочарувања и тага.Повеќето од нив се во тешка состојба...
Точна временска нема, ама сите што се пратени надвор се едни од најкритичните (изгореници или труење)Има ли некаква информација за децава што се однесени на лекување во соседните држави? Каква им е состојбата? Дали се добри?
Директ у Бондстил. Прво па мушко.Eve so kakvi delite vozduh dolu, eve sto mu e bitno.
Samo edna nuklearka, moze i takticka posto ne e mnogu zemja.
Трагедија, само тишината може да ја разбере тагата.
90сетина се во болниците во Македонија додека 40сетина се надвор од државата, да се молиме и надеваме на добри вести.Точна временска нема, ама сите што се пратени надвор се едни од најкритичните (изгореници или труење)