Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Aj ne dupi sea i ti. Ubedlivo najdobra sendvicara e 7ca za taa cena sho ti nudat vkusot e fenomenalen a da ne spomnuvam deka i te zasituva/najaduva. Od segde sum jadel u gradov od sekoe mesto i nema nisto ni blisku kako 7ca. Dali e kvalitetno? Ne e. Ama najdobri se pak ke kazam za taa cena nema bolje sendvicara na vkus.
Беше на времето 7ца,сега е една голема 0 во споредба со тоа што беше.
Ги нема веќе ни тие гужви како порано видоа луѓето колку е саат.

Беше на времето 7ца,сега е една голема 0 во споредба со тоа што беше.
Ги нема веќе ни тие гужви како порано видоа луѓето колку е саат.
Aa ama po muabetov ti izglea ne si od skopje stom vaka zboris. Nemalo guzvi, sekoj den pominuvam od 7ca vo aerodrom i kaj grcka ambasada, prepuno e na ovie dve lokacii. Se kladam deka i u leptokarija da naprais sporedba magic vs 7ca, kaj magic tri pati pomalce dusi ke ima. Uste si gazat 7ca, problemot e sto nikoj ne naprai asalna konkurencija da in pariraat, probuvaat da izvoljevaat kerifekii ama dzabe

Aa ama po muabetov ti izglea ne si od skopje stom vaka zboris. Nemalo guzvi, sekoj den pominuvam od 7ca vo aerodrom i kaj grcka ambasada, prepuno e na ovie dve lokacii. Se kladam deka i u leptokarija da naprais sporedba magic vs 7ca, kaj magic tri pati pomalce dusi ke ima. Uste si gazat 7ca, problemot e sto nikoj ne naprai asalna konkurencija da in pariraat, probuvaat da izvoljevaat kerifekii ama dzabe
Да не сум од Скопје,повремено кога сум по работа идам.
Ти кажувам дека квалитетот е многу паднат,а сендвичари има не за класични хамбургери како седмица туку за бургери има колку сакаш и сите се подобри од 7ца а цените се тука некаде.

Ти кажувам дека квалитетот е многу паднат,а сендвичари има не за класични хамбургери како седмица туку за бургери има колку сакаш и сите се подобри од 7ца а цените се тука некаде.
Abe brat namalen e kvalitetot ne go sporam toa, normalno i Skopsko pivoto ne e toa sho bese, beliot leb na zito luks ne e toa sho bese. Nego koi se tie ajde podobri po vkus i po cena od 7ca? Posto na sekoe mesto imam jadeno bar ednas bas me interesira sto ke pises

Во право си, но секаде е паднат квалитетот, ама во седмица си останаа вкусни за јадење.

Кои се тие жити се што продаваат бургер а со цената се тука негде на 7ца?

Abe brat namalen e kvalitetot ne go sporam toa, normalno i Skopsko pivoto ne e toa sho bese, beliot leb na zito luks ne e toa sho bese. Nego koi se tie ajde podobri po vkus i po cena od 7ca? Posto na sekoe mesto imam jadeno bar ednas bas me interesira sto ke pises
Мс,ФетКичен,Маџо,Рустикана, Бруклински,Ојос,Брекинг, БургерСлат и уште 10 други

Мс,ФетКичен,Маџо,Рустикана, Бруклински,Ојос,Брекинг, БургерСлат и уште 10 други
ova sto nabroja pola se restorani inace, kaj sto cena na eden "burger" e 350+ denari i toa ti go nosi so onakva golema ceckalica taman za na instagram da go sliknes i koga ke ja izvadis ceckalicata da ti se raspadne. Aj u fat kitchen sho e 250 ista cena ama nikad ne bi zemal od tamu ako imam izbor 7ca od drugata strana.

ova sto nabroja pola se restorani inace, kaj sto cena na eden "burger" e 350+ denari i toa ti go nosi so onakva golema ceckalica taman za na instagram da go sliknes i koga ke ja izvadis ceckalicata da ti se raspadne. Aj u fat kitchen sho e 250 ista cena ama nikad ne bi zemal od tamu ako imam izbor 7ca od drugata strana.

Нема во Фет за 250.
Од пред некој ден и ребрастиот помфрит зачинет го поскапеа. Како малце поефтина алтернатива има обичен помфрит.

Така да бургер и помфрит рачунај ~400 денари.

Најчесто и купувам од кај нив, ради близина, али лично мене 7ца ми е повкусен.

Па ти ми напиша да ти набројам ти набројав.А за класични бургери Тетекс сендвичарата моментално е подобра од 7ца,има и други ама ајде кога ќе дојдам во Скопје ќе ми текне ќе ти ги пишам.
Автоматски споено мислење:

Ај сега види колку ќе те чини хамбургер и помфрит тука.
Подобро плати поскапо 100ка ама јади квалитетно месо,а не соја мешана со мелено од 7ца.

Па ти ми напиша да ти набројам ти набројав.А за класични бургери Тетекс сендвичарата моментално е подобра од 7ца,има и други ама ајде кога ќе дојдам во Скопје ќе ми текне ќе ти ги пишам.
Тетекс не најадува ко 7ца и апла имаат неконстантен вкус

Тетекс не најадува ко 7ца и апла имаат неконстантен вкус
Другар да може не најавува ама сигурно е поквалитетно и ќе те засити убаво.Во 7ца те најадуваат компирите.
Еве имаш во Лисиче во Емер топ сендвич нешто слично на 7ца за 140 мкд.

Подобро плати поскапо 100ка ама јади квалитетно месо,а не соја мешана со мелено од 7ца.

Ќе го доведеме пак муабетов до "купи печеница" :D

Сум решил фаст фуд, џанк фуд да јадам, сум се помирил со фактот дека ќе имам нездрав оброк. Важно ми е да е вкусен.
Океј, може е 100% чисто место, но мене ми недостасува вкус во тие плескавици.
Карамелизиран кромид, кисели краставички, чипс сланина и слични глупости можат уште одма да ги извадат од бургерот. А и да не ги извадат сами ќе испаднат при прв гриз :D

Не знам од која страна влегуваш и излегуваш од Скопје, ама ако коментираме за гужви, посети ја 7ца Автокоманда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom