Пожар во Кочани, диско Пулс.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.092
Поени од реакции
117.290
@Stefan-kobe Од целата реченица тебе во очи ти се падна Тошкоски и Стојанче(односно ти Мицко го спомна).
Е заради ова никогаш нема да има ред во државава.
Сите да одговараат само вашите партиски божества никако одговорност.
Причините за непонесувaњето политичкa одговорност може да се бараат и во ниското ниво на политичка култура, високиот праг на толерaнција во општеството и отчетноста пред партијата, а не пред граѓаните.
Абе не ни видов точно кого си пишал, како да ти објаснам дека МЕ БОЛИ КУР и за ВМРО и за СДСМ и за Мицко и за Панче и за било кого од политичариве, ти кажувам не е време за оставки у првите неколку саати од несреќава. Иначе кога сме кај Стојанче, он во моите очи е една тажна особа која преку политика пробува да си ја спаси и така непостоечката кариера, ама објасни ми зашо он би си давал оставка? Директор на ЦУК е он, што е поентата тука? Не дошла на време пожарната? Не е изгасен пожарот? Доста ај, не ја труј темава да ти ебам тоа педерскиот комуњар, умрен еден.

Член од
4 ноември 2013
Мислења
1.019
Поени од реакции
1.575
Дај банирајте ги овие сите што што мешаат политика на темава ако имате малце совест , да не не труат овде со муабети
@Zlatikevichius

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.267
Поени од реакции
208
тој стои на имотен лист како сопственик на објектот, незнам што тука не ти е јасно. дали он ја држи дискотеката или зема пари од кирија за дискотеката нема разлика, во секој случај крвави пари !!!
Ногу ми е јасно на мене, затоа ти кажувам. Моите најблиски комшии починаа, не твоите. Не мешајте баби и жаби, ако можете споделувајте слики да се најдат децата шо ги тражат.

Sent from my 23124RA7EO using Tapatalk

Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.036
Поени од реакции
24.251
тој стои на имотен лист како сопственик на објектот, незнам што тука не ти е јасно. дали он ја држи дискотеката или зема пари од кирија за дискотеката нема разлика, во секој случај крвави пари !!!
Шо ви е бе вам луѓе?
Ако зимал пари од кирија немало разлика.
Ова е како да земеме да го апсиме тој што му ја продал колата на оној што ја уби Фросина на Партизанска. Нели, крвави пари.
У реду е, сите сме потресени од случкава ама намалете со глупостиве.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.092
Поени од реакции
117.290
Оти под ингеренции на МВР е да видат проверат колку луѓе има во објектот а колку е дозволено, дали има малолетници во него и сл. И мене ми е криво што Тошковски се најде во ваква немила ситуација (а е еден од најдобрите министри во оваа влада).
А што ако дозволата за дискотеката е дадена во време на СДСМ? Зошто па Тошковски да одговара? Ај нема врска забегуваме од темата која не е ни најмалце позитивна, да не долеваме масло на огнот, ќе испадне бранам политичари а тоа е нешто што најмалце сакам да го правам.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.656
Поени од реакции
7.788
Абе не ни видов точно кого си пишал, како да ти објаснам дека МЕ БОЛИ КУР и за ВМРО и за СДСМ и за Мицко и за Панче и за било кого од политичариве, ти кажувам не е време за оставки у првите неколку саати од несреќава. Иначе кога сме кај Стојанче, он во моите очи е една тажна особа која преку политика пробува да си ја спаси и така непостоечката кариера, ама објасни ми зашо он би си давал оставка? Директор на ЦУК е он, што е поентата тука? Не дошла на време пожарната? Не е изгасен пожарот? Доста ај, не ја труј темава да ти ебам тоа педерскиот комуњар, умрен еден.
Те боли кур за ВМРО тебе не туку глуми, умрен шалтерски тиквар.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.902
Поени од реакции
21.934
Ногу ми е јасно на мене, затоа ти кажувам. Моите најблиски комшии починаа, не твоите. Не мешајте баби и жаби, ако можете споделувајте слики да се најдат децата шо ги тражат.

Sent from my 23124RA7EO using Tapatalk
Твои најблиски комшии но наши сограѓани, да ни беше сеедно сега ќе пиевме кафе некаде, наместо да пишувавме на форумов. Кај народот постои акумулиран гнев, ова не е прв пат а најверојатно ни последен пат но мора да се свестиме сите дека може да бидеме следните на листа.
Денеска не починаа деца, почина иднината на државата, затоа боли и мора да се престане да се гледа од денес за утре ... зашто без младината оваа држава нема иднина.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.656
Поени од реакции
7.788
А што ако дозволата за дискотеката е дадена во време на СДСМ? Зошто па Тошковски да одговара? Ај нема врска забегуваме од темата која не е ни најмалце позитивна, да не долеваме масло на огнот, ќе испадне бранам политичари а тоа е нешто што најмалце сакам да го правам.
Па тоа го правиш бре умрен, браниш политичари.

Член од
4 ноември 2013
Мислења
1.019
Поени од реакции
1.575
Како што разбрав моментално нема потреба болницата во Скопје од крв.

Информации од трансфузиологија

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.330
Поени од реакции
10.614
Нема поголемо ѓубре од нас бе, и овие новинариве се грабнаа за оставките одма, ебате неписмените. Место да земат да споделуваат информации, списоци кој каде е хоспитализиран, по кој се трага… јака муда ако даде Панче оставка сабајлево, све ќе биде океј и ќе тераме со животиве.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.396
Поени од реакции
9.039
А како што се гледа од видеата, плафонот е некаков сунѓер/платно и тие прскалките со искри се преблиску поставени, сѐ што исфрлаат во плафонот завршува. Толку не му текнало на тој лудакот газда/одговорен дека таков материјал во тие услови може лесно да пламне…

Последно уредено:
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.600
Поени од реакции
29.383
Леле какви мртви новинари имаме еј, дали е реално само еден новинар да праша дали се потребни крвни единици? Пошто многу е битно сега да се знае кој ги дал дозволите, хк пу на цело новинарство.
Не е време за мешање политика ама и овој Тошковски "ве молам оставете да си ја завршиме работата", работата се врши пред да се деси ваков настан, а не потоа со тешки последици. Од тоа највеќе си патиме.
Дно, мизерија.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.610
Поени од реакции
43.603
Па тоа го правиш бре умрен, браниш политичари.
каква врска имаат политичарите со ова? Ете пиша и сам дека пиротехниката е на днк. Ако некој е крив, тогаш ваљда е тој што проценил дека тоа може да прска на таа сцена.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.800
Поени од реакции
4.374
Тој што дал дозвола секако има најголема одговорност, ама ако еднаш некој дал не значи дека нема институции што и потоа треба да ја контролираат работата на објектот што добил дозвола за работа. Затоа постои директна, индиректна и морална одговорност ама на крај работата кај нас се завршува со заташкување и никаква одговорност - не ни дојде памет со болницата во Тетово и автобусите на Дурмо.

За болниците во Тетово од човек што работел на нив како инжињер знам со сигурност дека знаеле дека се со фуш материјали направени и еве до ден денес на циганот од Брако ни влакно не му фали оти ги спонзорира и двете партии пред секој избори

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.656
Поени од реакции
7.788
каква врска имаат политичарите со ова? Ете пиша и сам дека пиротехниката е на днк. Ако некој е крив, тогаш ваљда е тој што проценил дека тоа може да прска на таа сцена.
Тоа е примарна одговорност, право лудило е да се употребува пиротехника во затворен простор, посебно во онаква шупа без никакви безбедносни стандарди.

Kajgana Shop

На врв Bottom