Јас купив за Клиото заден бришач, 20цм, 500 денара на Бош, сам си го сменив, човек не се слуша дека брише, ни остава траги, ни магли,ни гребе.Togash ne ti cini brishacot.Kupi si od Bosh i nemash maka. E sega soleno e ama traat-
Знам за тие Праксис дека не се нешто посебно, бидејќи на Транспортерот ставивме, гребат после 1 месец користење.Препорачајте добар бренд на бришачи а да не се Bosch Aerotwins или Icons, нешто по буџет френдли, добар бренд ли се Valeo, Hella, Champion?
I koj model potochno i koja godina, km ... barash?Cela mk ja svrtiv nenajdovme salam passat b6 dizel. Ako znajte kazete nekoj dobar plac.
Te neso skrseno,osteteno,lako se lupi ceni do nebo kolite popara. Denes krajno bese. Najdov se dobar zacuvan ama nazad bagaznikot lufta a drugata strana sobran najverovatno udren.
Pa i budala me praj mi veli kedero kriv e![]()
Кола 20 години неможе да биде без маана и дефект. И со 170.000 реални.Cela mk ja svrtiv nenajdovme salam passat b6 dizel. Ako znajte kazete nekoj dobar plac.
Te neso skrseno,osteteno,lako se lupi ceni do nebo kolite popara. Denes krajno bese. Najdov se dobar zacuvan ama nazad bagaznikot lufta a drugata strana sobran najverovatno udren.
Zamisli Moeto Mondeo e 2006 i ima duri 84000 Km a go kupiv pred 5-6 god so 54000Кола 20 години неможе да биде без маана и дефект. И со 170.000 реални.
Ти си имал среќа големаZamisli Moeto Mondeo e 2006 i ima duri 84000 Km a go kupiv pred 5-6 god so 54000
Sakam da kazham realnos kaj Km nema!
Sekoj so srejchata i so umot vo glavata.
Samo mene me interesira shto pokonkretno bara Martin zatoa shto kako shto gledam na Mobile.de odaat od 2000 do 5000 i vo sekoj sluchaj site se preku 160-180000Km
Pa sega neka si razumisli shto mu nudele i za koja para.
Mislish otvoreni ochi!Ти си имал среќа голема
Среќа другар, железо е, како ќе се погоди така.Mislish otvoreni ochi!
Kaj mene nema kako che ti se pogodi.Среќа другар, железо е, како ќе се погоди така.
И каква гаранција имаш ако после 100км сосема случајно откаже компјутерот, се скине ребрастот каиш, сосема случајно пукне шофершајбна.Kaj mene nema kako che ti se pogodi.
Dijagnostikata na kola i pretres poa saat , posle cela karoserija so aparatce ja premeruvam debelinata na farbata, pa probno vozenje i posle pazarenje
Tie gluposti ne se sluchuvaat kaj mene!И каква гаранција имаш ако после 100км сосема случајно откаже компјутерот, се скине ребрастот каиш, сосема случајно пукне шофершајбна.
Passat B6 od 2005 do kaj 2008I koj model potochno i koja godina, km ... barash?
Стара кола на запад не се сервисира пошто е неисплатливо!Cela mk ja svrtiv nenajdovme salam passat b6 dizel. Ako znajte kazete nekoj dobar plac.