Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

Член од
3 март 2021
Мислења
152
Поени од реакции
196
Дајте некој контакт од шпедицииве ми треба да се распрашам за увоз на автомобил.

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.421
Поени од реакции
1.281
Togash ne ti cini brishacot.Kupi si od Bosh i nemash maka. E sega soleno e ama traat-
Јас купив за Клиото заден бришач, 20цм, 500 денара на Бош, сам си го сменив, човек не се слуша дека брише, ни остава траги, ни магли,ни гребе.
На кутијата пишува Made in China, задоволен сум, иако ми коментираа дека сум го платил скапо.
Автоматски споено мислење:

Препорачајте добар бренд на бришачи а да не се Bosch Aerotwins или Icons, нешто по буџет френдли, добар бренд ли се Valeo, Hella, Champion?
Знам за тие Праксис дека не се нешто посебно, бидејќи на Транспортерот ставивме, гребат после 1 месец користење.

Член од
26 октомври 2016
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.568
Cela mk ja svrtiv nenajdovme salam passat b6 dizel. Ako znajte kazete nekoj dobar plac.
Te neso skrseno,osteteno,lako se lupi ceni do nebo kolite popara. Denes krajno bese. Najdov se dobar zacuvan ama nazad bagaznikot lufta a drugata strana sobran najverovatno udren.
Pa i budala me praj mi veli kedero kriv e o_O

Член од
6 април 2014
Мислења
5.148
Поени од реакции
6.610
Si imal interesno patesestvie nis drzavata. I sto odluci ke uvezuvas?

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.777
Поени од реакции
8.580
Cela mk ja svrtiv nenajdovme salam passat b6 dizel. Ako znajte kazete nekoj dobar plac.
Te neso skrseno,osteteno,lako se lupi ceni do nebo kolite popara. Denes krajno bese. Najdov se dobar zacuvan ama nazad bagaznikot lufta a drugata strana sobran najverovatno udren.
I koj model potochno i koja godina, km ... barash?

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.421
Поени од реакции
1.281
Кола 20 години неможе да биде без маана и дефект. И со 170.000 реални.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.777
Поени од реакции
8.580
Кола 20 години неможе да биде без маана и дефект. И со 170.000 реални.
Zamisli Moeto Mondeo e 2006 i ima duri 84000 Km a go kupiv pred 5-6 god so 54000
Sakam da kazham realnos kaj Km nema!
Sekoj so srejchata i so umot vo glavata.

Samo mene me interesira shto pokonkretno bara Martin zatoa shto kako shto gledam na Mobile.de odaat od 2000 do 5000 i vo sekoj sluchaj site se preku 160-180000Km
Pa sega neka si razumisli shto mu nudele i za koja para.

Последно уредено:

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.421
Поени од реакции
1.281
Zamisli Moeto Mondeo e 2006 i ima duri 84000 Km a go kupiv pred 5-6 god so 54000
Sakam da kazham realnos kaj Km nema!
Sekoj so srejchata i so umot vo glavata.

Samo mene me interesira shto pokonkretno bara Martin zatoa shto kako shto gledam na Mobile.de odaat od 2000 do 5000 i vo sekoj sluchaj site se preku 160-180000Km
Pa sega neka si razumisli shto mu nudele i za koja para.
Ти си имал среќа голема

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.777
Поени од реакции
8.580
Среќа другар, железо е, како ќе се погоди така.
Kaj mene nema kako che ti se pogodi.
Dijagnostikata na kola i pretres pola saat , posle cela karoserija so aparatce ja premeruvam debelinata na farbata, pa probno vozenje i posle pazarenje

Последно уредено:

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.421
Поени од реакции
1.281
Kaj mene nema kako che ti se pogodi.
Dijagnostikata na kola i pretres poa saat , posle cela karoserija so aparatce ja premeruvam debelinata na farbata, pa probno vozenje i posle pazarenje
И каква гаранција имаш ако после 100км сосема случајно откаже компјутерот, се скине ребрастот каиш, сосема случајно пукне шофершајбна.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.777
Поени од реакции
8.580
И каква гаранција имаш ако после 100км сосема случајно откаже компјутерот, се скине ребрастот каиш, сосема случајно пукне шофершајбна.
Tie gluposti ne se sluchuvaat kaj mene!
A shofershajbna i na nova kola muzhi da ti se desi (Kako kaj mene na kola so samo 800km) ako ti naleta kamche ama toa nema vrska so izborot

Член од
26 октомври 2016
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.568
I koj model potochno i koja godina, km ... barash?
Passat B6 od 2005 do kaj 2008
2.0tdi 140-170ks do kaj 6500 bez razlika dali e registriran ili ne. Bitno e da e zacuvan. Radovis najdov eden ubav zacuvan 5800 posledna pa denojve ke go vidam.
Gledav na mobile.de ima dobri mozno e i da svleckam ako nenajdam vo MK.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.332
Поени од реакции
9.160
Стара кола на запад не се сервисира пошто е неисплатливо!

Плацевите ги купуваат за "џабе" од запад, ги закрпуваат колку толку (тоа крпење на запад би коштало дупло него ли колата што купиле) плаќаат царини и заебанции и ги продаваат на цена што е.

Јас попрво би купил кола од плац од МК него ли да ја влечам од Германија.

Kajgana Shop

На врв Bottom